Bana mı dedin kabusla uyandım yeğenim çikolataları çalıyor yiyordumOhh ben rahatladım iyi yapmissin bi uyu ya vucudun dinlensin artik
Hem o hemde sütü kesiyormuş ya hoca dedi eşine 1 sene sonra spor yaptırmışCanim rahim kendini toparlamaya çalışıyo malesef zıplama karın çalışma falan çok zararlı ciddi hasarlara yol acar
Insallah Allah hayirlisiyla normal doğum nasip etsin canımYa ben hep 3 biliyordum ay bende normal istiyorum Allah izin verirsen
İnşallah Canım hayırlısı ne ise o olsun Hakkı'mızdaInsallah Allah hayirlisiyla normal doğum nasip etsin canım
Bana mı dedin kabusla uyandım yeğenim çikolataları çalıyor yiyordum
HahahahaSagol hayatım şimdi ağırlık yapıcam ara verdim motivasyon olsun diye foto çekip instgrama attımpazardan gelince uyumuşum rüyamda birde ne göreyim yeğenim çikolatalarını dolaptan çalıp yiyorum ki hiç sevmediğim marka kinder @Commadante- duymasın en son o şelalede yüzüyordu
Amin canım Allah razı olsun. Insallah şu dengeli beslenmeyi becerebilirim.Beslenmen dengeli olursa emzirdigin icin kendiliginden gidecek.. bel fitigin varsa sporun daha hafif olmasi lazim hayirlisi canim biran once atlatirsin sıkıntını insallah
İşin tuhafı annemde de varmış işte. Ben tek çocuğum.Evet malesefki çok doğumdan olmuştur yasin çok genç bide fazla ara girmeyip dogurunca vücut kaldiramamis demekki çok geçmiş olsun canım inş düzelir en kisa zamanda
Doğru söylüyorsun canım. İnşallah olurum bakalım :) içim açıldı ya...8 88li bak canım sen günlük emzirdiginden dolayi 500 kalori yakiyorsun zaten spor yapmış oluyorsun yani. E birde bol su içerek ödemlerini atacaksin. Günde 3 litre canım daha az değil. Ben normalde 40 im çıkana kadar bütün kilolarimi veriyorum sonrasında alıyorum yememe dikkat etmediğim için. Sen yemene de dikkat edince 6 ay da fit, 6 çocuklu bir anne olacaksın
Sistosel yaz Google a. Resimlerde gösteriyor. İşte o. Anlatıp milleti rahatsız etmeyim şimdi :)sarkma derken inanmıyorum orası mı
Yok canım yaa sütü kesmez ben diğerlerinde de hemen spora başlamıştım. Bu kadar erken değildi ama bi sene de beklemedim yani. Ama genelde yürüyüş ve eliptik yapmıştım.Hem o hemde sütü kesiyormuş ya hoca dedi eşine 1 sene sonra spor yaptırmış
Evet canım öyle hele bide 88lide sarkmada varmış yani çok çok zararlı risk iki kat fazlaDediklerin doğruymuş hocaya sordum doğumdan 8 ay sonra ancak yapabilirsin dedipapatya1994 dedikleri doğruymuş rahim yeni oluyormuş bende öğrenmiş oldum kızlar sağolun
Rahim sarkmasi büyük ihtimalsarkma derken inanmıyorum orası mı
Kolay gelsin ccanimBu kadar dinlene yeter ben ağırlık başına geçmeleyelim kızlar öptüm
İnşallah yüzen mantı gorurHahahahakinadigin başına gelmiş resmen canım. Sen yakında rüyanda hem patates kızartması hem de mantı da görebilirsin
Foto demek ki motivasyon demek ki o zaman bize de bakmak düşer
Gulme komsuna gelirmis basinaSagol hayatım şimdi ağırlık yapıcam ara verdim motivasyon olsun diye foto çekip instgrama attımpazardan gelince uyumuşum rüyamda birde ne göreyim yeğenim çikolatalarını dolaptan çalıp yiyorum ki hiç sevmediğim marka kinder @Commadante- duymasın en son o şelalede yüzüyordu
Kiz ne kabusu ruyaa ruyaaa pembe ruyaaBana mı dedin kabusla uyandım yeğenim çikolataları çalıyor yiyordum
Evet başladı ya tatil nasil gecti anlayamadimAltina imzami attim
Boyle guzel anlatilamazdi
Gunaydin hayirli cumalar
Gercekten helal olsunben de bir baslasam senin gibi tutamayacaklar beni
Off aksam menun supermis agzimin suyu akti
Kavunla cacik iyi olmus, kavunun sekerini dengelemistir
Hayirli yolculuklar canim
Doganin merkezine gidiyorsun ne guzel
Inan ki sana bayildim. Bende (eger) bir gun evlenirsem boyle cok cocuk hayalim. Ama gozum korkuyir.
Gozum sende fistik anne
Aleykum selam canim hayirli cumalar
Okul basladiumarim daha sık gorusuruz
Miyav_su evet bayagi yogun bugun herkes. Biz gecelerin kadinlariyiz
Selam kizlaarrr
Nasilsiniz neler yapiyorsunuz
Ben dışarı çıktım annemi dişçiye getirdim sira bekliyoruz.
Gecmisi okuyamadim pek bi kac kişinin menüleri dikkatimi cekti sadece ohh cosmussunuz valla nasil kilo alirim topigi olacak bu gidisle
Borekler kizartmalar pilavlar dolmalar:))
Ben de dünkü menumu yazayim da tam olsun
Sabah yok uyanamadin çünkü kostur kostur okula gityim
Öğlen tarhana çorbası 1 dilim ekmek 2 incir cok az peynir
Arada 2 sekerpare
Akşam 1 kaşık pilav et haslama ve cacik
Sporum da
1.5 saat yürüyüş
Allah razi olsun kuzum, ogrencilerimiz icin de hayirli bir yil olsunAksamlari meyve yeme canim o kavun sabah olsa daha iyiydi gerisi güzel afiyet olsun
Oyle mi diyorsun icim kalkti bi çöpe atacaktim Kıyamadim bende ayikladim 1 tanede daha çıktı baskada yoktu zaten
İkinizin dedigi gibi yapayim ayikladim kavanoza koydum yarin suda bekletip kullanayim canım
Iyi yolculuklar tamam haber verdigin için Sağol canım
Evet benim için yoğun bir gundu hem benim hem eltimin misafirleri vardi eltime de pastalara yardım ettim misafirleriylede zaman gecirdim yeni eve geldim simdide temizlik başlıyor
Hayirli cumalar.. hayırlı bir eğitim ogretim yili diliyorum sana ve @tevafuk55 a :)
Iyi dinlenmeler canim
Hayırlı cumalar canim ilk sayfada ilk mesajda listede yer aliyor gelismeler canim
Gerçekten öyle bu turizm bizi mahvetti ya sorma eşimde şimdi geliyorum dedi pek geliceni sanmam tur otobüsleri gelmiştir İzmir kemeraltına gidelim gelelim diyor malzeme için of birde şimdi yol çekicez günü birlikNormal bir uyku cekemedin gitti
Ayy sen miydin kiz o cookk komik oldu:)))Iyiki bir isirik börek yedik hemende taslamalar olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?