Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Hahahaha kinadigin başına gelmiş resmen canım. Sen yakında rüyanda hem patates kızartması hem de mantı da görebilirsin
Foto demek ki motivasyon demek ki o zaman bize de bakmak düşer

Beslenmen dengeli olursa emzirdigin icin kendiliginden gidecek.. bel fitigin varsa sporun daha hafif olmasi lazim hayirlisi canim biran once atlatirsin sıkıntını insallah
Amin canım Allah razı olsun. Insallah şu dengeli beslenmeyi becerebilirim.

Evet malesefki çok doğumdan olmuştur yasin çok genç bide fazla ara girmeyip dogurunca vücut kaldiramamis demekki çok geçmiş olsun canım inş düzelir en kisa zamanda
İşin tuhafı annemde de varmış işte. Ben tek çocuğum.

Doğru söylüyorsun canım. İnşallah olurum bakalım :) içim açıldı ya...

sarkma derken inanmıyorum orası mı
Sistosel yaz Google a. Resimlerde gösteriyor. İşte o. Anlatıp milleti rahatsız etmeyim şimdi :)

Hem o hemde sütü kesiyormuş ya hoca dedi eşine 1 sene sonra spor yaptırmış
Yok canım yaa sütü kesmez ben diğerlerinde de hemen spora başlamıştım. Bu kadar erken değildi ama bi sene de beklemedim yani. Ama genelde yürüyüş ve eliptik yapmıştım.

Gulme komsuna gelirmis basina

Bana mı dedin kabusla uyandım yeğenim çikolataları çalıyor yiyordum
Kiz ne kabusu ruyaa ruyaaa pembe ruyaa

8 88li . Canim cok gecmis olsun umarim iyi olur hersey. Kesinlikle spor yapmaamani oneriyorum

Selam kizlaarrr
Nasilsiniz neler yapiyorsunuz
Ben dışarı çıktım annemi dişçiye getirdim sira bekliyoruz.
Gecmisi okuyamadim pek bi kac kişinin menüleri dikkatimi cekti sadece ohh cosmussunuz valla nasil kilo alirim topigi olacak bu gidisle
Borekler kizartmalar pilavlar dolmalar:))
Ben de dünkü menumu yazayim da tam olsun
Sabah yok uyanamadin çünkü kostur kostur okula gityim
Öğlen tarhana çorbası 1 dilim ekmek 2 incir cok az peynir
Arada 2 sekerpare
Akşam 1 kaşık pilav et haslama ve cacik
Sporum da
1.5 saat yürüyüş

Evet başladı ya tatil nasil gecti anlayamadim
Tam ogrencilerle birlikte başlasa daha düzenli girerim şimdi ben genelde disaridayim arkadaslar geliyor pek giremiyorum

Iyiki bir isirik börek yedik hemende taslamalar olur

Allah razi olsun kuzum, ogrencilerimiz icin de hayirli bir yil olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…