Ama o sözü kim demişse iyi demiş kınadığını yaşamadan ölmeZmiş insanHahahahakinadigin başına gelmiş resmen canım. Sen yakında rüyanda hem patates kızartması hem de mantı da görebilirsin
Foto demek ki motivasyon demek ki o zaman bize de bakmak düşer
Ayy sen miydin kiz o cookk komik oldu:)))
Sagol Canım şimdi eve geldim hazırlanıyorum malzeme almaya izmire doğru yola çıkacazKolay gelsin ccanim
Gerçekten öyle bu turizm bizi mahvetti ya sorma eşimde şimdi geliyorum dedi pek geliceni sanmam tur otobüsleri gelmiştir İzmir kemeraltına gidelim gelelim diyor malzeme için of birde şimdi yol çekicez günü birlik
Iyiki bir isirik börek yedik hemende taslamalar olur
Yok Canım ben otobüs yolculuğunda fenalık geciriyorum Araba kiralar çünkü malzeme alırız kemeraltından 3 saatlik yol umarım çarşı kapanmadan yetişiriz ben alışverişte yapmak istiyorum eşimin sözü vardı o mağazadanOtobusle mi gideceksiniz esinle sohbet edersin kitap okursun keyfini cikar canim napacaksin kac saat yol?
Kiz ben onu iki dilim peynirli börek diye okudumEvet börek görmussun ama miktarina bakmamissin
Tamam Canım atYaa dun bi etek denedim kizlar
Genelde kimse beğenmedi ama ben cok begendim yakistirdim da kendime bi fotoyu atsam yorum yapar misiniz
Ama gercekci olun olur mu
Durun etiketliyim
@puantiyeli_kelebek.Miyav_su . tevafuk55 . koza16 8 88li @eclecticvegan Commadante- P PammukPrensess @kitap_asigi didemdefne @trilece-prenses
Kizlar aklimda kalan nickler bunlar diger arkadaslar da baksin:))
Tek dilim olunca torpil mi oluyorKiz ben onu iki dilim peynirli börek diye okudum
Olmuyo tabiki de haklisin bebisTek dilim olunca torpil mi oluyor
Beğenmedim Canım yanlış anlama ama bu kumaşlardan perde yapıyorlar evlere
Kuzum fizik güzel olunca sana yakışmış ama bende demode buldum.. daha açık renkli olabilir bence krem üzerine çiçekli mesela
Küçük çiçekli bence değil miKuzum fizik güzel olunca sana yakışmış ama bende demode buldum.. daha açık renkli olabilir bence krem üzerine çiçekli mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?