Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Benim için kabus birde dolapdan çalıyordum tam akşinlik

su321 ben sevemiyorum kucuk ciceklileri onlarda bana pazen gibi geliyor.
Ben etegi begendim mavisinin tonu cok hos ve yuksek bel boyle vintage havasi var. Inve uzun cok hos gorunuyorsun
Ama vazgecmissin almaktan coktan

Ikincisi cok hos bende birincisini sevemedim

P PammukPrensess ve aleykümselam canım nasılsın.?

Olsun sen de pazartesi den başlarsın.

Kızlar birşey sorcam size. Yarın kaynımın düğünü var. normalde başka şehirde yaşıyor samsundan kız aldılar. Kızla telefonda konuştum ben sadece. Hoş sohbet iyi bi kız. Ama kaynımdan pek hoşlanmıyorum kv ve gorumcemi de görmek bile istemiyorum. 1.5 yıldır da görüşmedim zaten. Kaynimla kv 1.5 yıl önce gelip evde bağırıp çağırmış eşimi çok uzmuslerdi. Kv görümce de benim affedemeyecegim başka şeyler de yaptı. Sonuç olarak eşim bayramdan bayrama gider oldu annesine. Kaynimla görüşüyor ama.

Şimdi ben doğal olarak yarın ki düğüne gitmek istemiyorum ama eşim ısrar ediyor. Tek cekincem kıza ayıp olur mu? Telefonda da olsa görüştük sonuçta. Ya da zaten yeni doğum yaptı deyip umursamaz mı?

Selam...Eğer eşin ısrar ediyor ve gitmemen sorun yaşatacaksa bence git... Yok eğer ısrarı çok değilse ve kendini iyi hissetmeyeceksen gitme...sen doğum yaptın arayıp sordular mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…