- 31 Ağustos 2016
- 633
- 1.682
- 28
- 41
Miyav-su sen 98 ile başlamışsın topiğe diye gördüm yanlış anlamazsan niye bukadar kilo almıştın genetik mi hep mi kiloluydun merak ettim deKüçük çiçekli bence değil mi
tatlım çok hoş değil ama sana çok yakışmış bence buarada sen bayağ zayıfsın
canım ben beğendim,zaten yüksek bel moda şu anda da. vintage duruyor biraz da bence güzel:)
Bende pek yakistiramadim doğrusu
Beğenmedim Canım yanlış anlama ama bu kumaşlardan perde yapıyorlar evlere
36 canimBende pek yakistiramadim doğrusuama herkesin tarzı farklı sen sevdiysen alabilirsin bu arada kaç beden etek aliyon benimki 44
Evet canım küçük çiçekli veya sadece on tarafta bir tane çiçekli arminede vardı öyle bir model çok begenmistimKüçük çiçekli bence değil mi
Offf süper yaaa valla tebrik ederim36 canim
Yavrucum bende rengini beğenmedim acikcasiYaa dun bi etek denedim kizlar
Genelde kimse beğenmedi ama ben cok begendim yakistirdim da kendime bi fotoyu atsam yorum yapar misiniz
Ama gercekci olun olur mu
Durun etiketliyim
@puantiyeli_kelebek.Miyav_su . tevafuk55 . @koza16 8 88li fitblack Commadante- P PammukPrensess @kitap_asigi @didemdefne kulkedisi30
Kizlar aklimda kalan nickler bunlar diger arkadaslar da baksin:))
Benim için kabusbirde dolapdan çalıyordum tam akşinlik
Helal olsun canım iyi yolculuklarKızlar ben yoka çıkıyorum herkes Hakkı'nı helal etsin yarına toplu yazarım menüyü öpüyorum
Hakkim varsa helali hos olsun miyavimKızlar ben yoka çıkıyorum herkes Hakkı'nı helal etsin yarına toplu yazarım menüyü öpüyorum
Selam...Eğer eşin ısrar ediyor ve gitmemen sorun yaşatacaksa bence git... Yok eğer ısrarı çok değilse ve kendini iyi hissetmeyeceksen gitme...sen doğum yaptın arayıp sordular mı?P PammukPrensess ve aleykümselam canım nasılsın.?
Olsun sen de pazartesi den başlarsın.
Kızlar birşey sorcam size. Yarın kaynımın düğünü var. normalde başka şehirde yaşıyor samsundan kız aldılar. Kızla telefonda konuştum ben sadece. Hoş sohbet iyi bi kız. Ama kaynımdan pek hoşlanmıyorum kv ve gorumcemi de görmek bile istemiyorum. 1.5 yıldır da görüşmedim zaten. Kaynimla kv 1.5 yıl önce gelip evde bağırıp çağırmış eşimi çok uzmuslerdi. Kv görümce de benim affedemeyecegim başka şeyler de yaptı. Sonuç olarak eşim bayramdan bayrama gider oldu annesine. Kaynimla görüşüyor ama.
Şimdi ben doğal olarak yarın ki düğüne gitmek istemiyorum ama eşim ısrar ediyor. Tek cekincem kıza ayıp olur mu? Telefonda da olsa görüştük sonuçta. Ya da zaten yeni doğum yaptı deyip umursamaz mı?
Iyi yolculuklar canımKızlar ben yoka çıkıyorum herkes Hakkı'nı helal etsin yarına toplu yazarım menüyü öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?