- 25 Kasım 2011
- 3.712
- 5.894
- 358
Canim durumları yaptığı hataları sen biliyorsun içinden nasıl geliyorsa öyle yap 40 liligi bahane edip gitmeyebilirsin ben olsam giderdim ama dedigim gibi yaptıkları seyede bağlı birazP PammukPrensess ve aleykümselam canım nasılsın.?
Olsun sen de pazartesi den başlarsın.
Kızlar birşey sorcam size. Yarın kaynımın düğünü var. normalde başka şehirde yaşıyor samsundan kız aldılar. Kızla telefonda konuştum ben sadece. Hoş sohbet iyi bi kız. Ama kaynımdan pek hoşlanmıyorum kv ve gorumcemi de görmek bile istemiyorum. 1.5 yıldır da görüşmedim zaten. Kaynimla kv 1.5 yıl önce gelip evde bağırıp çağırmış eşimi çok uzmuslerdi. Kv görümce de benim affedemeyecegim başka şeyler de yaptı. Sonuç olarak eşim bayramdan bayrama gider oldu annesine. Kaynimla görüşüyor ama.
Şimdi ben doğal olarak yarın ki düğüne gitmek istemiyorum ama eşim ısrar ediyor. Tek cekincem kıza ayıp olur mu? Telefonda da olsa görüştük sonuçta. Ya da zaten yeni doğum yaptı deyip umursamaz mı?
Hakkımız varsa helal olsun kuzum iyi yolculuklarKızlar ben yoka çıkıyorum herkes Hakkı'nı helal etsin yarına toplu yazarım menüyü öpüyorum
Bilemedim canım ama ben olsam gitmezdim. O kadar şey yapmışlar sana. Eltinede telefon et 40imizda çıkmadı gelemiyorum düğünden sonra goruselim kusura bakma falan de.P PammukPrensess ve aleykümselam canım nasılsın.?
Olsun sen de pazartesi den başlarsın.
Kızlar birşey sorcam size. Yarın kaynımın düğünü var. normalde başka şehirde yaşıyor samsundan kız aldılar. Kızla telefonda konuştum ben sadece. Hoş sohbet iyi bi kız. Ama kaynımdan pek hoşlanmıyorum kv ve gorumcemi de görmek bile istemiyorum. 1.5 yıldır da görüşmedim zaten. Kaynimla kv 1.5 yıl önce gelip evde bağırıp çağırmış eşimi çok uzmuslerdi. Kv görümce de benim affedemeyecegim başka şeyler de yaptı. Sonuç olarak eşim bayramdan bayrama gider oldu annesine. Kaynimla görüşüyor ama.
Şimdi ben doğal olarak yarın ki düğüne gitmek istemiyorum ama eşim ısrar ediyor. Tek cekincem kıza ayıp olur mu? Telefonda da olsa görüştük sonuçta. Ya da zaten yeni doğum yaptı deyip umursamaz mı?
Amin canım saolMasallah canim kisin cok rahat edeceksiniz Allah agiz tadiyla yemek nasip etsin
kolay gelsin canımBende biraz temizlige doğru yol alayim kızlar ara ara gelirim
Kuzucum fiziğine çok güzel olmuş ama bence rengi ve çiçekleri pek olmamış
Bayagi bayagi harika bir menuMenüyü yazıp kacayim sonra gelirim
Sabah
Ceviz içi, tavada yumurta , söğüş sebze, tulum peyniri, zeytin
Ogle
Tavuklu yogurtlu semizotu
Aksam
1 fındık,sebzeli tavuk, yoğurt
3 lt su
2 yesil cay
Su uc harfli seymi k..Menum
Sabah sucuklu yumurta peynir domates
Ara şeftali
Aksam 4te bitirdim bugün k..... Yapmistik kızımla ne kadar erken yersek okadar iyi
Ara sade kahve
2 lt su
Sana ne iyi gelir henuz bilmiyorum cunku henuz tarti gunu olmadi. Cok etki eder mi etmez mi bunlar muammaBenim bugün menüm çok kötüydü gerçi ben on kilo verdikten sonra hafta içi diyet hafta sonu daha normal yiyorum
Sabah 11:00 tost ekmeği üzerine üç yumurtalı ekmek çay
Saat 14:30 da çocuklara pizza yapmıştım iki minnak tadına baktım
Saat 16:30 azcık lavaşa salça sürdüm bir salatalıkla canım çekti:)
Saat 18:30 bir kase tavuk haşlama suyu ile
Ha bide bir dilim pasta yedim hafta sonu böyle geçti yarın oruç tutcam ama eşimden de izin aldım
HosgeldinBen geldim kızlar artık evi toparlamaya başladım tatilden gelenleri yıkadim dünden beri dün kayinvalideme gittik kaldık döndük. Öğlen beraber düğüne gittik 5 gibi geldik makine çalıştırmaya devam ettim :) kendime az şekerli bol kepekli undan kek yaptım çay için :) yarın da bütün gün ütü yapicam:)
HosgeldiiinSelam canlarımBen geri geldiim Sizleri çok özledim
Eşim kendisine şoför lazım diye gelmemi istiyor. Kardeşi olmasa o da gitmezdi.Selam...Eğer eşin ısrar ediyor ve gitmemen sorun yaşatacaksa bence git... Yok eğer ısrarı çok değilse ve kendini iyi hissetmeyeceksen gitme...sen doğum yaptın arayıp sordular mı?
Adları anilinca tüylerim diken diken oluyor. Bi de kv çok yüzsüz. Sarılır öper canım gelinim falan der. Eşim de dedi söylerim senin yanına gelmesin dedi ama hiç gerek yok bence. Bi de düğün boğazda. Hava serin olur bebek var emzirmek gerek. Küçük kızım da huysuz zaten. Diğerleri yaramazlık yapıp durur. Annem de yok ki çocukları bırakayım. Anlayacağınız tek bi avantajı y ok gitmemim.Canim durumları yaptığı hataları sen biliyorsun içinden nasıl geliyorsa öyle yap 40 liligi bahane edip gitmeyebilirsin ben olsam giderdim ama dedigim gibi yaptıkları seyede bağlı biraz
Ben de gitmeyeceğim sanırım. Dediğin gibi kızı arar tebrik ederim artık.Bilemedim canım ama ben olsam gitmezdim. O kadar şey yapmışlar sana. Eltinede telefon et 40imizda çıkmadı gelemiyorum düğünden sonra goruselim kusura bakma falan de.
Kek değil canim kısırBayagi bayagi harika bir menu
Su uc harfli seymi k..
Kahvaltin gayet guzel
Aksam sadece kek mi canim
Sana ne iyi gelir henuz bilmiyorum cunku henuz tarti gunu olmadi. Cok etki eder mi etmez mi bunlar muamma
Hosgeldin
Hosgeldiiin
Detoks gibi bi menu olmusMenüm şöyle;
Sabah 3 yumurta akı 1 yumurta yağsız tavada pişirdim 2 ceviz 3 incir
Öğlen 2 muz 2 ceviz 1 bardak ayran (tam tavuk yapacaktım bozulmus)
Aksam 1 incir 1 haşlanmış mısır 2 ceviz 1 bardak ayran
Şu 3lt olmuştur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?