Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Canim durumları yaptığı hataları sen biliyorsun içinden nasıl geliyorsa öyle yap 40 liligi bahane edip gitmeyebilirsin ben olsam giderdim ama dedigim gibi yaptıkları seyede bağlı biraz

Benim bugün menüm çok kötüydü gerçi ben on kilo verdikten sonra hafta içi diyet hafta sonu daha normal yiyorum
Sabah 11:00 tost ekmeği üzerine üç yumurtalı ekmek çay
Saat 14:30 da çocuklara pizza yapmıştım iki minnak tadına baktım
Saat 16:30 azcık lavaşa salça sürdüm bir salatalıkla canım çekti:)
Saat 18:30 bir kase tavuk haşlama suyu ile
Ha bide bir dilim pasta yedim hafta sonu böyle geçti yarın oruç tutcam ama eşimden de izin aldım

Bilemedim canım ama ben olsam gitmezdim. O kadar şey yapmışlar sana. Eltinede telefon et 40imizda çıkmadı gelemiyorum düğünden sonra goruselim kusura bakma falan de.

Ben geldim kızlar artık evi toparlamaya başladım tatilden gelenleri yıkadim dünden beri dün kayinvalideme gittik kaldık döndük. Öğlen beraber düğüne gittik 5 gibi geldik makine çalıştırmaya devam ettim :) kendime az şekerli bol kepekli undan kek yaptım çay için :) yarın da bütün gün ütü yapicam:)

Menüyü yazıp kacayim sonra gelirim

Sabah
Ceviz içi, tavada yumurta , söğüş sebze, tulum peyniri, zeytin

Ogle
Tavuklu yogurtlu semizotu

Aksam
1 fındık,sebzeli tavuk, yoğurt

3 lt su
2 yesil cay
Bayagi bayagi harika bir menu

Menum
Sabah sucuklu yumurta peynir domates
Ara şeftali
Aksam 4te bitirdim bugün k..... Yapmistik kızımla ne kadar erken yersek okadar iyi
Ara sade kahve
2 lt su
Su uc harfli seymi k..
Kahvaltin gayet guzel
Aksam sadece kek mi canim

Sana ne iyi gelir henuz bilmiyorum cunku henuz tarti gunu olmadi. Cok etki eder mi etmez mi bunlar muamma

Hosgeldin

Selam canlarım Ben geri geldiim Sizleri çok özledim
Hosgeldiiin

Selam...Eğer eşin ısrar ediyor ve gitmemen sorun yaşatacaksa bence git... Yok eğer ısrarı çok değilse ve kendini iyi hissetmeyeceksen gitme...sen doğum yaptın arayıp sordular mı?
Eşim kendisine şoför lazım diye gelmemi istiyor. Kardeşi olmasa o da gitmezdi.

Canim durumları yaptığı hataları sen biliyorsun içinden nasıl geliyorsa öyle yap 40 liligi bahane edip gitmeyebilirsin ben olsam giderdim ama dedigim gibi yaptıkları seyede bağlı biraz
Adları anilinca tüylerim diken diken oluyor. Bi de kv çok yüzsüz. Sarılır öper canım gelinim falan der. Eşim de dedi söylerim senin yanına gelmesin dedi ama hiç gerek yok bence. Bi de düğün boğazda. Hava serin olur bebek var emzirmek gerek. Küçük kızım da huysuz zaten. Diğerleri yaramazlık yapıp durur. Annem de yok ki çocukları bırakayım. Anlayacağınız tek bi avantajı y ok gitmemim.

Bilemedim canım ama ben olsam gitmezdim. O kadar şey yapmışlar sana. Eltinede telefon et 40imizda çıkmadı gelemiyorum düğünden sonra goruselim kusura bakma falan de.
Ben de gitmeyeceğim sanırım. Dediğin gibi kızı arar tebrik ederim artık.

Bayagi bayagi harika bir menu

Su uc harfli seymi k..
Kahvaltin gayet guzel
Aksam sadece kek mi canim

Sana ne iyi gelir henuz bilmiyorum cunku henuz tarti gunu olmadi. Cok etki eder mi etmez mi bunlar muamma

Hosgeldin

Hosgeldiiin
Kek değil canim kısır

Detoks gibi bi menu olmusafiyet olsun beyendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…