Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Evet sağlıklı besinler ile Can'ım sen yumurtayı Nasıl tüketebiliyoruz musun ben çok zorlanıyorum yaküçük çocuk gibi 1 saatde ancak yiyorum

ben doğal yumurta satan yer buldum ordan alıyorum market yumurtasıyla alakası yok resmen.... her türlü yiyiyorum valla :) tok tuttuğu için seviyorum....

sen de doğal yumurta bul belki seversin.... çok fark var....

ben doğal yumurta satan yer buldum ordan alıyorum market yumurtasıyla alakası yok resmen.... her türlü yiyiyorum valla :) tok tuttuğu için seviyorum....

sen de doğal yumurta bul belki seversin.... çok fark var....
Bende köy yumurtası buldum Can'ım sıcaktan yiyemiyorum işte ben Karatay ile başladım yumurta yemeye önceden yemiyordum of şimdi yine yiyemiyorum

bende deneyim canım inşallah gün boyu aynı limonu kullanabiliyoruz demi yoksa her su bitiminde degiştiriyor muyuz

sen bir günde kaç litre su içebiliceksen koy bir şişeye içine bir limon sık yatana kadar iç :) maydanoz çok bekleyince tadı bozuyo ekliceksen bir süre sonra çıkar :)

sen bir günde kaç litre su içebiliceksen koy bir şişeye içine bir limon sık yatana kadar iç :) maydanoz çok bekleyince tadı bozuyo ekliceksen bir süre sonra çıkar :)
ben ancak 1,5 lt içebiliyorum 3 gün öncesinde hiç içemiyordum şimdi zorla içiyorum

Bende köy yumurtası buldum Can'ım sıcaktan yiyemiyorum işte ben Karatay ile başladım yumurta yemeye önceden yemiyordum of şimdi yine yiyemiyorum

farklı şeyler dene.... içine ot falan kat semiz otulu dene bir gün kabak rendele kabağı kavur içine kır ayyy çok güzel oluyor....

onları sevmiyom ben özenmem :))
Sevme zaten Can'ım boşver benim koca yesin zaten 110 kg idi benimle 90 kg düştü şimdide 95 kg oldu akşamları yiyor bende karışmıyorum önceden çok kavga ettim kendi sorunu Yasemin Yalçın'ın bir tiplemesi vardı itilmiş ve kakılmış oradaki itilmişe benzeyeceksin diyorum gülüyor

benim eşim de 100 kilo dan 95 e düştü

sen burda yakaladım bende :)) iyi Allaha şükür homili gırtlak tumba yatak ne güzel 63 ü görmüştüm ramazan öncesi şimdi 66 dayım gene başladım bakalım.... karataya sarıldım gene :))
Takımdan ayrıldın mı fazla almamışsın Can'ım sonuçta sen sağlıklısın hemen verirsin benim gibi insülin direncin yok şükür hemencecik verirsin asıldın mı ben inanıyorum

Takımdan ayrıldın mı fazla almamışsın Can'ım sonuçta sen sağlıklısın hemen verirsin benim gibi insülin direncin yok şükür hemencecik verirsin asıldın mı ben inanıyorum

ben takımda değilim zaten hariçten takılıyorum :))) gider gider bende inanıyorum zaten taze gelmiş kilolar spor + karatayla yollucam onları.....

insüliin direncide zor ama sende çabala verirsin .... kilo verdikçe de iyileşeceksin....

ben karatay diyetini yapamam çok masraflı et ızgara keten tohumu vs alamam bunları bir hafta alsam bi hafta alamam malesef ben evdekileri az az yiyerek tüketeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…