Evet sağlıklı besinler ile Can'ım sen yumurtayı Nasıl tüketebiliyoruz musun ben çok zorlanıyorum yaküçük çocuk gibi 1 saatde ancak yiyorum
bende deneyim canım inşallah gün boyu aynı limonu kullanabiliyoruz demi yoksa her su bitiminde degiştiriyor muyuzistediğin kadar tansiyon yoksa ben bir sürahiye 1 limon birazda maydanoz atıyorum kurbağalı dere oluyo :))
Koca tepsi eşime su böreği yaptım düşün 1 tane bile yemedimmaşallah ben de börege pasta ya karşı koyamam
Alpella'da bu ekmeğe sürülen büyük kutu var ta ondanbüyük boy çubuk kraker ile bandıra bandıra yedi
Bende köy yumurtası buldum Can'ım sıcaktan yiyemiyorum işte ben Karatay ile başladım yumurta yemeye önceden yemiyordum of şimdi yine yiyemiyorumben doğal yumurta satan yer buldum ordan alıyorum market yumurtasıyla alakası yok resmen.... her türlü yiyiyorum valla :) tok tuttuğu için seviyorum....
sen de doğal yumurta bul belki seversin.... çok fark var....
öyle olacak mecburElin kızını bulunca seni unutur Can'ım ohayatın kanunu bu
maşallahKoca tepsi eşime su böreği yaptım düşün 1 tane bile yemedim
bende deneyim canım inşallah gün boyu aynı limonu kullanabiliyoruz demi yoksa her su bitiminde degiştiriyor muyuz
ben ancak 1,5 lt içebiliyorum 3 gün öncesinde hiç içemiyordum şimdi zorla içiyorumsen bir günde kaç litre su içebiliceksen koy bir şişeye içine bir limon sık yatana kadar iç :) maydanoz çok bekleyince tadı bozuyo ekliceksen bir süre sonra çıkar :)
Bende köy yumurtası buldum Can'ım sıcaktan yiyemiyorum işte ben Karatay ile başladım yumurta yemeye önceden yemiyordum of şimdi yine yiyemiyorum
Sevme zaten Can'ım boşver benim koca yesin zaten 110 kg idi benimle 90 kg düştü şimdide 95 kg oldu akşamları yiyor bende karışmıyorum önceden çok kavga ettim kendi sorunu Yasemin Yalçın'ın bir tiplemesi vardı itilmiş ve kakılmış oradaki itilmişe benzeyeceksin diyorum gülüyoronları sevmiyom ben özenmem :))
ben ancak 1,5 lt içebiliyorum 3 gün öncesinde hiç içemiyordum şimdi zorla içiyorum
benim eşim de 100 kilo dan 95 e düştüSevme zaten Can'ım boşver benim koca yesin zaten 110 kg idi benimle 90 kg düştü şimdide 95 kg oldu akşamları yiyor bende karışmıyorum önceden çok kavga ettim kendi sorunu Yasemin Yalçın'ın bir tiplemesi vardı itilmiş ve kakılmış oradaki itilmişe benzeyeceksin diyorum gülüyor
Ay deneyeyim o Zaman iyi fikir sağol Can'ım sosyal medyadan karataycıları takip ediyorum anam hepsi kilolu fotolarını koyuyor yada tartı fotosufarklı şeyler dene.... içine ot falan kat semiz otulu dene bir gün kabak rendele kabağı kavur içine kır ayyy çok güzel oluyor....
içemiyorum nefesim tıkanıyor bogulacak gibi oluyorum ama şimdi yavaş yavaş zorla içiyorumee nasıl çalışçak o metabolizma....
Takımdan ayrıldın mı fazla almamışsın Can'ım sonuçta sen sağlıklısın hemen verirsin benim gibi insülin direncin yok şükürsen burda yakaladım bende :)) iyi Allaha şükür homili gırtlak tumba yatak ne güzel 63 ü görmüştüm ramazan öncesi şimdi 66 dayım gene başladım bakalım.... karataya sarıldım gene :))
Bir soralım Can'ım aktara ben keten tohumu öğütüyorum onda belki çubuk tarçın da olurçok sağ ol canım ben onda sadece karabiber falan öğütülüyor sanıyordum tarçın da mı öğütebiliyoruz?
Takımdan ayrıldın mı fazla almamışsın Can'ım sonuçta sen sağlıklısın hemen verirsin benim gibi insülin direncin yok şükürhemencecik verirsin asıldın mı ben inanıyorum
İnşallah Can'ım benimöyle olacak mecburçok sevsin çok sevilsin mutlu olsun yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?