Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Menüyü yazıp kacayim sonra gelirim

Sabah
Ceviz içi, tavada yumurta , söğüş sebze, tulum peyniri, zeytin

Ogle
Tavuklu yogurtlu semizotu

Aksam
1 fındık,sebzeli tavuk, yoğurt

3 lt su
2 yesil cay
Afiyet olsun güzel canim
karbonhidrat çok olmuş zaten sende farkindasin afiyet olsun canim

Menüm gelsin Sabah peynir Sucuklu yumurta domates salata yeşil çay öğle 5badem yarım şeftali 5 minnak form kepekli bisküvi akşam 2 küçük yumurtalı panik

Selam canlar utu mu temizliğini bitirdim oturuyorum.
Aksam acile gittik kas gevsetici ignesi yaptilar ama Hala kaslarım ağrıyor bi süre cilyan yapmiycam

Gecmis olsun fazla yuklendin kendine galiba biraz dinlen trilece usulü leslie ile yetin
Slm fit anneler bende katilabilir miyim alim yapıyor musunuz ?
83den 70 e indim sonra 2-3 kg aldim bugun 72.6 dedi tarti 19 aylik oglumu emziriyorum

Malesef canim listemiz dolu

Kızlar ben yoka çıkıyorum herkes Hakkı'nı helal etsin yarına toplu yazarım menüyü öpüyorum

Helal olsun hayırlı yolculuklar canim

Sonradan yazdiklarinla gitmemen daha mantikli geldi canim @trilece-prenses tavsiyesi guzel nezaketen önceden arar mazeretini bildirirsin

Kızlar açlık otu kullanan oldumu hiç bugün karsima çıktı ve cok güzel kilo veren olmuş yan etkiside pek yokmuş almayi düşünüyorum açıkçası @miyavsu

Kullanabilirsin sanirim ishal yapmak gibi bir özelliği var iki günde bir ic bence bagirsak tembelligi yapmasin

Hoca 8 ay dedi çocuk için emzirme kesişiyormuş aynı bende ki adetin kısa az gelmesi gibi olurmuş
Ben bilmiyordum öğrenmiş oldum teşekkürler Miyav_su
Sagol Canım şimdi eve geldim hazırlanıyorum malzeme almaya izmire doğru yola çıkacaz
Hayırlı yolculuklar canim
Kiz ben onu iki dilim peynirli börek diye okudum
O benim canım iki dilim peynirli+ kete
Ben çok beğendim canım sende benim kadar begendiysen al bence
canım ben beğendim,zaten yüksek bel moda şu anda da. vintage duruyor biraz da bence güzel:)
Hosgeldin canım 70 mi oldun sen bayramda 69 olursun ilk hedefin
Canim bende bu ikisini sevemedim
Renkler ve zevkler tartışılmaz ama üstteki çok karışık geldi
Selam canlar utu mu temizliğini bitirdim oturuyorum.
Aksam acile gittik kas gevsetici ignesi yaptilar ama Hala kaslarım ağrıyor bi süre cilyan yapmiycam
Geçmiş olsun canın
Kızlar ben yoka çıkıyorum herkes Hakkı'nı helal etsin yarına toplu yazarım menüyü öpüyorum
Helal olsun canım.. Su gibi gidip gelin inş

Sen bilirsin canım da sonuçta düğünde tek onlar olmayacak nasıl gelinse kayininin düğünü ne gelmedi falan die dedikodu da çıkar git uzak biyer bul çocuklarınla takıl onlara pek yaklaşma
Menum
Sabah sucuklu yumurta peynir domates
Ara şeftali
Aksam 4te bitirdim bugün k..... Yapmistik kızımla ne kadar erken yersek okadar iyi
Ara sade kahve
2 lt su
afiyet olsun canım ben k ile başlayan 2 şey yedim bugün

afiyet olsun canım yarın daha dikkatli olup telafi et bence
Buarada ben 4 lt su içiyorum belki daha fazla
Ooooooo süper miş canım ben 2 lt anca zorla tamamlıyor um
hosgeldin canım ütü en sevmediğim şey birsürü de ütülenencek var belki yarın bende yaparım
bu arada 600 gr dan bişey olmaz 2 3 güne gider ne mutlu sana darısı bana inş bende tatil dönüşü almamış olurum

Bu arada o kadar yedik ictik 600 gr almışım onu da bu haftasonu vericem güveniyorum kendime başka bi güven duygusu ve azim ile geldim; )

Selam canlarım Ben geri geldiim Sizleri çok özledim
hosgeldin cimcime bizler de seni çok özledik

çok amcanın bide sen yeni doğum yaptın aslında biraz sebze falan yesen bişey olmaz

Menüm gelsin Sabah peynir Sucuklu yumurta domates salata yeşil çay öğle 5badem yarım şeftali 5 minnak form kepekli bisküvi akşam 2 küçük yumurtalı panik
afiyet olsun canın da bu panik ne

Menüm
Sabah 2 dilim ekmek menemen zeytin peynir salatalık yarım muz saat 1 de 1 dil ekmek üstüne tereyağı be 1 tk şeftali reçeli
ara 2 parça bitter
Saat 3 de eltim çaya çağırdı 1 dlm kek 2 servis kaşığı kısır
1 parça bitter
Saat 7 de 1 közlenmiş patates 3 kepçe tarhana çorbası
Ara t.kahvesi 4 tane çizi
Menü çok ama ben hala açım regl nin 2 günü geçen aydaki gibi geç olmazsa.

Canim köftelik simiti islayip unla yoguruyon sonra elinde yuvarlak ama ince bi şekil veri P haşliyon sonra yumurtaya batırıp yağda kizartiyon

Off çok dengesiz bi gün olmuş yarın toparlarsin umarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…