- 25 Kasım 2011
- 3.712
- 5.894
- 358
Afiyet olsun güzel canimMenüyü yazıp kacayim sonra gelirim
Sabah
Ceviz içi, tavada yumurta , söğüş sebze, tulum peyniri, zeytin
Ogle
Tavuklu yogurtlu semizotu
Aksam
1 fındık,sebzeli tavuk, yoğurt
3 lt su
2 yesil cay
karbonhidrat çok olmuş zaten sende farkindasin afiyet olsun canimBenim bugün menüm çok kötüydü gerçi ben on kilo verdikten sonra hafta içi diyet hafta sonu daha normal yiyorum
Sabah 11:00 tost ekmeği üzerine üç yumurtalı ekmek çay
Saat 14:30 da çocuklara pizza yapmıştım iki minnak tadına baktım
Saat 16:30 azcık lavaşa salça sürdüm bir salatalıkla canım çekti:)
Saat 18:30 bir kase tavuk haşlama suyu ile
Ha bide bir dilim pasta yedim hafta sonu böyle geçti yarın oruç tutcam ama eşimden de izin aldım
Selam canlar utu mu temizliğini bitirdim oturuyorum.
Aksam acile gittik kas gevsetici ignesi yaptilar ama Hala kaslarım ağrıyor bi süre cilyan yapmiycam
Slm fit anneler bende katilabilir miyim alim yapıyor musunuz ?
83den 70 e indim sonra 2-3 kg aldim bugun 72.6 dedi tarti 19 aylik oglumu emziriyorum
Kızlar ben yoka çıkıyorum herkes Hakkı'nı helal etsin yarına toplu yazarım menüyü öpüyorum
@PammukPrensess ve aleykümselam canım nasılsın.?
Olsun sen de pazartesi den başlarsın.
Kızlar birşey sorcam size. Yarın kaynımın düğünü var. normalde başka şehirde yaşıyor samsundan kız aldılar. Kızla telefonda konuştum ben sadece. Hoş sohbet iyi bi kız. Ama kaynımdan pek hoşlanmıyorum kv ve gorumcemi de görmek bile istemiyorum. 1.5 yıldır da görüşmedim zaten. Kaynimla kv 1.5 yıl önce gelip evde bağırıp çağırmış eşimi çok uzmuslerdi. Kv görümce de benim affedemeyecegim başka şeyler de yaptı. Sonuç olarak eşim bayramdan bayrama gider oldu annesine. Kaynimla görüşüyor ama.
Şimdi ben doğal olarak yarın ki düğüne gitmek istemiyorum ama eşim ısrar ediyor. Tek cekincem kıza ayıp olur mu? Telefonda da olsa görüştük sonuçta. Ya da zaten yeni doğum yaptı deyip umursamaz mı?
Kızlar açlık otu kullanan oldumu hiç bugün karsima çıktı ve cok güzel kilo veren olmuş yan etkiside pek yokmuş almayi düşünüyorum açıkçası @miyavsu
Menum
Sabah sucuklu yumurta peynir domates
Ara şeftali
Aksam 4te bitirdim bugün k..... Yapmistik kızımla ne kadar erken yersek okadar iyi
Ara sade kahve
2 lt
Kisir cok olmadiysa guzel canim karbonlu gidalara miktar belirtirsen sevinirim. Afiyet olsun
kolay gelsin canım
Bende bugün başladım canım mutfakla salonun halisini yıkadım
Sağolasın canim butun halilari yikamaya verecektim ama baktim gerek yok bide onumuzde kis temizliği var sadece mutfak halısı kirli oda ufak yarın bende onu yikayacagim. Sanada kolay gele balım
Ben geldim kızlar artık evi toparlamaya başladım tatilden gelenleri yıkadim dünden beri dün kayinvalideme gittik kaldık döndük. Öğlen beraber düğüne gittik 5 gibi geldik makine çalıştırmaya devam ettim :) kendime az şekerli bol kepekli undan kek yaptım çay için :) yarın da bütün gün ütü yapicam:)
Hoşgeldin canim kolay gelsin
Bu arada o kadar yedik ictik 600 gr almışım onu da bu haftasonu vericem güveniyorum kendime başka bi güven duygusu ve azim ile geldim; )
Yani.. koskoca tatilde topu topu 600 gr aldiysann helal olsun sana tarti gunune kadar gider o
Selam canlarımBen geri geldiim Sizleri çok özledim
Hosgeldin canım bizde seni ozledik neler yaptın
Menüm gelsin Sabah peynir Sucuklu yumurta domates salata yeşil çay öğle 5badem yarım şeftali 5 minnak form kepekli bisküvi akşam 2 küçük yumurtalı panik
Kepekli biskuvi kullanma canim aksam ne yedin ben yine anlamadım yaw:))
kolay gelsin canımBende biraz temizlige doğru yol alayim kızlar ara ara gelirim
@puantiyeli_kelebek gunluk senin kizlardan donus olmadı sende cvp vermemissin sanirim yeni alim yok size kolay gelsin
Ben bilmiyordum öğrenmiş oldum teşekkürlerHoca 8 ay dedi çocuk için emzirme kesişiyormuş aynı bende ki adetin kısa az gelmesi gibi olurmuş
Hayırlı yolculuklar canimSagol Canım şimdi eve geldim hazırlanıyorum malzeme almaya izmire doğru yola çıkacaz
O benim canım iki dilim peynirli+ keteKiz ben onu iki dilim peynirli börek diye okudum
Ben çok beğendim canım sende benim kadar begendiysen al bence
Hosgeldin canım 70 mi oldun sen bayramda 69 olursun ilk hedefincanım ben beğendim,zaten yüksek bel moda şu anda da. vintage duruyor biraz da bence güzel:)
Canim bende bu ikisini sevemedim
Geçmiş olsun canınSelam canlar utu mu temizliğini bitirdim oturuyorum.
Aksam acile gittik kas gevsetici ignesi yaptilar ama Hala kaslarım ağrıyor bi süre cilyan yapmiycam
Helal olsun canım.. Su gibi gidip gelin inşKızlar ben yoka çıkıyorum herkes Hakkı'nı helal etsin yarına toplu yazarım menüyü öpüyorum
Sen bilirsin canım da sonuçta düğünde tek onlar olmayacak nasıl gelinse kayininin düğünü ne gelmedi falan die dedikodu da çıkar git uzak biyer bul çocuklarınla takıl onlara pek yaklaşma@PammukPrensess ve aleykümselam canım nasılsın.?
Olsun sen de pazartesi den başlarsın.
Kızlar birşey sorcam size. Yarın kaynımın düğünü var. normalde başka şehirde yaşıyor samsundan kız aldılar. Kızla telefonda konuştum ben sadece. Hoş sohbet iyi bi kız. Ama kaynımdan pek hoşlanmıyorum kv ve gorumcemi de görmek bile istemiyorum. 1.5 yıldır da görüşmedim zaten. Kaynimla kv 1.5 yıl önce gelip evde bağırıp çağırmış eşimi çok uzmuslerdi. Kv görümce de benim affedemeyecegim başka şeyler de yaptı. Sonuç olarak eşim bayramdan bayrama gider oldu annesine. Kaynimla görüşüyor ama.
Şimdi ben doğal olarak yarın ki düğüne gitmek istemiyorum ama eşim ısrar ediyor. Tek cekincem kıza ayıp olur mu? Telefonda da olsa görüştük sonuçta. Ya da zaten yeni doğum yaptı deyip umursamaz mı?
afiyet olsun canım ben k ile başlayan 2 şey yedim bugünMenum
Sabah sucuklu yumurta peynir domates
Ara şeftali
Aksam 4te bitirdim bugün k..... Yapmistik kızımla ne kadar erken yersek okadar iyi
Ara sade kahve
2 lt su
afiyet olsun canımBenim bugün menüm çok kötüydü gerçi ben on kilo verdikten sonra hafta içi diyet hafta sonu daha normal yiyorum
Sabah 11:00 tost ekmeği üzerine üç yumurtalı ekmek çay
Saat 14:30 da çocuklara pizza yapmıştım iki minnak tadına baktım
Saat 16:30 azcık lavaşa salça sürdüm bir salatalıkla canım çekti:)
Saat 18:30 bir kase tavuk haşlama suyu ile
Ha bide bir dilim pasta yedim hafta sonu böyle geçti yarın oruç tutcam ama eşimden de izin aldım
Ooooooo süper miş canım ben 2 lt anca zorla tamamlıyor umBuarada ben 4 lt su içiyorum belki daha fazla
hosgeldin canım ütü en sevmediğim şey birsürü de ütülenencek var belki yarın bende yaparımBen geldim kızlar artık evi toparlamaya başladım tatilden gelenleri yıkadim dünden beri dün kayinvalideme gittik kaldık döndük. Öğlen beraber düğüne gittik 5 gibi geldik makine çalıştırmaya devam ettim :) kendime az şekerli bol kepekli undan kek yaptım çay için :) yarın da bütün gün ütü yapicam:)
Bu arada o kadar yedik ictik 600 gr almışım onu da bu haftasonu vericem güveniyorum kendime başka bi güven duygusu ve azim ile geldim; )
hosgeldin cimcimeSelam canlarımBen geri geldiim Sizleri çok özledim
çok amcanın bide sen yeni doğum yaptın aslında biraz sebze falan yesen bişey olmazMenüm şöyle;
Sabah 3 yumurta akı 1 yumurta yağsız tavada pişirdim 2 ceviz 3 incir
Öğlen 2 muz 2 ceviz 1 bardak ayran (tam tavuk yapacaktım bozulmus)
Aksam 1 incir 1 haşlanmış mısır 2 ceviz 1 bardak ayran
Şu 3lt olmuştur.
afiyet olsun canın da bu panik neMenüm gelsin Sabah peynir Sucuklu yumurta domates salata yeşil çay öğle 5badem yarım şeftali 5 minnak form kepekli bisküvi akşam 2 küçük yumurtalı panik
Canim köftelik simiti islayip unla yoguruyon sonra elinde yuvarlak ama ince bi şekil veri P haşliyon sonra yumurtaya batırıp yağda kizartiyonBen bilmiyordum öğrenmiş oldum teşekkürlerMiyav_su
Hayırlı yolculuklar canim
O benim canım iki dilim peynirli+ kete
Ben çok beğendim canım sende benim kadar begendiysen al bence
Hosgeldin canım 70 mi oldun sen bayramda 69 olursun ilk hedefin
Canim bende bu ikisini sevemedim
Renkler ve zevkler tartışılmaz ama üstteki çok karışık geldi
Geçmiş olsun canın
Helal olsun canım.. Su gibi gidip gelin inş
Sen bilirsin canım da sonuçta düğünde tek onlar olmayacak nasıl gelinse kayininin düğünü ne gelmedi falan die dedikodu da çıkar git uzak biyer bul çocuklarınla takıl onlara pek yaklaşma
afiyet olsun canım ben k ile başlayan 2 şey yedim bugün
afiyet olsun canımyarın daha dikkatli olup telafi et bence
Ooooooo süper miş canım ben 2 lt anca zorla tamamlıyor um
hosgeldin canım ütü en sevmediğim şey birsürü de ütülenencek var belki yarın bende yaparım
bu arada 600 gr dan bişey olmaz 2 3 güne gider ne mutlu sana darısı bana inş bende tatil dönüşü almamış olurum
hosgeldin cimcimebizler de seni çok özledik
çok amcanın bide sen yeni doğum yaptın aslında biraz sebze falan yesen bişey olmaz
afiyet olsun canın da bu panik ne
Off çok dengesiz bi gün olmuş yarın toparlarsin umarimMenüm
Sabah 2 dilim ekmek menemen zeytin peynir salatalık yarım muz saat 1 de 1 dil ekmek üstüne tereyağı be 1 tk şeftali reçeli
ara 2 parça bitter
Saat 3 de eltim çaya çağırdı 1 dlm kek 2 servis kaşığı kısır
1 parça bitter
Saat 7 de 1 közlenmiş patates 3 kepçe tarhana çorbası
Ara t.kahvesi 4 tane çizi
Menü çok ama ben hala açım regl nin 2 günü geçen aydaki gibi geç olmazsa.
Kız Sanada iyi sardı bu korku filmleriAnaconda 2 yi izliyorum kafayi yemiş gibi ödüm kopuyor yatamiyorum da
Kızlar ne yaptınız bizde daha yollardayız malesef 90 km yolumuz kaldı of
Kız Sanada iyi sardı bu korku filmleri
Ambulans çağırmalısınHee öyle gel beraber izleyelim
Sorma hiç sevmem işimixi bitirdik daha yeni yemek yedik hiç sormada sağ salim varırız inşallah Allah'ın izniyleGece yolculuğu off yolunuz acik olsun balim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?