Sorma hiç sevmem işimixi bitirdik daha yeni yemek yedik hiç sormada sağ salim varırız inşallah Allah'ın izniyle
İyi geceler kızlar
Gecelerin korkusuz kadini seniiiAnaconda 2 yi izliyorum kafayi yemiş gibi ödüm kopuyor yatamiyorum da
Insallah sag salim varirsiniz isinizide ayarlamissiniz cok sukurSorma hiç sevmem işimixi bitirdik daha yeni yemek yedik hiç sormada sağ salim varırız inşallah Allah'ın izniyle
Madem er gec olacak bir an once olsan da aklindan ciksa mi acaba stresi falan? Hem zarari artmaz hem kafanfa kalmaz. Cok gecmis olsun canim. Doktoru aksatma aman.Ameliyat er geç olacak sanırım. Şimdi pek rahatsız etmiyor ama sonuçta hastalığın etkilerini görmeye başlayınca dayanamayıp ameliyat gerekecek.çok moral bozucu bu yaşta böyle bi hastalık. Dr fazla doğumdan diyor ama annemde de olmuş tek çocuk olmama rağmen. Annanemde yokmuş onda da var 9 çocuk.
Birazcik fazla yapmisim ya da cok bereketli olmus. Kaldi diye yedik canim :)Guzel canim ama aksamlari pilavi duzenli yeme haftanin maks. 3.gunu olsun ama hergun cok fazla
2 tane ogretmen var o zaman burda. Ogretmenlik cok zor bence ya. Hele lisedeyse.valla şu an isyanlardayim ama normal durumumdan bahsedeyim
30 yaşındayım 6 yıllık evliyim 2 çocuğum var kızım ve oğlum. Oğlum küçük 1 buçuk yaş bile değil. Öğretmenim bu yıl 9 . YılıM olacak meslekte
Sagol hayatım şimdi ağırlık yapıcam ara verdim motivasyon olsun diye foto çekip instgrama attımpazardan gelince uyumuşum rüyamda birde ne göreyim yeğenim çikolatalarını dolaptan çalıp yiyorum ki hiç sevmediğim marka kinder @Commadante- duymasın en son o şelalede yüzüyordu
Afiyet olsun canim guzel olmus menu bencebence :)Selam kizlaarrr
Nasilsiniz neler yapiyorsunuz
Ben dışarı çıktım annemi dişçiye getirdim sira bekliyoruz.
Gecmisi okuyamadim pek bi kac kişinin menüleri dikkatimi cekti sadece ohh cosmussunuz valla nasil kilo alirim topigi olacak bu gidisle
Borekler kizartmalar pilavlar dolmalar:))
Ben de dünkü menumu yazayim da tam olsun
Sabah yok uyanamadin çünkü kostur kostur okula gityim
Öğlen tarhana çorbası 1 dilim ekmek 2 incir cok az peynir
Arada 2 sekerpare
Akşam 1 kaşık pilav et haslama ve cacik
Sporum da
1.5 saat yürüyüş
Ben de pek buyuk desenlerden hoslanmiyorum. Minik olup heryerinde olanlari da sevkiyorum. Ara ara olup minik olanlar hosuma gidiyor. Herkesin zevki kendine. Giyecek olan sensin canim. Almayip aklinda kalacagina al giy ustunde paralansinYaa dun bi etek denedim kizlar
Genelde kimse beğenmedi ama ben cok begendim yakistirdim da kendime bi fotoyu atsam yorum yapar misiniz
Ama gercekci olun olur mu
Durun etiketliyim
@puantiyeli_kelebek.Miyav_su . @tevafuk55. @koza16 @88li fitblack Commadante- @PammukPrensess @kitap_asigi @didemdefne @trilece-prenses
Kizlar aklimda kalan nickler bunlar diger arkadaslar da baksin:))
Cok gecmis olsunn.Selam canlar utu mu temizliğini bitirdim oturuyorum.
Aksam acile gittik kas gevsetici ignesi yaptilar ama Hala kaslarım ağrıyor bi süre cilyan yapmiycam
Ben cok gec kalmisim ama helal olsun canim iyi yolculuklar :)Kızlar ben yoka çıkıyorum herkes Hakkı'nı helal etsin yarına toplu yazarım menüyü öpüyorum
Ben olsam gitmezdim sanirim. Bilemedim@PammukPrensess ve aleykümselam canım nasılsın.?
Olsun sen de pazartesi den başlarsın.
Kızlar birşey sorcam size. Yarın kaynımın düğünü var. normalde başka şehirde yaşıyor samsundan kız aldılar. Kızla telefonda konuştum ben sadece. Hoş sohbet iyi bi kız. Ama kaynımdan pek hoşlanmıyorum kv ve gorumcemi de görmek bile istemiyorum. 1.5 yıldır da görüşmedim zaten. Kaynimla kv 1.5 yıl önce gelip evde bağırıp çağırmış eşimi çok uzmuslerdi. Kv görümce de benim affedemeyecegim başka şeyler de yaptı. Sonuç olarak eşim bayramdan bayrama gider oldu annesine. Kaynimla görüşüyor ama.
Şimdi ben doğal olarak yarın ki düğüne gitmek istemiyorum ama eşim ısrar ediyor. Tek cekincem kıza ayıp olur mu? Telefonda da olsa görüştük sonuçta. Ya da zaten yeni doğum yaptı deyip umursamaz mı?
Cok guzelmis menun. Afiyet olsun :)Menüyü yazıp kacayim sonra gelirim
Sabah
Ceviz içi, tavada yumurta , söğüş sebze, tulum peyniri, zeytin
Ogle
Tavuklu yogurtlu semizotu
Aksam
1 fındık,sebzeli tavuk, yoğurt
3 lt su
2 yesil cay
Dengeli bence. Afiyet olsun canim :)Menum
Sabah sucuklu yumurta peynir domates
Ara şeftali
Aksam 4te bitirdim bugün k..... Yapmistik kızımla ne kadar erken yersek okadar iyi
Ara sade kahve
2 lt su
Karbonhidrat fazla olmus biraz sanki. Allah kabul etsin yarinki orucunu canim :)Benim bugün menüm çok kötüydü gerçi ben on kilo verdikten sonra hafta içi diyet hafta sonu daha normal yiyorum
Sabah 11:00 tost ekmeği üzerine üç yumurtalı ekmek çay
Saat 14:30 da çocuklara pizza yapmıştım iki minnak tadına baktım
Saat 16:30 azcık lavaşa salça sürdüm bir salatalıkla canım çekti:)
Saat 18:30 bir kase tavuk haşlama suyu ile
Ha bide bir dilim pasta yedim hafta sonu böyle geçti yarın oruç tutcam ama eşimden de izin aldım
HosgeldinBen geldim kızlar artık evi toparlamaya başladım tatilden gelenleri yıkadim dünden beri dün kayinvalideme gittik kaldık döndük. Öğlen beraber düğüne gittik 5 gibi geldik makine çalıştırmaya devam ettim :) kendime az şekerli bol kepekli undan kek yaptım çay için :) yarın da bütün gün ütü yapicam:)
HosgeldinSelam canlarımBen geri geldiim Sizleri çok özledim
Ben bunlari yesem bogazim durmaz heralde devaminda. Yemek yemeyince oturup da, doymus hissetmiyorum nedenseMenüm şöyle;
Sabah 3 yumurta akı 1 yumurta yağsız tavada pişirdim 2 ceviz 3 incir
Öğlen 2 muz 2 ceviz 1 bardak ayran (tam tavuk yapacaktım bozulmus)
Aksam 1 incir 1 haşlanmış mısır 2 ceviz 1 bardak ayran
Şu 3lt olmuştur.
Cok az yemissin ya doydun mu?Menüm gelsin Sabah peynir Sucuklu yumurta domates salata yeşil çay öğle 5badem yarım şeftali 5 minnak form kepekli bisküvi akşam 2 küçük yumurtalı panik
Regl olunca bana da oyle oluyor yaMenüm
Sabah 2 dilim ekmek menemen zeytin peynir salatalık yarım muz saat 1 de 1 dil ekmek üstüne tereyağı be 1 tk şeftali reçeli
ara 2 parça bitter
Saat 3 de eltim çaya çağırdı 1 dlm kek 2 servis kaşığı kısır
1 parça bitter
Saat 7 de 1 közlenmiş patates 3 kepçe tarhana çorbası
Ara t.kahvesi 4 tane çizi
Menü çok ama ben hala açım regl nin 2 günü geçen aydaki gibi geç olmazsa.
Gece yolculuguKızlar ne yaptınız bizde daha yollardayız malesef 90 km yolumuz kaldı of
Gece peynirli tost uzum hic olmamisUyku tutmadi kizlar bugunlerde bende bir haller var
Menumude yazmadim onu yazayim
Sabah 1 peynirli tost
Ogle
1 kase mercimek corbasi.2 yk fasulye ve yogurt. 2 tt ekmek.2 dilim salam
Arada bir elma ayran ve t.kahvesi sekersiz
Aksam
Oglenin aynisi ama 1 dilim ekmek
Arada armut ve ayran
Ve
Veeee
Peynirli tost. 8 tane uzum.ayran
Yarin uyaninca spor yapacagim
Aksam yatmadan spor yapacagim ve 2 degil 3 litre su icecegim yarin
Bu tost nerden cikti cok kiziyorum kendime.
Halbuki acikinca uyusamda olurdu
Gecelerin korkusuz kadini seniii
Insallah sag salim varirsiniz isinizide ayarlamissiniz cok sukur
Of kizlar of. Kendime cok kiziyorum hemde cok. Bu beslenme programina baslamadan once az ama sagliksiz hemde cok sagliksiz besinler yerdim. Ayaga kalkinca basim doner adim atamazdim. Sonra cok istikrarli sekilde bu sekilde beslenmeye basladim. Doktor ne verdiyse saati saatine. Bas donmelerim gitmisti ama kilo veremiyordum. 1 ay kilom sabitti ve usanmadim menumu bozmadim. Simdi 2 haftadir kilo vermeye basladim ve menumu bosladim kahvaltilar 12 1lerde ogle 3lerde menu aksatmalar ara yapmamalar. Ve sonuc olarak bugun ne zaman ayaga kalksam basim donmeye gozum kararmaya basladi. Ben kendimi biliyorum 1.5 ayda 5.5 kg benim gozumu doyurdu. Yeter diye dusunuyor nefsim ama yetmez. Ya bu deveyi gutmeli ya da gutmeli. Bu diyardan gitmeyecegim.
Yarin buraya tam 9.05de mesaj yazacagim kahvaltimi hazirliyorum diye.
10.30da spor
12.30 ogle yemegi
15.00 ara
17.00 spor
18.30 aksam yemegi
3Litre su
Kacamaksiz bir gun
Eger yarin bu plani saati saatine yapmazsam yebilmis sayacagim kendimi
Bana disiplin sart
Kendi ruhumun doktoru benim
Fistiklar bu da buraya bir ic dokus diye nit edilsin
69.400 oldum bileBen bilmiyordum öğrenmiş oldum teşekkürlerMiyav_su
Hayırlı yolculuklar canim
O benim canım iki dilim peynirli+ kete
Ben çok beğendim canım sende benim kadar begendiysen al bence
Hosgeldin canım 70 mi oldun sen bayramda 69 olursun ilk hedefin
Canim bende bu ikisini sevemedim
Renkler ve zevkler tartışılmaz ama üstteki çok karışık geldi
Geçmiş olsun canın
Helal olsun canım.. Su gibi gidip gelin inş
Sen bilirsin canım da sonuçta düğünde tek onlar olmayacak nasıl gelinse kayininin düğünü ne gelmedi falan die dedikodu da çıkar git uzak biyer bul çocuklarınla takıl onlara pek yaklaşma
afiyet olsun canım ben k ile başlayan 2 şey yedim bugün
afiyet olsun canımyarın daha dikkatli olup telafi et bence
Ooooooo süper miş canım ben 2 lt anca zorla tamamlıyor um
hosgeldin canım ütü en sevmediğim şey birsürü de ütülenencek var belki yarın bende yaparım
bu arada 600 gr dan bişey olmaz 2 3 güne gider ne mutlu sana darısı bana inş bende tatil dönüşü almamış olurum
hosgeldin cimcimebizler de seni çok özledik
çok amcanın bide sen yeni doğum yaptın aslında biraz sebze falan yesen bişey olmaz
afiyet olsun canın da bu panik ne
Ben olsaydım bu fındık kurdu menü yazmaz derdim fıstık sabahlamışsın evet o tost nereden çıktıUyku tutmadi kizlar bugunlerde bende bir haller var
Menumude yazmadim onu yazayim
Sabah 1 peynirli tost
Ogle
1 kase mercimek corbasi.2 yk fasulye ve yogurt. 2 tt ekmek.2 dilim salam
Arada bir elma ayran ve t.kahvesi sekersiz
Aksam
Oglenin aynisi ama 1 dilim ekmek
Arada armut ve ayran
Ve
Veeee
Peynirli tost. 8 tane uzum.ayran
Yarin uyaninca spor yapacagim
Aksam yatmadan spor yapacagim ve 2 degil 3 litre su icecegim yarin
Bu tost nerden cikti cok kiziyorum kendime.
Halbuki acikinca uyusamda olurdu
Gecelerin korkusuz kadini seniii
Insallah sag salim varirsiniz isinizide ayarlamissiniz cok sukur
Sorma bende yiyemezdim şuan alıştım benim gibi yumurtadan nefret eden birisi yiyorsa sende yersin merak etme yürüyüş güzelSonunda butun alintilar oldu
Ben bugun disardaydim. Ip aldim cok mutluyum
Menumu yazayim.
Sabah (oglene kadar uyudugumuzicin aslinda oglen oluyor)
Sucuklu yumurta
Peynir
Zeytin
2 dilim ekmek (yumurtayi ekmeksiz yiyemiyorum)
Sekersiz cay
Sonra disari ciktik zaten
Aksam
Tavuk doner (ekmeksiz)
Söğüş
Ayran
Su . 1 litre
Spor: 5500 adim yuruyus
200 ip atlama
Ben yesil cay da cok sık tuketemiyorum. Tansiyonum dusuk zaten ayilip bayiliyorum sık yesil cay icince
Merhaba çok güzel kilo vermişsiniz tebriklerMerhaba arkadaşlar
BENİDE ARANIZA ALIRMISINIZ
daha önce bir çok kez kilo alıp verdim kendimi bildim bileli çocukluktan itibaren hep kiloluydum ne diyet yaparsam yapıyım hep sonuç hüsran oldu diyeti bıraktığım gibi hep geri aldım :-( bundan 1.5 yıl önce doğum yaptım doğumdan önce 88 kg dım ve doğuma 110kg la girdim doğumdan 1 hafta sonra 102 kg dm sonrasında 96 kg düştüm ve ramazandan 1 kaç ay önce kadınlar kulübüne üye oldum burda çok güzel arkadaşlklar edindim ve onlarla beraber sağlıklı beslenme programı oluşturuyorduk kendimize çokta güzeldi en son 81.3 kg a kadar düşmüştüm yani doğum sonrası kilomdan ramazandan öncesine kadar verdiğim kg (20.7kg) sonra ramazanda 5 kg aldım hevesim kaçtı ve ramazandan sonra normalden daha fazla yemeye başladım durduramaz hale geldim kendimi şuan gelmiş olduğum kg 89.3 ve artık bu artışa bir dur demem gerekiyor ve bunuda ancak benim gibi kg vermek isteyen bu kilolardan muzdarip azimle yola devam ediceğim siz arkadaşlarım sayesinde başarabilirimÇOK UZUN OLDU YAZI ŞİMDİDEN HAKKINIZI HELAL EDİN BOL EKSİLİ GÜNLERİNİZ OLSUN
Merhaba cnm aslında hepimiz biliyoruz ama uygulamakta zorluk çekiyoruz normalde çok düzensiz besleniyordumMerhaba çok güzel kilo vermişsiniz tebriklersanırım listemiz doldu galiba @puantiyeli_kelebek değil mi Canım sohbete gelin Nasıl beslendiniz
Günaydın tost mu yiyeceksiniz bayan fındık kurduGunaydin tum guzel kadinlar
Kahvaltimi hazirliyorum
Güzel beslenmişsiniz özellikle ara ögün yapmadığınız için bence zayıflamışsınız tebriklerMerhaba cnm aslında hepimiz biliyoruz ama uygulamakta zorluk çekiyoruz normalde çok düzensiz besleniyordum
öncelikle saatlerimi düzene soktum
2 yada 3 ana öğün yaptım
sabah kalktgmda 10 bitki karışımı çay ictim sebze yediğim her öğünde mutlaka 1 kaşe yoğurt yedim (yağ yakışını hzlandryor )
Sadece et ,tavuk ve balıkla aynı zamanda tüketmemek gerekiyor yoğurdu ozan tan tersi yağ yakımini zorlastryormus
(ekmek 2 dlm kahvaltida)
(1dlm öğlen yemeğinde yedim)
(tam buğday,çavdar yada kepek )
akşam yemeginin yannnda ekmek yemedim
aksam yemeğimi 6-7 gibi yedim sonrasında yatana kadar
su,tarçınlı türk kahvesi,sade soda çok ackrsam 1 porsiyon meyve yada yoğurtla gecistirdm içtiğim suyumun içine çubuk tarçın attım aralarda yeşil çayımı eksik etmedim birde kendimi herşeyeden mahrum etmedimki metebolizmam direnmesin canm çektiğini azckta olsa yedim çünkü tamamen kesersem eğer bir kere dahi yesem hemen yağ olarak depolar diye korktum oyuzden unutturmadm birde dondurmaya baylrm tek hayr diyemediğim şey şu kutuda olanlar varsa litrelik onlardan yedim kutlamadan haftada 1 yada 2 haftada 1 ama akşam yemeğiylede dengeledim 1 tabak iyiceksem yarm tabak yedim mesela sırf dondurma iyiyim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?