- 4 Eylül 2016
- 122
- 554
- 53
- 33
Ara öğünümyesilcaydı çok nadir baskabirsey yedimGüzel beslenmişsiniz özellikle ara ögün yapmadığınız için bence zayıflamışsınız tebrikler
Çok iyiAra öğünümyesilcaydı çok nadir baskabirsey yedim
Yine mi tostFistiklar henuz gecmisi okumaya firsatim olmadi.
Görmedim zaten geçmişi fazla okumadım şimdi baktım böbrek kumunu bile döküyormuş ama bunu çok sık tüketirsen ileride bağırsak tembelliği yaşayabilirsin herşeyi yiyip bu tarz bitiklerden bekletin çok olmasın Canım bu bitkileri içerken kullandığın ilaç varsa zehirlemede yapabilir bilgineMiyav_su cum sana bisey sordum ama yoldasin diye okumadin herhâlde geçmişi dün açlık otu diye bişey buldum netten faydasini çok gören olmuş bende aldım zararı yok diyo ama sence nasıl biseydir
Her zaman bukadar düzenli değildim ama tabi arada kaçırdımğmda oldu + oldum 1 eksi olcaksam 500 oldum +olduğumda bidahaki sefere kurtarmaya çalsamÇok iyio zaten yağ yakımını hızlandırıyor
Gece peynirli tost uzum hic olmamis
Afiyet olsun canim iyi motive oldun yarindan itibaren toparlarsin
kendine neyin iyi gelecegini en iyi sen biliyorsun kuzum. Benim de genelde duzenim yoktur. Gece uyumam sabah uyanmam. Kac senedir boyle ben de duzen Oturtmaya calisiyorum. Simdilik pek basarili oldugum soylenemez ama yapmaya calisiyorum iste. Sen disiplin seviyorsun demek ki. Benim onumde saatli bir liste olsa ben sapitirim hicbirine uyamam. Uymaya calsiriken iyice batiririm mesela. Ilk baslarda uygulamissin ve bu iyi gelmis sana. Birakma. Vazgecme. Sana ne iyi geliyorsa onu yap.Zaten farkindasin. Farkinda olmak en buyuk adim.
Hosgeldin aramiza umarim sende katilirsin.Merhaba arkadaşlar
BENİDE ARANIZA ALIRMISINIZ
daha önce bir çok kez kilo alıp verdim kendimi bildim bileli çocukluktan itibaren hep kiloluydum ne diyet yaparsam yapıyım hep sonuç hüsran oldu diyeti bıraktığım gibi hep geri aldım :-( bundan 1.5 yıl önce doğum yaptım doğumdan önce 88 kg dım ve doğuma 110kg la girdim doğumdan 1 hafta sonra 102 kg dm sonrasında 96 kg düştüm ve ramazandan 1 kaç ay önce kadınlar kulübüne üye oldum burda çok güzel arkadaşlklar edindim ve onlarla beraber sağlıklı beslenme programı oluşturuyorduk kendimize çokta güzeldi en son 81.3 kg a kadar düşmüştüm yani doğum sonrası kilomdan ramazandan öncesine kadar verdiğim kg (20.7kg) sonra ramazanda 5 kg aldım hevesim kaçtı ve ramazandan sonra normalden daha fazla yemeye başladım durduramaz hale geldim kendimi şuan gelmiş olduğum kg 89.3 ve artık bu artışa bir dur demem gerekiyor ve bunuda ancak benim gibi kg vermek isteyen bu kilolardan muzdarip azimle yola devam ediceğim siz arkadaşlarım sayesinde başarabilirimÇOK UZUN OLDU YAZI ŞİMDİDEN HAKKINIZI HELAL EDİN BOL EKSİLİ GÜNLERİNİZ OLSUN
Ah ah bir bilsemBen olsaydım bu fındık kurdu menü yazmaz derdim fıstık sabahlamışsın evet o tost nereden çıktı
Sabah kahvaltim klasik canimGünaydın tost mu yiyeceksiniz bayan fındık kurdu
Keşke sabah yemesiymişsin tostu gece yemişSin zaten fındık kurdu
Hosgeldin aramiza umarim sende katilirsin.
Cok guzel kilo vermissini eminim burada cok motive olacaksiniz
Ah ah bir bilsem
Sabah kahvaltim klasik canim
Gece olunca hic olmadi ama tost isi
Gecekini sporla atmayi dusunuyordum o yuzden yedim. Bugun duzen bozmak istemedimKeşke sabah yemesiymişsin tostu gece yemişSin zaten fındık kurdu
O zaman fazladan yal bende yarın fazladan yapıcam akşam lavaş yedimGecekini sporla atmayi dusunuyordum o yuzden yedim. Bugun duzen bozmak istemedim
Simdi spor zamanii
Uyku tutmadi kizlar bugunlerde bende bir haller var
Menumude yazmadim onu yazayim
Sabah 1 peynirli tost
Ogle
1 kase mercimek corbasi.2 yk fasulye ve yogurt. 2 tt ekmek.2 dilim salam
Arada bir elma ayran ve t.kahvesi sekersiz
Aksam
Oglenin aynisi ama 1 dilim ekmek
Arada armut ve ayran
Ve
Veeee
Peynirli tost. 8 tane uzum.ayran
Yarin uyaninca spor yapacagim
Aksam yatmadan spor yapacagim ve 2 degil 3 litre su icecegim yarin
Bu tost nerden cikti cok kiziyorum kendime.
Halbuki acikinca uyusamda olurdu
Gecelerin korkusuz kadini seniii
Insallah sag salim varirsiniz isinizide ayarlamissiniz cok sukur
Sonunda butun alintilar oldu
Ben bugun disardaydim. Ip aldim cok mutluyum
Menumu yazayim.
Sabah (oglene kadar uyudugumuzicin aslinda oglen oluyor)
Sucuklu yumurta
Peynir
Zeytin
2 dilim ekmek (yumurtayi ekmeksiz yiyemiyorum)
Sekersiz cay
Sonra disari ciktik zaten
Aksam
Tavuk doner (ekmeksiz)
Söğüş
Ayran
Su . 1 litre
Spor: 5500 adim yuruyus
200 ip atlama
Ben yesil cay da cok sık tuketemiyorum. Tansiyonum dusuk zaten ayilip bayiliyorum sık yesil cay icince
Merhaba arkadaşlar
BENİDE ARANIZA ALIRMISINIZ
daha önce bir çok kez kilo alıp verdim kendimi bildim bileli çocukluktan itibaren hep kiloluydum ne diyet yaparsam yapıyım hep sonuç hüsran oldu diyeti bıraktığım gibi hep geri aldım :-( bundan 1.5 yıl önce doğum yaptım doğumdan önce 88 kg dım ve doğuma 110kg la girdim doğumdan 1 hafta sonra 102 kg dm sonrasında 96 kg düştüm ve ramazandan 1 kaç ay önce kadınlar kulübüne üye oldum burda çok güzel arkadaşlklar edindim ve onlarla beraber sağlıklı beslenme programı oluşturuyorduk kendimize çokta güzeldi en son 81.3 kg a kadar düşmüştüm yani doğum sonrası kilomdan ramazandan öncesine kadar verdiğim kg (20.7kg) sonra ramazanda 5 kg aldım hevesim kaçtı ve ramazandan sonra normalden daha fazla yemeye başladım durduramaz hale geldim kendimi şuan gelmiş olduğum kg 89.3 ve artık bu artışa bir dur demem gerekiyor ve bunuda ancak benim gibi kg vermek isteyen bu kilolardan muzdarip azimle yola devam ediceğim siz arkadaşlarım sayesinde başarabilirimÇOK UZUN OLDU YAZI ŞİMDİDEN HAKKINIZI HELAL EDİN BOL EKSİLİ GÜNLERİNİZ OLSUN
Dün ki menüm kahvaltıda klasik Karatay spordan gelince yola çıkacağım için saat 04.00 dünden kalma zeytinyağlı taze patlıcan yanında yoğurt 24.30 gece dönüşte meşhur bir yer var aydın da bilenler vardır çöp şiş yedik yanında salata ve közlenmiş söğüş 2 bardak şekersiz duble çay yanlız etten önce sıcak lavaş açıp veriyorlar kuru peynir ve tereyağı ile ve malesef ucundan çok az lavaş ve tereyağı yedim Aydın'dan geçerken sizlerde uğrayın tavsiye ederim aydın ortaklarda çöp şişci dükkanları vardır
Merhaba cnm aslında hepimiz biliyoruz ama uygulamakta zorluk çekiyoruz normalde çok düzensiz besleniyordum
öncelikle saatlerimi düzene soktum
2 yada 3 ana öğün yaptım
sabah kalktgmda 10 bitki karışımı çay ictim sebze yediğim her öğünde mutlaka 1 kaşe yoğurt yedim (yağ yakışını hzlandryor )
Sadece et ,tavuk ve balıkla aynı zamanda tüketmemek gerekiyor yoğurdu ozan tan tersi yağ yakımini zorlastryormus
(ekmek 2 dlm kahvaltida)
(1dlm öğlen yemeğinde yedim)
(tam buğday,çavdar yada kepek )
akşam yemeginin yannnda ekmek yemedim
aksam yemeğimi 6-7 gibi yedim sonrasında yatana kadar
su,tarçınlı türk kahvesi,sade soda çok ackrsam 1 porsiyon meyve yada yoğurtla gecistirdm içtiğim suyumun içine çubuk tarçın attım aralarda yeşil çayımı eksik etmedim birde kendimi herşeyeden mahrum etmedimki metebolizmam direnmesin canm çektiğini azckta olsa yedim çünkü tamamen kesersem eğer bir kere dahi yesem hemen yağ olarak depolar diye korktum oyuzden unutturmadm birde dondurmaya baylrm tek hayr diyemediğim şey şu kutuda olanlar varsa litrelik onlardan yedim kutlamadan haftada 1 yada 2 haftada 1 ama akşam yemeğiylede dengeledim 1 tabak iyiceksem yarm tabak yedim mesela sırf dondurma iyiyim diye
Gunaydin tum guzel kadinlar
Kahvaltimi hazirliyorum
Fistiklar henuz gecmisi okumaya firsatim olmadi.
çok sevindim canım Tebrikler69.400 oldum bilebelki 68 bile olurum
sen n'aptın canım,geçmişi okuyamıyorum maalesef hep
Haklısın canım en mantıklısı öyle yapmak :)Sonradan yazdiklarinla gitmemen daha mantikli geldi canim @trilece-prenses tavsiyesi guzel nezaketen önceden arar mazeretini bildirirsin
Diyorum ya kadın yüzsüz gelir sarılır öpmeye çalışır milletle tanıştırmaya çalışır falan... Çocuklar 1 2 tane olsa dediğini yapabilirim ama 6 çocukla... otur desem oturmazlar ki. Ayrıca mümkün olduğunca onları uzak tutmak istiyorum o kadından. Gitmicem ya eşim kendine başka şoför bulsun :))Sen bilirsin canım da sonuçta düğünde tek onlar olmayacak nasıl gelinse kayininin düğünü ne gelmedi falan die dedikodu da çıkar git uzak biyer bul çocuklarınla takıl onlara pek yaklaşma
Şimdi yeni doğum yaptım canım. Bebek biraz büyüsün. Hastanede kalmam gerekebilir hem.Madem er gec olacak bir an once olsan da aklindan ciksa mi acaba stresi falan? Hem zarari artmaz hem kafanfa kalmaz. Cok gecmis olsun canim. Doktoru aksatma aman.
Ben olsam gitmezdim sanirim. Bilemedim. Onceden arayabilirsin
Ben bunlari yesem bogazim durmaz heralde devaminda. Yemek yemeyince oturup da, doymus hissetmiyorum nedense
Afiyet olsun
Hoşgeldin..Her zaman bukadar düzenli değildim ama tabi arada kaçırdımğmda oldu + oldum 1 eksi olcaksam 500 oldum +olduğumda bidahaki sefere kurtarmaya çalsam
Canim islat turşu at hali fırçası var sert olan onunla fırçala güzel ce (ben dış balkon da yıkadigim için depiyorum yani ayaklarimi haliya sert sert tekme atıyorum) sonra da duruluyorum tertemiz oluyor benim çocuklar çok döküyor bide halılar tulum beyazlı kışın bile banyo da yikarimGunaydin kizlar kahvalti yapildi şimdi mutfak halimi kaldırıp islatacagim diger islerimk aradan cikarip aksama doğru yikarimdidemdefne den aldigim motivasyonla yıkıyorum yoksa yıkamaya gidecekti ama genelde pek memnun olmuyorym sonuctan. Hali temiz olacak o kesin ama Bakalim ayaklarim ne durumda olacak yarin:)
Turşu atma koku yaparCanim islat turşu at hali fırçası var sert olan onunla fırçala güzel ce (ben dış balkon da yıkadigim için depiyorum yani ayaklarimi haliya sert sert tekme atıyorum) sonra da duruluyorum tertemiz oluyor benim çocuklar çok döküyor bide halılar tulum beyazlı kışın bile banyo da yikarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?