Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Miyav_su cum sana bisey sordum ama yoldasin diye okumadin herhâlde geçmişi dün açlık otu diye bişey buldum netten faydasini çok gören olmuş bende aldım zararı yok diyo ama sence nasıl biseydir
Görmedim zaten geçmişi fazla okumadım şimdi baktım böbrek kumunu bile döküyormuş ama bunu çok sık tüketirsen ileride bağırsak tembelliği yaşayabilirsin herşeyi yiyip bu tarz bitiklerden bekletin çok olmasın Canım bu bitkileri içerken kullandığın ilaç varsa zehirlemede yapabilir bilgine

Hosgeldin aramiza umarim sende katilirsin.
Cok guzel kilo vermissini eminim burada cok motive olacaksiniz

Ben olsaydım bu fındık kurdu menü yazmaz derdim fıstık sabahlamışsın evet o tost nereden çıktı
Ah ah bir bilsem

Günaydın tost mu yiyeceksiniz bayan fındık kurdu
Sabah kahvaltim klasik canim
Gece olunca hic olmadi ama tost isi

Bu ne kuzum anlatmışdim bir alt mesajda tamam sende memnun degilsin ama bugun canim hep atistirmak isteyecek unutma sen saglikli beslenmeyi ogretiyorsun bedenine nefsine bir kac kilo verdin fiye beyninin seni yaniltmasina izin verme
Yeniden en bastan sıfırdan basla yine basaracaksin sana inanıyorum

Afiyet olsun canim sabahki ekmek beyaz ekmek mi? Oyle ise cok fazla aslinda karataya uyuyor yediklerin genelde ekmegi tamamen cikarip ceviz fındık falan mi tüketsen

Hosgeldin canim listemiz doluydu aslinda ama yazmaDigi icin listeye almafigim biri yerine girebilirsin ilk sayfaya bir goz at derim kurallarimiz ve listemiz var carsamba gunleri kilo bildirimi yapiyoruz her aksam menuyu toplu sekilde bildirip diger menulere yorum yapıyoruz. İnşallah eski azminle aramizda devam edersin başarılar

Kirk yilda bit olacak birsey iyiki guzel yemissin mutlu oldum afiyet olsun

Kendini cozmussun

Gunaydin tum guzel kadinlar

Kahvaltimi hazirliyorum

Fistiklar henuz gecmisi okumaya firsatim olmadi.

Aferin bak kendini motive ettin erkenden kalktin Kahvaltini hazırladın yeniden ayaga kalkmayi beceriyorsan tamamdır zaten fistik

Son düzenleyen: Moderatör:
69.400 oldum bile belki 68 bile olurum
sen n'aptın canım,geçmişi okuyamıyorum maalesef hep
çok sevindim canım Tebrikler
bende 63 ile 64 arası geziyorum şimdilik yarın regl günüm olursam 62 leri gorebilirim bu hafta.
az kaldi benim de 60 a

Sonradan yazdiklarinla gitmemen daha mantikli geldi canim @trilece-prenses tavsiyesi guzel nezaketen önceden arar mazeretini bildirirsin
Haklısın canım en mantıklısı öyle yapmak :)

Sen bilirsin canım da sonuçta düğünde tek onlar olmayacak nasıl gelinse kayininin düğünü ne gelmedi falan die dedikodu da çıkar git uzak biyer bul çocuklarınla takıl onlara pek yaklaşma
Diyorum ya kadın yüzsüz gelir sarılır öpmeye çalışır milletle tanıştırmaya çalışır falan... Çocuklar 1 2 tane olsa dediğini yapabilirim ama 6 çocukla... otur desem oturmazlar ki. Ayrıca mümkün olduğunca onları uzak tutmak istiyorum o kadından. Gitmicem ya eşim kendine başka şoför bulsun :))

Şimdi yeni doğum yaptım canım. Bebek biraz büyüsün. Hastanede kalmam gerekebilir hem.

Ben de gitmeyeceğim zaten. Arar hayırlı olsun derim bi hafta sonra. Bugün arardım ama düğün telaşı vardır müsait olmaz falan.

Ben yemek yapmaktan nefret ediyorum. Hafta içi kadın geliyor hafta sonları hep böyle atıştırmalıkla geçiyor. Yine de fırına tavuk atacaktım ama bozulmus. Bugün de iskender yapacağım kolay diye.

Gunaydin kizlar kahvalti yapildi şimdi mutfak halimi kaldırıp islatacagim diger islerimk aradan cikarip aksama doğru yikarim didemdefne den aldigim motivasyonla yıkıyorum yoksa yıkamaya gidecekti ama genelde pek memnun olmuyorym sonuctan. Hali temiz olacak o kesin ama Bakalim ayaklarim ne durumda olacak yarin:)

Canim islat turşu at hali fırçası var sert olan onunla fırçala güzel ce (ben dış balkon da yıkadigim için depiyorum yani ayaklarimi haliya sert sert tekme atıyorum) sonra da duruluyorum tertemiz oluyor benim çocuklar çok döküyor bide halılar tulum beyazlı kışın bile banyo da yikarim

Turşu atma koku yapar
Tursil yazdım ne oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…