- 8 Şubat 2014
- 1.046
- 2.148
- 133
Kolay gelsin canım kaç tane yikayacaksin..Ben islere başlıyorum kizlar arada ugrarim herkese kolay gelsin
Günaydın CanımBu ne kuzum anlatmışdim bir alt mesajda tamam sende memnun degilsin ama bugun canim hep atistirmak isteyecek unutma sen saglikli beslenmeyi ogretiyorsun bedenine nefsine bir kac kilo verdin fiye beyninin seni yaniltmasina izin verme
Yeniden en bastan sıfırdan basla yine basaracaksin sana inanıyorum
Tebrikler iyi kilo vermişsin69.400 oldum bilebelki 68 bile olurum
sen n'aptın canım,geçmişi okuyamıyorum maalesef hep
Canim islat turşu at hali fırçası var sert olan onunla fırçala güzel ce (ben dış balkon da yıkadigim için depiyorum yani ayaklarimi haliya sert sert tekme atıyorum) sonra da duruluyorum tertemiz oluyor benim çocuklar çok döküyor bide halılar tulum beyazlı kışın bile banyo da yikarim
Turşu atma koku yapar
Tursil yazdım ne oldu
Kolay gelsin canım kaç tane yikayacaksin..
Bende şimdi rende domatesli acı sos. Kırmızı biberli kahvaltilik sos ve sade domates kaynatıp koyacağım bugün de çok iş var sonra da tarhana robota çekerim ondan sonra da çok çok ütü var onu yaparım
Günaydın CanımNe kadar güzel söylemişsin Canım gerçekten öyle beyni yanıltıyor insanın
Anladım ben seni süpersin gerçekten şuan ağzımGünaydın kuzum evet mesela bende sık sık tartildigimda içimden gecen su kilo veriyorum nasilsa vücudum bu isin ustesinden geliyor ufak bir kacamak bana zarar vermez
Ama tartilmadigimda aman kilo almis olabilirim diye otimatikman az yiyorum tartiya en fazla haftada bir cikmak lazım aslinda
Önceki hafta mesela sen 1 kg vermistin ama tarti gunu -700 çıktı bir gun öncesinden tartilmamis olsan -700 daha cabuk kabullenir belki bir sonraki hafta daha cok verebilirdin ama tikandin veremedigini bunun da insulin direncinin marifeti olduğunu dusundun verebileceginin belki de yarisini verdin buda beynin bir oyunu
Ben ne kadar anlatabildim bilmiyorum ama sen anladın
Ben Sana dedim değil mi Allah'ım fazla kullanma bence haftada 1 gün içSabah belli 3 kere lavaboluk oldumneymis bu ot ya
benim de salı falan olmam gerekiyor,cumadan önce tümüyle olurum da şişkinlik gider umarımçok sevindim canım Tebrikler
bende 63 ile 64 arası geziyorum şimdilik yarın regl günüm olursam 62 leri gorebilirim bu hafta.
az kaldi benim de 60 a
Yok canim ara sira okuyorum burayi.
Yol yorgunum dükkanda malzeme açıp yerleştiriyorum akşama oteldeki yerimize yerleştireceğiz of evde çamaşır yıkatmam lazım çok işim var geceyi bulur eve gitmemYok canim ara sira okuyorum burayi.
Ogle yemegimi yedim simdilik takiliyorum oyle
Senin gunun nasil geciyor
Yogunsun bayagi Allah kolaylik versin caliskan hanimYol yorgunum dükkanda malzeme açıp yerleştiriyorum akşama oteldeki yerimize yerleştireceğiz of evde çamaşır yıkatmam lazım çok işim var geceyi bulur eve gitmem
Sagol Canım şimdi oturdum fakat resmen gözlerim kapanıyorYogunsun bayagi Allah kolaylik versin caliskan hanim
Herkes bayram hazırlığı mı yapıyor kızlar oh mis gibi olmuştur eviniz
Birde ben yapsaydım şu geneleksel temizliğiBayram tenhaligi var topikte haklisin bayramdan sonra oturur herkes cıvıl cıvıl olur topigimiz yeniden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?