Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Ben islere başlıyorum kizlar arada ugrarim herkese kolay gelsin
Kolay gelsin canım kaç tane yikayacaksin..
Bende şimdi rende domatesli acı sos. Kırmızı biberli kahvaltilik sos ve sade domates kaynatıp koyacağım bugün de çok iş var sonra da tarhana robota çekerim ondan sonra da çok çok ütü var onu yaparım

Günaydın Canım Ne kadar güzel söylemişsin Canım gerçekten öyle beyni yanıltıyor insanın

Turşu atma koku yapar
Tursil yazdım ne oldu

Yaa bende simdi okudum dedim acaba tursulu su puf noktasi mi iyi mi geliyor acaba dedim
Naptim biliyor musun 3 tane finish tableti erittim sicak suda biraz bulasik deterjanı ekledim haliyi islattiktan sonra hali fircasi ile ovdum katladim biraz deterjan islesin tekrar bir iki kere durulayip kopuklerim en son kapaklayacagim altta deterjanli su kalmasin diye durular cikaririm.
1 tane 4 metrekarelik hali canim büyüklerini yikayacagim bir yerim yok onları silecegim idare eder kis temizliğine kadar sonra yikamaya gönderirim

Ne hamarat hatunsun yaa masallah o yuzden fazla kilon yok ben eringenim biraz

Günaydın Canım Ne kadar güzel söylemişsin Canım gerçekten öyle beyni yanıltıyor insanın

Günaydın kuzum evet mesela bende sık sık tartildigimda içimden gecen su kilo veriyorum nasilsa vücudum bu isin ustesinden geliyor ufak bir kacamak bana zarar vermez
Ama tartilmadigimda aman kilo almis olabilirim diye otimatikman az yiyorum tartiya en fazla haftada bir cikmak lazım aslinda
Önceki hafta mesela sen 1 kg vermistin ama tarti gunu -700 çıktı bir gun öncesinden tartilmamis olsan -700 daha cabuk kabullenir belki bir sonraki hafta daha cok verebilirdin ama tikandin veremedigini bunun da insulin direncinin marifeti olduğunu dusundun verebileceginin belki de yarisini verdin buda beynin bir oyunu
Ben ne kadar anlatabildim bilmiyorum ama sen anladın

Anladım ben seni süpersin gerçekten şuan ağzım açık kaldı zaten beni sen ve Vilma 37 yakında çemkirmeye başlarsınız

çok sevindim canım Tebrikler
bende 63 ile 64 arası geziyorum şimdilik yarın regl günüm olursam 62 leri gorebilirim bu hafta.
az kaldi benim de 60 a
benim de salı falan olmam gerekiyor,cumadan önce tümüyle olurum da şişkinlik gider umarım
bayrama 1 hafta kalmış,sen 62 olsan ben 69 daha ne
bayramda azıcık sapıtabilirim börek bile yemeyi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…