Benimkini b.k goturuyoHerkes bayram hazırlığı mı yapıyor kızlar oh mis gibi olmuştur eviniz
Sayın Başkan @puantiyeli_kelebek Canım bayramda menü bildirimi Nasıl olucak hoş ben burada olurum herzamanki gibi malum çalışıyor olucağım içinbayram tatilede 9 gün yoksa 9 gün yazmak yok mu
Benimkini b.k goturuyodaha baslamadim malesef
Benim eşim kesecek annemlerde ben bayramlaşma sonrası dükkanı açıcam diger günlerde öyle yazarım bir aksilik çıkmazsaYok canim 9 gun yazmamak olur mu hic
Yogun olunsa bile mazeret bildirilmesi gerekiyor bende burdayim sadece ilk gun yazamayabilirim cunku kurban kesmek bolunmesi yerleştirilmesi zorlayabilir ama menulerimle yine burdayım bence herkeste burda olmali çünkü toplamak zor olur sonra..
Tamam Canım bendeKayinpederimin evinde misafirler var kizlar oraya gidiyorum aksama görüşürüz
çıTIRSlm kızlar cümleten hoşbuldum aranıza katldgma çok memnun oldum şimdiden heyecanlandım valla sıfırdan başlycam tekrardan
3.5 senelik evliyim 1.5 yaşında yakışıklı bir oluşum var 24 yaşındayım edirneliyim İstanbulda yaşıyorum inşallah hepberaber basarıcaz çıTIR olma yolunda azimle
çıTIRbuna bayildim evet simdi tir gibiyiz kizlar ins citirda olur citlatirlar bizi
Miyav_su . @puantiyeli_kelebek
9 gun aradan sonra beni ararda bulursunuz
Ben burda olacagim kizlar[/QUOTE
çıTIRbuna bayildim evet simdi tir gibiyiz kizlar ins citirda olur citlatirlar bizi
Miyav_su . @puantiyeli_kelebek
9 gun aradan sonra beni ararda bulursunuz
Ben burda olacagim kizlar
Ben evliyim bebişim yok henüz bakalım önümüzdeki yıllarda nasip kısmet Denizliliyim turizm mağduruyumKızlar bende sizi merak ediyorum hemde coooook kimler kaç kg verdi hanginiz daha azimlisiniz kaç yasndasnz nerelisiniz evlimi bekarım benim gibi yavruşu olanlarsizde tantn azcık bende tanem ufaktan :-D
Benim için farketmez hangi gün olduğu bana hangi olursa uyar yanlız@puantiyeli_kelebek canm benim naçizane önerim siz nedersiniz bilmiyorum kg bildirimini çarşamba değilde pazar yapsak daha iyi olmamı neden dersen haftasonu kaçamağı gibi bir lüksümüz olmaz aman haftasonu nasılsa bir kaçamak yapalım çarşambaya kadar sıkı tutar gibi bir algı oluşuyor insanda otamatikman yanlışam duzeltin lütfen pazar olursa bu algı kalkar otomatikman pazar günü fazla ckcam korkusuna kimse hafta sonu kaçamak yapmaz çünkü en çok hafta sonu kaçamak yapıyor malum tatil günü gezme tozma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?