Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Yok canim 9 gun yazmamak olur mu hic
Yogun olunsa bile mazeret bildirilmesi gerekiyor bende burdayim sadece ilk gun yazamayabilirim cunku kurban kesmek bolunmesi yerleştirilmesi zorlayabilir ama menulerimle yine burdayım bence herkeste burda olmali çünkü toplamak zor olur sonra..
Sayın Başkan @puantiyeli_kelebek Canım bayramda menü bildirimi Nasıl olucak hoş ben burada olurum herzamanki gibi malum çalışıyor olucağım için bayram tatilede 9 gün yoksa 9 gün yazmak yok mu

Benim eşim kesecek annemlerde ben bayramlaşma sonrası dükkanı açıcam diger günlerde öyle yazarım bir aksilik çıkmazsa

Slm kızlar cümleten hoşbuldum aranıza katldgma çok memnun oldum şimdiden heyecanlandım valla sıfırdan başlycam tekrardan
3.5 senelik evliyim 1.5 yaşında yakışıklı bir oluşum var 24 yaşındayım edirneliyim İstanbulda yaşıyorum inşallah hepberaber basarıcaz çıTIR olma yolunda azimle

çıTIR buna bayildim evet simdi tir gibiyiz kizlar ins citirda olur citlatirlar bizi

Miyav_su . @puantiyeli_kelebek
9 gun aradan sonra beni ararda bulursunuz
Ben burda olacagim kizlar

çıTIR buna bayildim evet simdi tir gibiyiz kizlar ins citirda olur citlatirlar bizi

Miyav_su . @puantiyeli_kelebek
9 gun aradan sonra beni ararda bulursunuz
Ben burda olacagim kizlar
Ay hiç güleceğim yoktu inanır mısın kendi adımla birlikte senide yazacaktım malum asi kızsınbirlikte takılırız merak etme

Kızlar bende sizi merak ediyorum hemde coooook kimler kaç kg verdi hanginiz daha azimlisiniz kaç yasndasnz nerelisiniz evlimi bekarım benim gibi yavruşu olanlar sizde tantn azcık bende tanem ufaktan :-D
Ben evliyim bebişim yok henüz bakalım önümüzdeki yıllarda nasip kısmet Denizliliyim turizm mağduruyum yaşım 32 en azimi olmayan benim grupta kaplumbağ gibi hareket ediyorum

@puantiyeli_kelebek canm benim naçizane önerim siz nedersiniz bilmiyorum kg bildirimini çarşamba değilde pazar yapsak daha iyi olmamı neden dersen haftasonu kaçamağı gibi bir lüksümüz olmaz aman haftasonu nasılsa bir kaçamak yapalım çarşambaya kadar sıkı tutar gibi bir algı oluşuyor insanda otamatikman yanlışam duzeltin lütfen pazar olursa bu algı kalkar otomatikman pazar günü fazla ckcam korkusuna kimse hafta sonu kaçamak yapmaz çünkü en çok hafta sonu kaçamak yapıyor malum tatil günü gezme tozma

Benim için farketmez hangi gün olduğu bana hangi olursa uyar yanlız Commadante- diyetisyene gidiyor ve o gün orada tartılıyor ona uymaz ama biz bir takımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…