Sen de maşallah çocuk çok hepsinin arası yaş farkı azdır zaten insanda derman mı kalır hiç@didemdefne maşallah bu ne azim. Eşim iki yumurta kır dediğinde bile cemkiriyorum ben. Allah tan haberi yok sizin gibi hatunların maharetinden :))
Afiyet olsunMenüme de yazayım belki başka birşey yemem
Sabah 3 yumurta akı 1 yumurta domates peynir 2 ceviz yarım b ayran
Öğlen 1 kaşe yogurt 1 kaşık yulaf ezmesi 2 ceviz
Aksam yogurtlu köz patlıcan az iskender etinden
2 tane biscolata yedim 1 ısırık magnum. Çocuklara almıştım dayanamadım ama yine de tutmaya çalışıyorum kendimi marketi aldılar sanki. Ev abur cubur dolu
Yok kız benimki tembellik. Çocuklara söz vermiştim bugün çizgi film izliyorlar ufaklık da kucağımda uyudu. Ben internetten geziyorum. Eşim düğüne gitti ya çocuklar gitmesin diye rüşvet verip markete götürdüm çizgi film actimSen de maşallah çocuk çok hepsinin arası yaş farkı azdır zaten insanda derman mı kalır hiç
Teşekkür ederim. Çok olmamış di miAfiyet olsun
İyi fikirmiş rüşvet vermek çocuklara kafanı dinlemişsindirYok kız benimki tembellik. Çocuklara söz vermiştim bugün çizgi film izliyorlar ufaklık da kucağımda uyudu. Ben internetten geziyorum. Eşim düğüne gitti ya çocuklar gitmesin diye rüşvet verip markete götürdüm çizgi film actim
Biskolata ve magnum ikisinden biri olsaymış iyimiş ama sanırım emzirme döneminde bayanların canı tatlı çekiyor diye seslenmedimTeşekkür ederim. Çok olmamış di mi
Evet. Zaten tv yok arasına açıyorum bilgisayarı daha değerli oluyor.İyi fikirmiş rüşvet vermek çocuklara kafanı dinlemişsindir
Aslında aldığım bi poşet çikolatanın hepsini bi oturuşta bitirebilirim sadece kendimi tutuyorum. Şeker bağımlılığı var bende. Tadına bile bakmamam lazımdı. Yine de yiyeceğimin 100 de biri onlar. Ve kesinlikle abartmıyorumBiskolata ve magnum ikisinden biri olsaymış iyimiş ama sanırım emzirme döneminde bayanların canı tatlı çekiyor diye seslenmedim
Gerçekten mi ay durumun çok kötü o Zaman ya tatlı yiyeceğine hurma ye hem sütün artar diye biliyorum benEvet. Zaten tv yok arasına açıyorum bilgisayarı daha değerli oluyor.
Aslında aldığım bi poşet çikolatanın hepsini bi oturuşta bitirebilirim sadece kendimi tutuyorum. Şeker bağımlılığı var bende. Tadına bile bakmamam lazımdı. Yine de yiyeceğimin 100 de biri onlar. Ve kesinlikle abartmıyorum
Başlarsam hurma falan kesmez beni. Bir ayda 20kg aldım daha önce. Yanına bile yaklaşmamam lazım şekerin. Hurma var evde ama hiç yemiyorum bile canım çikolata bisküvi falan istiyor.Gerçekten mi ay durumun çok kötü o Zaman ya tatlı yiyeceğine hurma ye hem sütün artar diye biliyorum ben
Bende 20 yasindayim trabzonluyum ve universite ogrencisiyim.yani yilin buyuk bir bolumu il disindayim. Ben 13 temmuzda 87.8le basladim duzenli beslenmeye en son 82.4düm 5.4kg gitti simdilikKızlar bende sizi merak ediyorum hemde coooook kimler kaç kg verdi hanginiz daha azimlisiniz kaç yasndasnz nerelisiniz evlimi bekarım benim gibi yavruşu olanlarsizde tantn azcık bende tanem ufaktan :-D
O kadar asiyim ki danayi ben kesecegimAy hiç güleceğim yoktu inanır mısın kendi adımla birlikte senide yazacaktım malum asi kızsın birlikte takılırız merak etme
Kaplumbag hanim 25 kg gitti sporda cabasi hakkini yemeBen evliyim bebişim yok henüz bakalım önümüzdeki yıllarda nasip kısmet Denizliliyim turizm mağduruyumyaşım 32 en azimi olmayan benim grupta kaplumbağ gibi hareket ediyorum
Ben dyt.gidiyorum hatta persembe gunleriydi randevum.kizlardan 1 gun sonra bildirim yapiyordum hep. Ama arkadan nal toplamak isume gelmeyince randevularimi carsambaya aldirdim. Pazarda bana hic uygun degil bilemedim canim.kizlarda yazsinda bi@puantiyeli_kelebek canm benim naçizane önerim siz nedersiniz bilmiyorum kg bildirimini çarşamba değilde pazar yapsak daha iyi olmamı neden dersen haftasonu kaçamağı gibi bir lüksümüz olmaz aman haftasonu nasılsa bir kaçamak yapalım çarşambaya kadar sıkı tutar gibi bir algı oluşuyor insanda otamatikman yanlışam duzeltin lütfen pazar olursa bu algı kalkar otomatikman pazar günü fazla ckcam korkusuna kimse hafta sonu kaçamak yapmaz çünkü en çok hafta sonu kaçamak yapıyor malum tatil günü gezme tozma
Beni dusunurmusBenim için farketmez hangi gün olduğu bana hangi olursa uyar yanlızCommadante- diyetisyene gidiyor ve o gün orada tartılıyor ona uymaz ama biz bir takımız
Bende cikolata gorunce birakmazdim dibini gorene kadar simdi canim cekince 1 kare cikolatadan sonra birakabiliyorum. Sana tavsiyem su: 1 ay kadar kati olmalisin asla cikolata yeme. Onun yerine miyavda soylemis hurma yiyebilirsin (bir sure sonra cikolata varken hurmayi sececeksin)Evet. Zaten tv yok arasına açıyorum bilgisayarı daha değerli oluyor.
Aslında aldığım bi poşet çikolatanın hepsini bi oturuşta bitirebilirim sadece kendimi tutuyorum. Şeker bağımlılığı var bende. Tadına bile bakmamam lazımdı. Yine de yiyeceğimin 100 de biri onlar. Ve kesinlikle abartmıyorum
Başlarsam hurma falan kesmez beni. Bir ayda 20kg aldım daha önce. Yanına bile yaklaşmamam lazım şekerin. Hurma var evde ama hiç yemiyorum bile canım çikolata bisküvi falan istiyor.
Teşekkür ederim fıstığım beni onure ettinBende 20 yasindayim trabzonluyum ve universite ogrencisiyim.yani yilin buyuk bir bolumu il disindayim. Ben 13 temmuzda 87.8le basladim duzenli beslenmeye en son 82.4düm 5.4kg gitti simdilik
En azimlimizde aslinda minik kedicik ama kendisi asagidaki yorumda alcak gonulluluk edecek
Izleyinve gorun
O kadar asiyim ki danayi ben kesecegim
Sanada jest yapayim bir keciye ne dersin ha?
Kaplumbag hanim 25 kg gitti sporda cabasi hakkini yeme
Ben dyt.gidiyorum hatta persembe gunleriydi randevum.kizlardan 1 gun sonra bildirim yapiyordum hep. Ama arkadan nal toplamak isume gelmeyince randevularimi carsambaya aldirdim. Pazarda bana hic uygun degil bilemedim canim.kizlarda yazsinda bi
Beni dusunurmus
Bende cikolata gorunce birakmazdim dibini gorene kadar simdi canim cekince 1 kare cikolatadan sonra birakabiliyorum. Sana tavsiyem su: 1 ay kadar kati olmalisin asla cikolata yeme. Onun yerine miyavda soylemis hurma yiyebilirsin (bir sure sonra cikolata varken hurmayi sececeksin)ve yogurt tarcin elma tarifi var tarcini bol koyarsan hos bir tatli oluyor. Cikata yerine alternatifler bunlar
Ama sen lohusasin canim
Canin cektiginde yesende normal sankibilemedim
Yok yok lohusa lık falan. Bi salarsam toparlamak çok zor olur yeterince kilo aldım. Çok kötü hissediyorum kendimi. Buyuk Kıyafet de kalmadı. Hepsini zayıflayınca atmıştım. 3 4 ay içinde en azından 65e düşmeliyim. Dediğin gibi 1 ay yemezsem vücut alışır biraz.Bende cikolata gorunce birakmazdim dibini gorene kadar simdi canim cekince 1 kare cikolatadan sonra birakabiliyorum. Sana tavsiyem su: 1 ay kadar kati olmalisin asla cikolata yeme. Onun yerine miyavda soylemis hurma yiyebilirsin (bir sure sonra cikolata varken hurmayi sececeksin)ve yogurt tarcin elma tarifi var tarcini bol koyarsan hos bir tatli oluyor. Cikata yerine alternatifler bunlar
Ama sen lohusasin canim
Canin cektiginde yesende normal sankibilemedim
Canım yaa çok teşekkür ederim :))
Rica ederim ben çok faydasını gördüm birde şekerli bir koku edindim mesala şu koku birde bunların losyonlarını aldım banyodan sonra hep sürüyorum şuAn hiçbir şekilde tatlı Can'ım çekmiyorYok yok lohusa lık falan. Bi salarsam toparlamak çok zor olur yeterince kilo aldım. Çok kötü hissediyorum kendimi. Buyuk Kıyafet de kalmadı. Hepsini zayıflayınca atmıştım. 3 4 ay içinde en azından 65e düşmeliyim. Dediğin gibi 1 ay yemezsem vücut alışır biraz.
Canım yaa çok teşekkür ederim :))
Yenge benim dengeyi bozduTeşekkür ederim fıstığım beni onure ettinbu gece rüyalarında serbestsin bol bol çikolata şelalesinde yüz farklı günlerde tartı eksik fazla gösterir buda senin motivasyonun etkiler dün gece mesala yedin tostları enişte mi yedin yengen mi keçi mi dedin yani nerede bayramda seninle burada fıkra paylaşalım en güzel eğlence olur ikimize
Sansurleriz ya topik halkini mahrum etmeyelim
Şuan öyle karnım açıktı ki seni bile döndürürüm Demir'de yerim yaniYenge benim dengeyi bozdu
Sende ruyanda keci dondur bari haksizlik olmasin
Sansurleriz ya topik halkini mahrum etmeyelim
Ayy ban yersek kilo yapar mi?Şuan öyle karnım açıktı ki seni bile döndürürüm Demir'de yerim yanikız ban yeriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?