Yapar direk buradan 10-25 gün arası şutlanırızAyy ban yersek kilo yapar mi?
Hoşgeldin tatlım bende yeni sayılırım burda 32 yaşındayım 76 kiloyum iki oğluşum var Adliyede katip olarak çalışıyorum 10 kilo verdim doğumlardan sonra son on beş yirmi gündür diyeti biraz bozdum bıraya kaydoldum inş bozmam artık@puantiyeli_kelebek canm benim naçizane önerim siz nedersiniz bilmiyorum kg bildirimini çarşamba değilde pazar yapsak daha iyi olmamı neden dersen haftasonu kaçamağı gibi bir lüksümüz olmaz aman haftasonu nasılsa bir kaçamak yapalım çarşambaya kadar sıkı tutar gibi bir algı oluşuyor insanda otamatikman yanlışam duzeltin lütfen pazar olursa bu algı kalkar otomatikman pazar günü fazla ckcam korkusuna kimse hafta sonu kaçamak yapmaz çünkü en çok hafta sonu kaçamak yapıyor malum tatil günü gezme tozma
Kokuyla hiç aram yok canım ya. Yakınımda parfüm sıkılsa bile kötü oluyorum :/Eki Görüntüle 1881210
Rica ederim ben çok faydasını gördüm birde şekerli bir koku edindim mesala şu koku birde bunların losyonlarını aldım banyodan sonra hep sürüyorum şuAn hiçbir şekilde tatlı Can'ım çekmiyor Eki Görüntüle 1881209
Aleykümselam :) Allah kabul etsin canim. Ne güzel olmuş iftarın :)Selam gençler bugün yoğundum bende giremedim malum pazar... Bugün oruç tuttum sahurda bişi yemedim dün biraz kaçırmıştım iftarda tavuk haşlamıştım onu yedim ekmeksiz bol su :))
tatlı menü çok güzelmiş akşamla bozmuştur malesefMenüme de yazayım belki başka birşey yemem
Sabah 3 yumurta akı 1 yumurta domates peynir 2 ceviz yarım b ayran
Öğlen 1 kaşe yogurt 1 kaşık yulaf ezmesi 2 ceviz
Aksam yogurtlu köz patlıcan az iskender etinden
2 tane biscolata yedim 1 ısırık magnum. Çocuklara almıştım dayanamadım ama yine de tutmaya çalışıyorum kendimi marketi aldılar sanki. Ev abur cubur dolu
memnun oldum cnmHoşgeldin tatlım bende yeni sayılırım burda 32 yaşındayım 76 kiloyum iki oğluşum var Adliyede katip olarak çalışıyorum 10 kilo verdim doğumlardan sonra son on beş yirmi gündür diyeti biraz bozdum bıraya kaydoldum inş bozmam artık
Hosbuldum canm bende memnun oldumKokuyla hiç aram yok canım ya. Yakınımda parfüm sıkılsa bile kötü oluyorum :/
Aleykümselam :) Allah kabul etsin canim. Ne güzel olmuş iftarın :)
EGESRAYILMAZ
Canım ben de 28 yaşındayım 6 çocuk annesiyim. Üniversite yeni bitti sayılır son 2 dersim kaldı. Şimdilik ev hanımı yim inşallah 1 2 seneye çalışmaya başlamayı düşünüyorum. 176 boyum. Bu sabah 82 kiloydum :) tanıştığımıza memnun oldum :))
Banada gonderin
İyi aksamlar hanimlar
Menumu yazıp kaçayım
Oglen 12de patates kavurmustum 1 kase ondan yedim yaninda domates salatalık peynir zeytin ve bi tatlı kaşığı incir reçeli.
Ara sade kahve bitane toffifee bir dilim havuçlu kek . Çocuklara yapmıştım kokuya karşı koyamadım. Aksam 6da bir kase taze fasulye yoğurt ve salata
Spor olarak lesli düşünüyorum. hala düşünüyorum yaparım herhalde
Teşekkür ederim canım benimMadem er gec olacak bir an once olsan da aklindan ciksa mi acaba stresi falan? Hem zarari artmaz hem kafanfa kalmaz. Cok gecmis olsun canim. Doktoru aksatma aman.
Birazcik fazla yapmisim ya da cok bereketli olmus. Kaldi diye yedik canim :)
2 tane ogretmen var o zaman burda. Ogretmenlik cok zor bence ya. Hele lisedeyse.
Cocuklarini allah bagislasin canim minnak pasayi benim yerime mincir.
Niye isyanlardasin ki?
Afiyet olsun canim guzel olmus menu bencebence :)
Ben de pek buyuk desenlerden hoslanmiyorum. Minik olup heryerinde olanlari da sevkiyorum. Ara ara olup minik olanlar hosuma gidiyor. Herkesin zevki kendine. Giyecek olan sensin canim. Almayip aklinda kalacagina al giy ustunde paralansinfizigin cok hos olunca cuval giysen yakisir zaten
Cok gecmis olsunn.
Ben cok gec kalmisim ama helal olsun canim iyi yolculuklar :)
Ben olsam gitmezdim sanirim. Bilemedim. Onceden arayabilirsin
Cok guzelmis menun. Afiyet olsun :)
Dengeli bence. Afiyet olsun canim :)
Karbonhidrat fazla olmus biraz sanki. Allah kabul etsin yarinki orucunu canim :)
Hosgeldin
Hosgeldin
Ben bunlari yesem bogazim durmaz heralde devaminda. Yemek yemeyince oturup da, doymus hissetmiyorum nedense
Afiyet olsun :)
Cok az yemissin ya doydun mu?
Afiyet olsun :)
Regl olunca bana da oyle oluyor ya
Bazilarinin midesi bulanir mesela yiyemez hicbir sey reglken. Hep ozenmisimdir onlara
Gece yolculugu
Dikkatli gelin canim.
Gece peynirli tost uzum hic olmamis
Afiyet olsun canim iyi motive oldun yarindan itibaren toparlarsin
kendine neyin iyi gelecegini en iyi sen biliyorsun kuzum. Benim de genelde duzenim yoktur. Gece uyumam sabah uyanmam. Kac senedir boyle ben de duzen Oturtmaya calisiyorum. Simdilik pek basarili oldugum soylenemez ama yapmaya calisiyorum iste. Sen disiplin seviyorsun demek ki. Benim onumde saatli bir liste olsa ben sapitirim hicbirine uyamam. Uymaya calsiriken iyice batiririm mesela. Ilk baslarda uygulamissin ve bu iyi gelmis sana. Birakma. Vazgecme. Sana ne iyi geliyorsa onu yap.Zaten farkindasin. Farkinda olmak en buyuk adim.
Ben çok beğendim zati bugün mağazanın önünden geçerken yine yan yan baktım:))Ben bilmiyordum öğrenmiş oldum teşekkürlerMiyav_su
Hayırlı yolculuklar canim
O benim canım iki dilim peynirli+ kete
Ben çok beğendim canım sende benim kadar begendiysen al bence
Hosgeldin canım 70 mi oldun sen bayramda 69 olursun ilk hedefin
Canim bende bu ikisini sevemedim
Renkler ve zevkler tartışılmaz ama üstteki çok karışık geldi
Geçmiş olsun canın
Helal olsun canım.. Su gibi gidip gelin inş
Sen bilirsin canım da sonuçta düğünde tek onlar olmayacak nasıl gelinse kayininin düğünü ne gelmedi falan die dedikodu da çıkar git uzak biyer bul çocuklarınla takıl onlara pek yaklaşma
afiyet olsun canım ben k ile başlayan 2 şey yedim bugün
afiyet olsun canımyarın daha dikkatli olup telafi et bence
Ooooooo süper miş canım ben 2 lt anca zorla tamamlıyor um
hosgeldin canım ütü en sevmediğim şey birsürü de ütülenencek var belki yarın bende yaparım
bu arada 600 gr dan bişey olmaz 2 3 güne gider ne mutlu sana darısı bana inş bende tatil dönüşü almamış olurum
hosgeldin cimcimebizler de seni çok özledik
çok amcanın bide sen yeni doğum yaptın aslında biraz sebze falan yesen bişey olmaz
afiyet olsun canın da bu panik ne
Aslinda guzel fikirde gozel alabiliyor muyuz uzak kalmayi
Hayırrrrr aslaaaaaaAslinda guzel fikirde gozel alabiliyor muyuz uzak kalmayi
Canım sen bizi dinleme demekki çok hoşuna gitmiş ki al benceBen çok beğendim zati bugün mağazanın önünden geçerken yine yan yan baktım:))
Tesekkur ederim ama kek çok guzeldi ya dün akşam yaptım bugün akşama kek kalmamisti eşim ve çocuklar girdiler çıktılar yediler. Birde uzun zamandır yapmıyordum sanırım ozlemisler.Kekine rağmen güzel menü
Bakalım maddi durumum ne diyecek ona göre karar vercem:))Canım sen bizi dinleme demekki çok hoşuna gitmiş ki al bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?