Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Hoşgeldin tatlım bende yeni sayılırım burda 32 yaşındayım 76 kiloyum iki oğluşum var Adliyede katip olarak çalışıyorum 10 kilo verdim doğumlardan sonra son on beş yirmi gündür diyeti biraz bozdum bıraya kaydoldum inş bozmam artık

Kokuyla hiç aram yok canım ya. Yakınımda parfüm sıkılsa bile kötü oluyorum :/

Selam gençler bugün yoğundum bende giremedim malum pazar... Bugün oruç tuttum sahurda bişi yemedim dün biraz kaçırmıştım iftarda tavuk haşlamıştım onu yedim ekmeksiz bol su :))
Aleykümselam :) Allah kabul etsin canim. Ne güzel olmuş iftarın :)

EGESRAYILMAZ
Canım ben de 28 yaşındayım 6 çocuk annesiyim. Üniversite yeni bitti sayılır son 2 dersim kaldı. Şimdilik ev hanımı yim inşallah 1 2 seneye çalışmaya başlamayı düşünüyorum. 176 boyum. Bu sabah 82 kiloydum :) tanıştığımıza memnun oldum :))

tatlı menü çok güzelmiş akşamla bozmuştur malesef bu ödül olsun sana kendini cezalandır mesela haftaya kadar ucundan olsa aburcubur sürme ağzına tartıda eskiyi gördüğünde yersin afiyet olsun tatlm

memnun oldum cnm bende şuan kpss ye calsyorum arada pekte çalmak deneme göz atyorm çocuktan frsat buldukça bakalım inşallah bende memur olurum senin gibi

Kızlar bende menü versem pek bilemedim yaa bugün daha ilk günüm ve uzun aradan sonra eşimle dışarı çıkıp azcık gezdik oyuzden pek düzenli bir menü olmadı bugün kahvaltıyla geçti
Sabah 08:00
10 bitki karşık çay
08:20
2dlm çavdar ekmeği
Tavada 1 sucuklu yumurta
1dlm peynir
Salam 1/4
1 ck bal,kaymak
2 ç.bardağı çay
Ara:tarçın karanfil çayı
12:00
Avuç içi kadar 2 yuvarlak ekmek 1 beyaz 1 esmer
Tavada 1 yumurta
Domates
Peynir
3 küçük y.zeytin
1.ck bal kaymak
1 ince dilim sucuk
1 yarm parmak sosis
5-6tane patates
Ara 5 bitkili çay
20:15 1 ince uzun çikolatalardan (reglim gecikti kızlar mazur görün :-( ..)
Ara yeşil çay
Kızlar bugünkü menü oylesineydi inşallah güzel menulerle karşınzda olucam

Hosbuldum canm bende memnun oldum

İyi aksamlar hanimlar
Menumu yazıp kaçayım
Oglen 12de patates kavurmustum 1 kase ondan yedim yaninda domates salatalık peynir zeytin ve bi tatlı kaşığı incir reçeli.
Ara sade kahve bitane toffifee bir dilim havuçlu kek . Çocuklara yapmıştım kokuya karşı koyamadım. Aksam 6da bir kase taze fasulye yoğurt ve salata
Spor olarak lesli düşünüyorum. hala düşünüyorum yaparım herhalde

Kekine rağmen güzel menü

Teşekkür ederim canım benim
Yaa yüzde doksan beğenmedi ama zevk işte ben çok beğendim hala aklımda belki bayram için alabilirim, şalına kadar ayarlamıştım da:))

Ben çok beğendim zati bugün mağazanın önünden geçerken yine yan yan baktım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…