- 5 Temmuz 2011
- 5.344
- 6.214
- 198
Ben bilmiyorum tatlım 6 week ten yola çıkıp 6 hafta diyorumYa kızlar 6week six pack level 1 yapiyorum
Ne kadar zaman sonra level 2yebaşlanacak birde 30 day var onu zaman yapayım ilgilenenler bi cevap yazarsa mesut olurum
Yok canım doğru diyosun 6 hafta surecektirde hepsi mi 6 hafta sürecek yoksa her level 6sar haftami sürecek. Ay hergün sıkılırım beBen bilmiyorum tatlım 6 week ten yola çıkıp 6 hafta diyorum
Attım beyine beyin bedava, bedava yaa
Bence kendini hazır hissettiğinde diğer levele geç yani ne zamanki 1. artık yetersiz geliyor yormuyor seni o zaman 2 ye geçYok canım doğru diyosun 6 hafta surecektirde hepsi mi 6 hafta sürecek yoksa her level 6sar haftami sürecek. Ay hergün sıkılırım be
Bende öyle düşünüyorum ama hala şınav çekemiyorum kollarım çok zayıf. 6 haftalık olanı bıraktim 30 days olana gecicem 30days olanın önceki ve sonraki halleri var yotubda bayildimBence kendini hazır hissettiğinde diğer levele geç yani ne zamanki 1. artık yetersiz geliyor yormuyor seni o zaman 2 ye geç
Dur kız cevap verecemİzin bitti yarın işbaşı yatıyorum ben iyi geceler canlar opuldunuz
Daha cok basinizi yiyecegiz daha buralardayiz
Bekliyorum canimDur kız cevap verecem
Goodnightttİzin bitti yarın işbaşı yatıyorum ben iyi geceler canlar opuldunuz
You too babyGoodnighttt
Canim bu 30 day shared 10 ar gün her leveli. Bu 6w6p de 3 er hafta yapılacak diye biliyorum. Değil miBekliyorum canim
Tamam canım anladım çok teşekkür ederim 30daysden başlayım madem sonra 6w6p yapayim. Şınav dışında diğerlerini yapabiliyorumCanim bu 30 day shared 10 ar gün her leveli. Bu 6w6p de 3 er hafta yapılacak diye biliyorum. Değil mipofu
Hmm kollar guclendikce yapabiliriz yani. Neyse güçlenene kadar kendimden uydurayim bişeyler tekrar teşekkür ederim kuzum bu göbeği küçültmem lazım ve simitlerimikulkedisi30 canım başlarda bende hiç sınav cekemiyirdum benim kollarda çöp maalesef ama su an mesela yarım sınavı 6 7 defa çekiyorum ağırlıklı olan hareketleri 750 mllil şişe ile yapıyorum
Sınav yapamiyorsan o arada plank pozisyonunda duruyorum ben o da harika bi hareketTamam canım anladım çok teşekkür ederim 30daysden başlayım madem sonra 6w6p yapayim. Şınav dışında diğerlerini yapabiliyorum
Aklımda olsunSınav yapamiyorsan o arada plank pozisyonunda duruyorum ben o da harika bi hareket
Canım birde hareketleri yaparken karnını sıkıyorsun degilmiSınav yapamiyorsan o arada plank pozisyonunda duruyorum ben o da harika bi hareket
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?