Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Kızlar bende sizi merak ediyorum hemde coooook kimler kaç kg verdi hanginiz daha azimlisiniz kaç yasndasnz nerelisiniz evlimi bekarım benim gibi yavruşu olanlar sizde tantn azcık bende tanem ufaktan :-D
Hoşgeldin canım bende 23 yasindayim 6 ve 4 yaşında iki oğlum var ev hanimiyim ilk oğlumu doğurdu m 10 kilo aldim emzirirken 70 oldum 6 yıldır 70 75 arası benim kaderim oldu bi türlü 60 kilo olamadim

İnşallah tutarım kendimi canım yaa.

Ben

Ben bigün yemek yapmasam kavga kıyamet valla senin gibi olsaydım simdiye 50 kere bosamisti beni
Eskiden benimki de öyleydi. İlk yıllar dışardan aldırdım sonra kavga kıyamet kendim yaptım sonraları bıktım artık. Durumumuz da düzeldi tut birini dedim. Yok güvenemem yok bilmem ne. Biriyle tanıştım o da bu kadını tavsiye etti. Eşim de kabul etmek zorunda kaldı. Çünkü ne yemek yapıyordum ne temizlik. sene basinda da bu kadın gelmeye başladı kurtuldum inşallah.

baslangictan beri tarti gunu icin carsamba gunu dedik oyle devam edecek. Diyelim ki pazar gunu oldu pazar gününün devaminda kacamak yapilacak yani minareyi calan kilifini ayarlar canim
Menüm kahvaltıda kk Karatay yanında bol ekşili mandalina akşam ise eve lahmacun sipariş vereceğim yanında domates soğan söğüş ve cacık herkese afiyet olsun

Sanada afiyet olsum canim

Afiyet olsun canim düzeliyor menulerin
Selam gençler bugün yoğundum bende giremedim malum pazar... Bugün oruç tuttum sahurda bişi yemedim dün biraz kaçırmıştım iftarda tavuk haşlamıştım onu yedim ekmeksiz bol su :))

Iftar da salata çorba da olmaliydi bence Allah kabul etsin canim

Öylesine diyorsun afiyet olsun diger menüleri bekleyelim o zaman

Haftasonu kacamagi diyelim afiyet olsun

Ban yeme gibi bir hataya düşmeyin döverim
@miyav_su @Commadante-

Bende
Kızlar çok yoruldum bugün 25 kilo domates aldım konserve için soy doğra pişir tek başıma mahvoldum valla

Agiz tadiyla yiyin inşallah

Karpuzun etkilerini carsamba gunu değerlendirelim.
Misir olmasaydı daha iyi olurdu

Kizlar menum berbat yinede yazayim

Sabah Karatay kahvaltısı
Öğle yoğurt 1 elma ceviz tarcin karisimi
Aksam ipler koptu bende corba pilav et haşlama tavuk börek hepsinden yedim
Miktar veremem sadece diyeti bozdum diyeyim
Kendimi durduramadim resmen hergun vaktinde yiyince sorun olmuyordu bugun hem yorulup hem uzun sure ac kaldım yememe ragmen doymak bilmedim hala ac gibiyim
Bugun çok farkli birgundu kayinpederim dul ve evlenmek istiyor bir kadinla buluşturmak icin eve yemege geleceklerdi ben gunduz size yazarken misafirin kim oldugunu bilmiyordum ogrendigimde bir sok oldum
Bircok hazirlik yaptik sonda kadin evine gidemem demis disarda bulusalim demisler bekledik yine gelmediler
Yarin bulusulacakmis stresli ve farkli bi gündü

Gunaydinn.

Bol eksili bi hafta olsun hepimize.

Ben bayramda evimde olmayacagim ailelere gidecegiz buyuk ihtimal. Ilk gun burada olurum. Sonraki gunler insallah telefonum ceker de girerim. Benim annemlerin evinde de kayinvalidelerin evinde de telefonum cekmiyor

Menumu de yazayim.
Dun degisik bi gun oldu. Kahvaltiyi cok gec yapinca aksama acikmadik. Aciktigimizda vakit gec olur diye de cerez vs yedik normal yemek saatinde.

Sabah
Sucuklu yumurta
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik
biber
2 kucuk dilim ekmek
Sekersiz cay

Aksam
1 haslanmis misir
1 avuc cekirdek
4 5 Tane cig badem

Su yine cok az..

Spor 300 ip atlama

Sorma bende yiyemezdim şuan alıştım benim gibi yumurtadan nefret eden birisi yiyorsa sende yersin merak etme yürüyüş güzel
Yaa nasil alistin? Ben de pek hoslanmiyorum yumurtadan. Kokusu bile yetiyor bazen. Ekmek cok tuketen biri degilim yumurta icin de Cok denedim ama mumkun degil yiyemiyorum ekmeksiz
Nazar boncugu olsun canim afiyet olsun.
Gunaydin tum guzel kadinlar

Kahvaltimi hazirliyorum

Beyaz ekmek canim simdilik. Bayrama gidelim gelelim de diger ekmek cesitlerinden alacagim.

Iyi cozum bulmussunuz canim yemek isine. Ben genelde beceremesem de yapiyorum yiyoruz oyle
Gecmis olsun canim o zaman uygun zamani belirleyin bence en kisa zamanda.

Ben islere başlıyorum kizlar arada ugrarim herkese kolay gelsin
Kolay gelsinn
Hosgeldin canim.
Ben de yeniyim burda. 23 yasindayim. 1 senelik evliyim. Cocuk yok. Okuyorum aciktan. Boy 168. 72 kiloyla basladim buraya bakalim carsamba neler olacak
Menüm kahvaltıda kk Karatay yanında bol ekşili mandalina akşam ise eve lahmacun sipariş vereceğim yanında domates soğan söğüş ve cacık herkese afiyet olsun
Afiyet olsunn.
Sekerle ilgili bi rahatsizlik varmis galiba canim. Masallah iyi durdurmussun kendini. Bizde cocuk da yok ama bizim ev de abur cubur dolu
Selam gençler bugün yoğundum bende giremedim malum pazar... Bugün oruç tuttum sahurda bişi yemedim dün biraz kaçırmıştım iftarda tavuk haşlamıştım onu yedim ekmeksiz bol su :))
Cok az olmus sanki canim afiyet olsun :)
Afiyet olsunn. Ilk gunun azizligi olsun
Afiyet olsun canim. Iyi olmus bence arada yiyince insanin gozu dönmüyo hic degilse.
Teşekkür ederim canım benim
Yaa yüzde doksan beğenmedi ama zevk işte ben çok beğendim hala aklımda belki bayram için alabilirim, şalına kadar ayarlamıştım da:))
O kadar ayarladiysan al gitsin canim. Kucuk desenli alsan bu sefer pazen gibi o ney kiz da denebilirdi
Afiyet olsunn. Nasi hamaratsiniz ya topikce.

Aa ilgincmis cidden. Keske onceden eve gelmeyecegini soyleselermis o kadar hazirlik sonucta kolay mi.. Valla hayirlisi olsun ne diyim bilemedim
Afiyet olsun canim toparlarsin bugunden itibaren.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…