- 5 Temmuz 2011
- 5.344
- 6.214
- 198
Resmini çektim tlfna sağol cnm
Evet canım çekiyorum sıkıyorum ama bende toparlanma oldu gerçekten çok düzenli yapmadığım halde :)Canım birde hareketleri yaparken karnını sıkıyorsun degilmi
Hoşgeldin canım bende 23 yasindayim 6 ve 4 yaşında iki oğlum var ev hanimiyim ilk oğlumu doğurdu m 10 kilo aldim emzirirken 70 oldum 6 yıldır 70 75 arası benim kaderim oldu bi türlü 60 kilo olamadimKızlar bende sizi merak ediyorum hemde coooook kimler kaç kg verdi hanginiz daha azimlisiniz kaç yasndasnz nerelisiniz evlimi bekarım benim gibi yavruşu olanlarsizde tantn azcık bende tanem ufaktan :-D
Ben bigün yemek yapmasam kavga kıyamet@didemdefne maşallah bu ne azim. Eşim iki yumurta kır dediğinde bile cemkiriyorum ben. Allah tan haberi yok sizin gibi hatunların maharetinden :))
evet cnmCanim bu 30 day shared 10 ar gün her leveli. Bu 6w6p de 3 er hafta yapılacak diye biliyorum. Değil mipofu
İnşallah tutarım kendimi canım yaa.tatlı menü çok güzelmiş akşamla bozmuştur malesefbu ödül olsun sana kendini cezalandır mesela haftaya kadar ucundan olsa aburcubur sürme ağzına tartıda eskiyi gördüğünde yersin afiyet olsun tatlm
Eskiden benimki de öyleydi. İlk yıllar dışardan aldırdım sonra kavga kıyamet kendim yaptım sonraları bıktım artık. Durumumuz da düzeldi tut birini dedim. Yok güvenemem yok bilmem ne. Biriyle tanıştım o da bu kadını tavsiye etti. Eşim de kabul etmek zorunda kaldı. Çünkü ne yemek yapıyordum ne temizlik. sene basinda da bu kadın gelmeye başladı kurtuldum inşallah.Ben
Ben bigün yemek yapmasam kavga kıyametvalla senin gibi olsaydım simdiye 50 kere bosamisti beni
@puantiyeli_kelebek canm benim naçizane önerim siz nedersiniz bilmiyorum kg bildirimini çarşamba değilde pazar yapsak daha iyi olmamı neden dersen haftasonu kaçamağı gibi bir lüksümüz olmaz aman haftasonu nasılsa bir kaçamak yapalım çarşambaya kadar sıkı tutar gibi bir algı oluşuyor insanda otamatikman yanlışam duzeltin lütfen pazar olursa bu algı kalkar otomatikman pazar günü fazla ckcam korkusuna kimse hafta sonu kaçamak yapmaz çünkü en çok hafta sonu kaçamak yapıyor malum tatil günü gezme tozma
Menüm kahvaltıda kk Karatay yanında bol ekşili mandalina akşam ise eve lahmacun sipariş vereceğim yanında domates soğan söğüş ve cacık herkese afiyet olsun
Menüme de yazayım belki başka birşey yemem
Sabah 3 yumurta akı 1 yumurta domates peynir 2 ceviz yarım b ayran
Öğlen 1 kaşe yogurt 1 kaşık yulaf ezmesi 2 ceviz
Aksam yogurtlu köz patlıcan az iskender etinden
2 tane biscolata yedim 1 ısırık magnum. Çocuklara almıştım dayanamadım ama yine de tutmaya çalışıyorum kendimi marketi aldılar sanki. Ev abur cubur dolu
Selam gençler bugün yoğundum bende giremedim malum pazar... Bugün oruç tuttum sahurda bişi yemedim dün biraz kaçırmıştım iftarda tavuk haşlamıştım onu yedim ekmeksiz bol su :))
Kızlar bende menü versem pek bilemedim yaa bugün daha ilk günüm ve uzun aradan sonra eşimle dışarı çıkıp azcık gezdik oyuzden pek düzenli bir menü olmadı bugün kahvaltıyla geçti
Sabah 08:00
10 bitki karşık çay
08:20
2dlm çavdar ekmeği
Tavada 1 sucuklu yumurta
1dlm peynir
Salam 1/4
1 ck bal,kaymak
2 ç.bardağı çay
Ara:tarçın karanfil çayı
12:00
Avuç içi kadar 2 yuvarlak ekmek 1 beyaz 1 esmer
Tavada 1 yumurta
Domates
Peynir
3 küçük y.zeytin
1.ck bal kaymak
1 ince dilim sucuk
1 yarm parmak sosis
5-6tane patates
Ara 5 bitkili çay
20:15 1 ince uzun çikolatalardan (reglim gecikti kızlar mazur görün :-( ..)
Ara yeşil çay
Kızlar bugünkü menü oylesineydi inşallah güzel menulerle karşınzda olucam
İyi aksamlar hanimlar
Menumu yazıp kaçayım
Oglen 12de patates kavurmustum 1 kase ondan yedim yaninda domates salatalık peynir zeytin ve bi tatlı kaşığı incir reçeli.
Ara sade kahve bitane toffifee bir dilim havuçlu kek . Çocuklara yapmıştım kokuya karşı koyamadım. Aksam 6da bir kase taze fasulye yoğurt ve salata
Spor olarak lesli düşünüyorum. hala düşünüyorum yaparım herhalde
Kızlar çok yoruldum bugün 25 kilo domates aldım konserve için soy doğra pişir tek başıma mahvoldum valla
Menümu verip kaçıyorum ogle peynir karpuz kozlenmis patlıcan biber ara 2 top dondurma 10 tane badem yarım şeftali aralikli yedim tabi akşam 2 kaşık domates li bulgur pilavı ve bol kase Cacik ve konserve yaparken bol domatesve 1 mısır yedim
Çok eğlenceli kesinlikle, değişimleri bende yaşamaya başladım ama daha ucundan :))))herkesin jillian yapmasını tavsiye ediyorum
bende inanılmaz değişimler oldu
özellikle popo ve bel kısımlarında
oooww harikaaa :)Çok eğlenceli kesinlikle, değişimleri bende yaşamaya başladım ama daha ucundan :))))
Yaa nasil alistin? Ben de pek hoslanmiyorum yumurtadan. Kokusu bile yetiyor bazen. Ekmek cok tuketen biri degilim yumurta icin de Cok denedim ama mumkun degil yiyemiyorum ekmeksizSorma bende yiyemezdim şuan alıştım benim gibi yumurtadan nefret eden birisi yiyorsa sende yersin merak etme yürüyüş güzel
Nazar boncugu olsun canim afiyet olsun.Dün ki menüm kahvaltıda klasik Karatay spordan gelince yola çıkacağım için saat 04.00 dünden kalma zeytinyağlı taze patlıcan yanında yoğurt 24.30 gece dönüşte meşhur bir yer var aydın da bilenler vardır çöp şiş yedik yanında salata ve közlenmiş söğüş 2 bardak şekersiz duble çay yanlız etten önce sıcak lavaş açıp veriyorlar kuru peynir ve tereyağı ile ve malesef ucundan çok az lavaş ve tereyağı yedim Aydın'dan geçerken sizlerde uğrayın tavsiye ederim aydın ortaklarda çöp şişci dükkanları vardır
Gunaydin tum guzel kadinlar
Kahvaltimi hazirliyorum
Beyaz ekmek canim simdilik.Afiyet olsun canim sabahki ekmek beyaz ekmek mi? Oyle ise cok fazla aslinda karataya uyuyor yediklerin genelde ekmegi tamamen cikarip ceviz fındık falan mi tüketsen
Hosgeldin canim listemiz doluydu aslinda ama yazmaDigi icin listeye almafigim biri yerine girebilirsin ilk sayfaya bir goz at derim kurallarimiz ve listemiz var carsamba gunleri kilo bildirimi yapiyoruz her aksam menuyu toplu sekilde bildirip diger menulere yorum yapıyoruz. İnşallah eski azminle aramizda devam edersin başarılar
Kirk yilda bit olacak birsey iyiki guzel yemissin mutlu oldum afiyet olsun
Kendini cozmussun
Aferin bak kendini motive ettin erkenden kalktin Kahvaltini hazırladın yeniden ayaga kalkmayi beceriyorsan tamamdır zaten fistik
Haklısın canım en mantıklısı öyle yapmak :)
Diyorum ya kadın yüzsüz gelir sarılır öpmeye çalışır milletle tanıştırmaya çalışır falan... Çocuklar 1 2 tane olsa dediğini yapabilirim ama 6 çocukla... otur desem oturmazlar ki. Ayrıca mümkün olduğunca onları uzak tutmak istiyorum o kadından. Gitmicem ya eşim kendine başka şoför bulsun :))
Şimdi yeni doğum yaptım canım. Bebek biraz büyüsün. Hastanede kalmam gerekebilir hem.
Ben de gitmeyeceğim zaten. Arar hayırlı olsun derim bi hafta sonra. Bugün arardım ama düğün telaşı vardır müsait olmaz falan.
Ben yemek yapmaktan nefret ediyorum. Hafta içi kadın geliyor hafta sonları hep böyle atıştırmalıkla geçiyor. Yine de fırına tavuk atacaktım ama bozulmus. Bugün de iskender yapacağım kolay diye.
Kolay gelsinnBen islere başlıyorum kizlar arada ugrarim herkese kolay gelsin
Hosgeldin canim.Slm kızlar cümleten hoşbuldum aranıza katldgma çok memnun oldum şimdiden heyecanlandım valla sıfırdan başlycam tekrardan
3.5 senelik evliyim 1.5 yaşında yakışıklı bir oluşum var 24 yaşındayım edirneliyim İstanbulda yaşıyorum inşallah hepberaber basarıcaz çıTIR olma yolunda azimle
Afiyet olsunn.Menüm kahvaltıda kk Karatay yanında bol ekşili mandalina akşam ise eve lahmacun sipariş vereceğim yanında domates soğan söğüş ve cacık herkese afiyet olsun
Sekerle ilgili bi rahatsizlik varmis galiba canim. Masallah iyi durdurmussun kendini. Bizde cocuk da yok ama bizim ev de abur cubur doluMenüme de yazayım belki başka birşey yemem
Sabah 3 yumurta akı 1 yumurta domates peynir 2 ceviz yarım b ayran
Öğlen 1 kaşe yogurt 1 kaşık yulaf ezmesi 2 ceviz
Aksam yogurtlu köz patlıcan az iskender etinden
2 tane biscolata yedim 1 ısırık magnum. Çocuklara almıştım dayanamadım ama yine de tutmaya çalışıyorum kendimi marketi aldılar sanki. Ev abur cubur dolu
Cok az olmus sanki canimSelam gençler bugün yoğundum bende giremedim malum pazar... Bugün oruç tuttum sahurda bişi yemedim dün biraz kaçırmıştım iftarda tavuk haşlamıştım onu yedim ekmeksiz bol su :))
Afiyet olsunn. Ilk gunun azizligi olsunKızlar bende menü versem pek bilemedim yaa bugün daha ilk günüm ve uzun aradan sonra eşimle dışarı çıkıp azcık gezdik oyuzden pek düzenli bir menü olmadı bugün kahvaltıyla geçti
Sabah 08:00
10 bitki karşık çay
08:20
2dlm çavdar ekmeği
Tavada 1 sucuklu yumurta
1dlm peynir
Salam 1/4
1 ck bal,kaymak
2 ç.bardağı çay
Ara:tarçın karanfil çayı
12:00
Avuç içi kadar 2 yuvarlak ekmek 1 beyaz 1 esmer
Tavada 1 yumurta
Domates
Peynir
3 küçük y.zeytin
1.ck bal kaymak
1 ince dilim sucuk
1 yarm parmak sosis
5-6tane patates
Ara 5 bitkili çay
20:15 1 ince uzun çikolatalardan (reglim gecikti kızlar mazur görün :-( ..)
Ara yeşil çay
Kızlar bugünkü menü oylesineydi inşallah güzel menulerle karşınzda olucam
Afiyet olsun canim. Iyi olmus bence arada yiyince insanin gozu dönmüyo hic degilse.İyi aksamlar hanimlar
Menumu yazıp kaçayım
Oglen 12de patates kavurmustum 1 kase ondan yedim yaninda domates salatalık peynir zeytin ve bi tatlı kaşığı incir reçeli.
Ara sade kahve bitane toffifee bir dilim havuçlu kek . Çocuklara yapmıştım kokuya karşı koyamadım. Aksam 6da bir kase taze fasulye yoğurt ve salata
Spor olarak lesli düşünüyorum. hala düşünüyorum yaparım herhalde
O kadar ayarladiysan al gitsin canim. Kucuk desenli alsan bu sefer pazen gibi o ney kiz da denebilirdiTeşekkür ederim canım benim
Yaa yüzde doksan beğenmedi ama zevk işte ben çok beğendim hala aklımda belki bayram için alabilirim, şalına kadar ayarlamıştım da:))
Afiyet olsunn. Nasi hamaratsiniz ya topikce.Menümu verip kaçıyorum ogle peynir karpuz kozlenmis patlıcan biber ara 2 top dondurma 10 tane badem yarım şeftali aralikli yedim tabi akşam 2 kaşık domates li bulgur pilavı ve bol kase Cacik ve konserve yaparken bol domatesve 1 mısır yedim
Kizlar menum berbat yinede yazayim
Sabah Karatay kahvaltısı
Öğle yoğurt 1 elma ceviz tarcin karisimi
Aksam ipler koptu bende corba pilav et haşlama tavuk börek hepsinden yedim
Miktar veremem sadece diyeti bozdum diyeyim
Kendimi durduramadim resmen hergun vaktinde yiyince sorun olmuyordu bugun hem yorulup hem uzun sure ac kaldım yememe ragmen doymak bilmedim hala ac gibiyim
Bugun çok farkli birgundu kayinpederim dul ve evlenmek istiyor bir kadinla buluşturmak icin eve yemege geleceklerdi ben gunduz size yazarken misafirin kim oldugunu bilmiyordum ogrendigimde bir sok oldum
Bircok hazirlik yaptik sonda kadin evine gidemem demis disarda bulusalim demisler bekledik yine gelmediler
Yarin bulusulacakmis stresli ve farkli bi gündü
lesli bana çok basit geliyor artık cilyandan sonraYa leslie jillian diyorsunuz nasi yapasim geliyor
Aksi gibi internet yok evde acip da yapamiyorum. Ttnet cildirtiyor bizi. 3 Aydir nakil yapacaklartaahhut olmasaydi coktan baska bi seye gecmistik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?