- 25 Nisan 2015
- 525
- 1.400
- 33
kuzum senın tasınma ısı ne oldu vaz mı gectınAy benim ev valla kaç gündür evdeyim hiç fırsatım olmadı ya of şimdi dükkandayım malzeme yerleştiriyorum akşama oteldeki magzaya gideceğim of yarın dükkandayımbenim ev darmadağınık
Arada böyle kaçamaklar bünyenin metabolizmanın sarsılmasına iyi olup kilo vermeni etkileyecektir diye düşünüyorum. Ama arada tabi:) Kayınpederin için de Allah Hayırlısını versin diyelim:)Kizlar menum berbat yinede yazayim
Sabah Karatay kahvaltısı
Öğle yoğurt 1 elma ceviz tarcin karisimi
Aksam ipler koptu bende corba pilav et haşlama tavuk börek hepsinden yedim
Miktar veremem sadece diyeti bozdum diyeyim
Kendimi durduramadim resmen hergun vaktinde yiyince sorun olmuyordu bugun hem yorulup hem uzun sure ac kaldım yememe ragmen doymak bilmedim hala ac gibiyim
Bugun çok farkli birgundu kayinpederim dul ve evlenmek istiyor bir kadinla buluşturmak icin eve yemege geleceklerdi ben gunduz size yazarken misafirin kim oldugunu bilmiyordum ogrendigimde bir sok oldum
Bircok hazirlik yaptik sonda kadin evine gidemem demis disarda bulusalim demisler bekledik yine gelmediler
Yarin bulusulacakmis stresli ve farkli bi gündü
Diyeti bozmadn canm sen diyet yapmıyorsun sağlıklı besleniyorsun diyet kelimesini çıkar aklından şuan sadece birazck sağlıksız beslenmişsin bugün sağlıklı bir menü hazrlarsn hiçbir şey olmaz ;-)Kizlar menum berbat yinede yazayim
Sabah Karatay kahvaltısı
Öğle yoğurt 1 elma ceviz tarcin karisimi
Aksam ipler koptu bende corba pilav et haşlama tavuk börek hepsinden yedim
Miktar veremem sadece diyeti bozdum diyeyim
Kendimi durduramadim resmen hergun vaktinde yiyince sorun olmuyordu bugun hem yorulup hem uzun sure ac kaldım yememe ragmen doymak bilmedim hala ac gibiyim
Bugun çok farkli birgundu kayinpederim dul ve evlenmek istiyor bir kadinla buluşturmak icin eve yemege geleceklerdi ben gunduz size yazarken misafirin kim oldugunu bilmiyordum ogrendigimde bir sok oldum
Bircok hazirlik yaptik sonda kadin evine gidemem demis disarda bulusalim demisler bekledik yine gelmediler
Yarin bulusulacakmis stresli ve farkli bi gündü
Vazgeçtim Canım ev bulamadım kendi evimde kiracı olarak kaldımkuzum senın tasınma ısı ne oldu vaz mı gectın
Hoşgeldin Canım Nasıl geçti tatilgunaydın kızlar soyle az bıraz gecmısı okudum da yenı arkadasakrımız gelmıs hos gelmısler cok sevındım :) @puantiyeli_kelebek ım ben geldım artık ıznımı ıptal edebılırsın tsk ederım cok cok :)
@kitap_asigi canım intenet cafe varsa flash beleğe atırsanalesli bana çok basit geliyor artık cilyandan sonra
Oh kışın mis gibi yersiniz rabbim ağız tadı ile yedirsinKızlar çok yoruldum bugün 25 kilo domates aldım konserve için soy doğra pişir tek başıma mahvoldum valla
Yok artık vücudun alıştı Canım tabiri caizse bir söz vardır alışmış kudurmuştan betermiş bende bugünü iple çekiyorum spor salonuna gitmek içinBen sadist falan olmalıyım duramadım yine
Canım yana yana yaptım 20dk o cilyani. 15 dakikada lesli yaptim lesli teyze darilmasin
İnşallah Canım maddi durumun elverirde alırsın içinde kalmasınBakalım maddi durumum ne diyecek ona göre karar vercem:))
ay canım nasıl mutluyum bir bilsen haftasonu yaptığım küçük kaçamaklardan dolayı sana en son gönderdiğim kilodayım çarşambaya kadar biraz daha inerim inşallah@kitap_asigi canım intenet cafe varsa flash beleğe atırsanakulkedisi30 bile maşallah kendi stilini bile yaptı ve şuan ki kilosunu mükemmel maşallah 41 kere
ay hakkaten ya akşam olsada cilyan yapsam acıyı seviyorumYok artık vücudun alıştı Canım tabiri caizse bir söz vardır alışmış kudurmuştan betermiş bende bugünü iple çekiyorum spor salonuna gitmek için
Bide ben deneyim finishi gerçi tursil de çok güzel çıkarıyor ama finish ilginç miş ana iyi yapmışsın canım yikamaklaYaa bende simdi okudum dedim acaba tursulu su puf noktasi mi iyi mi geliyor acaba dedim
Naptim biliyor musun 3 tane finish tableti erittim sicak suda biraz bulasik deterjanı ekledim haliyi islattiktan sonra hali fircasi ile ovdum katladim biraz deterjan islesin tekrar bir iki kere durulayip kopuklerim en son kapaklayacagim altta deterjanli su kalmasin diye durular cikaririm.
1 tane 4 metrekarelik hali canim büyüklerini yikayacagim bir yerim yok onları silecegim idare eder kis temizliğine kadar sonra yikamaya gönderirim
Ne hamarat hatunsun yaa masallah o yuzden fazla kilon yok ben eringenim biraz
bugün yorgunluk çıkarma günü galiba o kadar işten sonra çöktüm
Ins oluruz canım ben bayram gelmeden sapittim sonum ne olur acepbenim de salı falan olmam gerekiyor,cumadan önce tümüyle olurum da şişkinlik gider umarım
bayrama 1 hafta kalmış,sen 62 olsan ben 69 daha ne
bayramda azıcık sapıtabilirimbörek bile yemeyi düşünüyorum
Ben tatilde olurum ama arasıra gelirimSayın Başkan @puantiyeli_kelebek Canım bayramda menü bildirimi Nasıl olucak hoş ben burada olurum herzamanki gibi malum çalışıyor olucağım içinbayram tatilede 9 gün yoksa 9 gün yazmak yok mu
Ben 24 yaşındayım yıllık evliyim 2 kızım valla 168 boy geçen çarşamba 64.1 kilom var hedefim 60.Kızlar bende sizi merak ediyorum hemde coooook kimler kaç kg verdi hanginiz daha azimlisiniz kaç yasndasnz nerelisiniz evlimi bekarım benim gibi yavruşu olanlarsizde tantn azcık bende tanem ufaktan :-D
Yemek yapmayı çok severim temizliği de yaparım ama hiç içime sinmez neden bilmiyorum ama daha iyi olabilir die her tarafı temizlerim dip köşe bucak ama bi eksik var gibi hissederim.didemdefne maşallah bu ne azim. Eşim iki yumurta kır dediğinde bile cemkiriyorum ben. Allah tan haberi yok sizin gibi hatunların maharetinden :))
afiyet olsun canım bende eşim geleceği gün baya pasta börek çörek yaparım çok seviyor nasıl dayanır im bilmem amaTesekkur ederim ama kek çok guzeldi ya dün akşam yaptım bugün akşama kek kalmamisti eşim ve çocuklar girdiler çıktılar yediler. Birde uzun zamandır yapmıyordum sanırım ozlemisler.
Bende aynı canım kaç gündür mahvoldum çok yoruldum tukenmislik sendromu na girdimKızlar çok yoruldum bugün 25 kilo domates aldım konserve için soy doğra pişir tek başıma mahvoldum valla
Hoşgeldin canımgunaydın kızlar soyle az bıraz gecmısı okudum da yenı arkadasakrımız gelmıs hos gelmısler cok sevındım :) @puantiyeli_kelebek ım ben geldım artık ıznımı ıptal edebılırsın tsk ederım cok cok :)
Yok asla kız ben siz olmadan duramam
teşekkür ederim canım. inşallah devamı gelir ve bozmam.Afiyet olsun canim düzeliyor menulerin
canım yumurtayı ben yağsız tavada içine pul biber karabiber ve kekik karıştırıp yiyorum. çok hoş oluyor bence.Yaa nasil alistin? Ben de pek hoslanmiyorum yumurtadan. Kokusu bile yetiyor bazen. Ekmek cok tuketen biri degilim yumurta icin de Cok denedim ama mumkun degil yiyemiyorum ekmeksiz
Iyi cozum bulmussunuz canim yemek isine. Ben genelde beceremesem de yapiyorum yiyoruz oyle
Gecmis olsun canim o zaman uygun zamani belirleyin bence en kisa zamanda.
Sekerle ilgili bi rahatsizlik varmis galiba canim. Masallah iyi durdurmussun kendini. Bizde cocuk da yok ama bizim ev de abur cubur dolu
ya ben de gıcık oluyorum tt net e. sürekli kesilip geri bağlanıyor.Ya leslie jillian diyorsunuz nasi yapasim geliyor
Aksi gibi internet yok evde acip da yapamiyorum. Ttnet cildirtiyor bizi. 3 Aydir nakil yapacaklartaahhut olmasaydi coktan baska bi seye gecmistik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?