Hadi ya en güzeli takıma bulaşmamakben takımda değilim zaten hariçten takılıyorum :))) gider gider bende inanıyorum zaten taze gelmiş kilolar spor + karatayla yollucam onları.....
insüliin direncide zor ama sende çabala verirsin .... kilo verdikçe de iyileşeceksin....
Sende haklısın Can'ımben karatay diyetini yapamam çok masraflı et ızgara keten tohumu vs alamam bunları bir hafta alsam bi hafta alamam malesef ben evdekileri az az yiyerek tüketeyim
eşim alır sagolsun ama onu zora sokamam eşim ve ogluma da ayrı gıda almak gerkecek kira borçlar çocuk yol parası anca yetşiyor bide kaynımın yıktıgı borcun taksiti eşimede bi şey diyemiyorum ben çalışayım dedim iş yok ancak 1 ay dayanabildim baygınlık geçirecek gibi oldum acile taşındım 1 hafta gelemedim kendime oglan çok huysuz bakılacak gibi degil kreşler de 650 tl den başlıyor kreşe de veremedim Allah yardımcımız olsunSende haklısın Can'ım
Zor Can'ım rabbim yardımcınız olsun tez Zaman'da borçlardan kurtulursunuz inşallaheşim alır sagolsun ama onu zora sokamam eşim ve ogluma da ayrı gıda almak gerkecek kira borçlar çocuk yol parası anca yetşiyor bide kaynımın yıktıgı borcun taksiti eşimede bi şey diyemiyorum ben çalışayım dedim iş yok ancak 1 ay dayanabildim baygınlık geçirecek gibi oldum acile taşındım 1 hafta gelemedim kendime oglan çok huysuz bakılacak gibi degil kreşler de 650 tl den başlıyor kreşe de veremedim Allah yardımcımız olsun
Can'ım tartı günü yarın sen deneme süresinde ise @puantiyeli_kelebek bir sor istersentartı günü çarşamba mı bu hafta ki tartıya bende katılacak mıyım yeni başladım yaa diyete o yüzden sordum
of canım ya ben burada darlandım,ne diyeyim kolay gelsin.çocuğum olmadığı için yardımcı da olamıyorum ama her şeye huysuzlanması biraz şımardığını gösteriyor acaba uzman birinden destek mi alsan çünkü çok zoroglum ben bulaşık yıkarken yıkama diye aglayan bi çocukbi işi herkes 10 dk da bitiriyorsa ben 45 dk da çok yetişiyorum eşim de sende ye der durur
inşallah canım Rabbim kimseyi darda bırakmasınZor Can'ım rabbim yardımcınız olsun tez Zaman'da borçlardan kurtulursunuz inşallah
canım uzmana 1 kere gidebildim dediklerini yaptım ama yok düzelmedi babaanne hala amca çok sımartıyor bişey diyince suçlu oluyoruz eşimleof canım ya ben burada darlandım,ne diyeyim kolay gelsin.çocuğum olmadığı için yardımcı da olamıyorum ama her şeye huysuzlanması biraz şımardığını gösteriyor acaba uzman birinden destek mi alsan çünkü çok zor
Damdan düşenin halini damdan düşen anlarmış Can'ım şuan seni çok iyi anlıyorum rabbim yardımcımız olsun eşinde bir daha kimseye kefil olmasıninşallah canım Rabbim kimseyi darda bırakmasın
canım uzmana 1 kere gidebildim dediklerini yaptım ama yok düzelmedi babaanne hala amca çok sımartıyor bişey diyince suçlu oluyoruz eşimle
canım ben vegan olduğum için zaten yiyecek şeyim çok azPatates nişastalı Can'ım kilo verirken tüketmiyoruz patates-bezelye -bulgur
Doğruyu diyorsun aslında Eti yemeye çalışsan Can'ım biliyor musun veganların bir çoğu et tükemedikleri için kilo alıyorlarmış bilginecanım ben vegan olduğum için zaten yiyecek şeyim çok az
o yüzden onları da yiyorum.
yani sebzede meyvede yasağım yok.ama tabii et yumurta vs tüketen bir insana ekstra kilo yapabilirsin haklısın.
canım limonun kilosu 7-8 tl. tanesi de burada 50 kr sanırım.ben limonlu ılık su yapıp her sabah içiyorum ve yarım limon sıkıyorum sadece. diğer yarım limonum da salatalarıma gidiyor.günde 1 limon gidecek şekilde ayarla kendini,50 kr:)1 lt ye ne kadar limon dilimi atmalıyım yada limon suyu
vegan neki oglum tek torun ondan galibabende fakirlikten vegan yaşıyorum :))))
bende fakirlikten vegan yaşıyorum :))))
teşekkür ederim canım :)canım limonun kilosu 7-8 tl. tanesi de burada 50 kr sanırım.ben limonlu ılık su yapıp her sabah içiyorum ve yarım limon sıkıyorum sadece. diğer yarım limonum da salatalarıma gidiyor.günde 1 limon gidecek şekilde ayarla kendini,50 kr:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?