Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Hadi ya en güzeli takıma bulaşmamakhadi inşallah Can'ım hep birlikte

Sende haklısın Can'ım
eşim alır sagolsun ama onu zora sokamam eşim ve ogluma da ayrı gıda almak gerkecek kira borçlar çocuk yol parası anca yetşiyor bide kaynımın yıktıgı borcun taksiti eşimede bi şey diyemiyorum ben çalışayım dedim iş yok ancak 1 ay dayanabildim baygınlık geçirecek gibi oldum acile taşındım 1 hafta gelemedim kendime oglan çok huysuz bakılacak gibi degil kreşler de 650 tl den başlıyor kreşe de veremedim Allah yardımcımız olsun

Zor Can'ım rabbim yardımcınız olsun tez Zaman'da borçlardan kurtulursunuz inşallah

oglum ben bulaşık yıkarken yıkama diye aglayan bi çocuk bi işi herkes 10 dk da bitiriyorsa ben 45 dk da çok yetişiyorum eşim de sende ye der durur
of canım ya ben burada darlandım,ne diyeyim kolay gelsin.çocuğum olmadığı için yardımcı da olamıyorum ama her şeye huysuzlanması biraz şımardığını gösteriyor acaba uzman birinden destek mi alsan çünkü çok zor

canım uzmana 1 kere gidebildim dediklerini yaptım ama yok düzelmedi babaanne hala amca çok sımartıyor bişey diyince suçlu oluyoruz eşimle

Patates nişastalı Can'ım kilo verirken tüketmiyoruz patates-bezelye -bulgur
canım ben vegan olduğum için zaten yiyecek şeyim çok az
o yüzden onları da yiyorum.
yani sebzede meyvede yasağım yok.ama tabii et yumurta vs tüketen bir insana ekstra kilo yapabilirsin haklısın.

canım ben vegan olduğum için zaten yiyecek şeyim çok az
o yüzden onları da yiyorum.
yani sebzede meyvede yasağım yok.ama tabii et yumurta vs tüketen bir insana ekstra kilo yapabilirsin haklısın.
Doğruyu diyorsun aslında Eti yemeye çalışsan Can'ım biliyor musun veganların bir çoğu et tükemedikleri için kilo alıyorlarmış bilgine

1 lt ye ne kadar limon dilimi atmalıyım yada limon suyu
canım limonun kilosu 7-8 tl. tanesi de burada 50 kr sanırım.ben limonlu ılık su yapıp her sabah içiyorum ve yarım limon sıkıyorum sadece. diğer yarım limonum da salatalarıma gidiyor.günde 1 limon gidecek şekilde ayarla kendini,50 kr:)

teşekkür ederim canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…