Maşallah menüye afiyet olsunMenümu verip kaçıyorum ogle peynir karpuz kozlenmis patlıcan biber ara 2 top dondurma 10 tane badem yarım şeftali aralikli yedim tabi akşam 2 kaşık domates li bulgur pilavı ve bol kase Cacik ve konserve yaparken bol domatesve 1 mısır yedim
Zaten aç kalmışsın birde kayınpederin aşk hayatı seni strese sokup duygusal aç hissetmişsin kendini kızma olan olmuş bugün yeni bir sayfa aç olur mu CanımKizlar menum berbat yinede yazayim
Sabah Karatay kahvaltısı
Öğle yoğurt 1 elma ceviz tarcin karisimi
Aksam ipler koptu bende corba pilav et haşlama tavuk börek hepsinden yedim
Miktar veremem sadece diyeti bozdum diyeyim
Kendimi durduramadim resmen hergun vaktinde yiyince sorun olmuyordu bugun hem yorulup hem uzun sure ac kaldım yememe ragmen doymak bilmedim hala ac gibiyim
Bugun çok farkli birgundu kayinpederim dul ve evlenmek istiyor bir kadinla buluşturmak icin eve yemege geleceklerdi ben gunduz size yazarken misafirin kim oldugunu bilmiyordum ogrendigimde bir sok oldum
Bircok hazirlik yaptik sonda kadin evine gidemem demis disarda bulusalim demisler bekledik yine gelmediler
Yarin bulusulacakmis stresli ve farkli bi gündü
eskiden ben de öyleydim. ta ki 3. ye hamile kalıp kıpırdayamayacak duruma gelene kadar. sonrasında bıraktım iyice. yine de temizlik yaparken sürekli dolapları koltukları çekerdim. bu sefer de fıtık çıktı. başlarım böyle işe deyip tüm işleri devrettim.Yemek yapmayı çok severim temizliği de yaparım ama hiç içime sinmez neden bilmiyorum ama daha iyi olabilir die her tarafı temizlerim dip köşe bucak ama bi eksik var gibi hissederim.
belki de temizlik hastasıyım bilmiyorum yada çok evhamliyim
Günaydın Canım inşallah güzel ve hayırlı kazanç olur bize ve herkeseGünaydın arkadaşlar, yeni hafta herkese hayırlı olsun
Amin inşallah Canımgünaydınnn mutlu bereketli huzurlu haftalar diliyorum canlarrr
Amin inşallah Canım benimGünaydın,
Sağlıklı beslendiğimiz, bol hareketli, bol eksili bir hafta olsun ...
Amin inşallah CanımGünaydın kızlar...Güzel bir hafta diliyorum herkese, bol kazançlı, çok eskili, az kaçamaklı bir hafta olsun, Çarşamba günü yüzümüz gülsün inşallah öpüyorum hepinizi
İnşallah Canım güzel rakam darısı bizlerin Başına değil mi @commadante- fınfık kurduay canım nasıl mutluyum bir bilsen haftasonu yaptığım küçük kaçamaklardan dolayı sana en son gönderdiğim kilodayım çarşambaya kadar biraz daha inerim inşallah
ay hakkaten ya akşam olsada cilyan yapsam acıyı seviyorum
Garanti belli bir düşmeden sonra garantiye sokuyor kasko yaptırdın mı birde markası neya kızlar sabah namazına kalkmak için benim telefonu kurmuştuk. çalarken yatağın yanından yere düştü. önce dokunmatiği çalışmadı sonra köşeden kararmaya başladı. netten baktım ekran çatlamış. halbuki kırılmaz cam vardı üstünde. daha yeni almıştım ama garanti karşılamıyor ekranı. bi ton masraf çıktı yine yaa
Çok kötü bir menüDünkü saçma sapan menum
Sabah yarım dlm ekmek fırında patates zeytin peynir yoğurt domates salatalık
3 de 1 kase bezelye 1 kase cacık 1 tabak 6-7 yk pilavı1 dilim ekmek
Gece 3 ısırık kete
Spor 30 dk yürüyüş
Bana bişeyler oldu son 1 haftam var toplamam lazım kendimi
Afiyet olsundünkü menüm;
sabah 3 yumurta beyazı 1 yumurta domates peynir 3 ceviz
öğlen yoğurt yulaf ezmesi 7 badem
akşam az iskenderin etinden ve yoğutlu köz patlıcan
biraz kara üzüm
su 3lt den fazla sanırım
spor 1 saat yürüyüş
canımcım dikkat et obsesifliğe doğru gidiyorsun gibi temizlik konusunda yaniBide ben deneyim finishi gerçi tursil de çok güzel çıkarıyor ama finish ilginç miş ana iyi yapmışsın canım yikamakla
bugün bi eringeclik var hiç Sırma canım mutfak ev heryer heryerde kızı uyutup yapmayı düşünüyorum ama sadece düşünüyorum
bugün yorgunluk çıkarma günü galiba o kadar işten sonra çöktüm
Ins oluruz canım ben bayram gelmeden sapittim sonum ne olur acep
Ben tatilde olurum ama arasıra gelirim
Ben 24 yaşındayım yıllık evliyim 2 kızım valla 168 boy geçen çarşamba 64.1 kilom var hedefim 60.
71 kilo ile diyete basladim başlangıç tarihi 18 temmuz tartışması arkadaslara başarılar dilerim
Yemek yapmayı çok severim temizliği de yaparım ama hiç içime sinmez neden bilmiyorum ama daha iyi olabilir die her tarafı temizlerim dip köşe bucak ama bi eksik var gibi hissederim.
belki de temizlik hastasıyım bilmiyorum yada çok evhamliyim
afiyet olsun canım bende eşim geleceği gün baya pasta börek çörek yaparım çok seviyor nasıl dayanır im bilmem ama
Bende aynı canım kaç gündür mahvoldum çok yoruldum tukenmislik sendromu na girdim
kasko yok canım yaa. samsung a8. çok kişide olmuş aynı şey, karşılamamışlar. note 5e 750tl fiyat çıkarmışlar.Garanti belli bir düşmeden sonra garantiye sokuyor kasko yaptırdın mı birde markası ne
Tam ben diyordum benden çok yaşa benide eşim frenliyorcanımcım dikkat et obsesifliğe doğru gidiyorsun gibi temizlik konusunda yani
eski telefonları özledim bende masrafsız yıllarca kullanırdık şarjı bir hafta giderdiya kızlar sabah namazına kalkmak için benim telefonu kurmuştuk. çalarken yatağın yanından yere düştü. önce dokunmatiği çalışmadı sonra köşeden kararmaya başladı. netten baktım ekran çatlamış. halbuki kırılmaz cam vardı üstünde. daha yeni almıştım ama garanti karşılamıyor ekranı. bi ton masraf çıktı yine yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?