Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Dünkü saçma sapan menum
Sabah yarım dlm ekmek fırında patates zeytin peynir yoğurt domates salatalık
3 de 1 kase bezelye 1 kase cacık 1 tabak 6-7 yk pilavı 1 dilim ekmek
Gece 3 ısırık kete
Spor 30 dk yürüyüş
Bana bişeyler oldu son 1 haftam var toplamam lazım kendimi

Zaten aç kalmışsın birde kayınpederin aşk hayatı seni strese sokup duygusal aç hissetmişsin kendini kızma olan olmuş bugün yeni bir sayfa aç olur mu Canım

eskiden ben de öyleydim. ta ki 3. ye hamile kalıp kıpırdayamayacak duruma gelene kadar. sonrasında bıraktım iyice. yine de temizlik yaparken sürekli dolapları koltukları çekerdim. bu sefer de fıtık çıktı. başlarım böyle işe deyip tüm işleri devrettim.

ya kızlar sabah namazına kalkmak için benim telefonu kurmuştuk. çalarken yatağın yanından yere düştü. önce dokunmatiği çalışmadı sonra köşeden kararmaya başladı. netten baktım ekran çatlamış. halbuki kırılmaz cam vardı üstünde. daha yeni almıştım ama garanti karşılamıyor ekranı. bi ton masraf çıktı yine yaa

İnşallah Canım güzel rakam darısı bizlerin Başına değil mi @commadante- fınfık kurdu

Garanti belli bir düşmeden sonra garantiye sokuyor kasko yaptırdın mı birde markası ne

Çok kötü bir menü

canımcım dikkat et obsesifliğe doğru gidiyorsun gibi temizlik konusunda yani

eski telefonları özledim bende masrafsız yıllarca kullanırdık şarjı bir hafta giderdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…