- 5 Temmuz 2011
- 5.344
- 6.214
- 198
inşallah kuzum ineceksin o kiloya ve çatlatacaksın onlarıİnşallah Canım güzel rakam darısı bizlerin Başına değil mi @commadante- fınfık kurdu
tembelliğin gözünü seveyim alıyorum 2 haftada bir kadın obsesiflik falan yanımdan geçemezTam ben diyordum benden çok yaşa benide eşim frenliyor
sorma yaa. 2000tl ye telefon yapıyorlar en ufak darbede cam gidiyor.eski telefonları özledim bende masrafsız yıllarca kullanırdık şarjı bir hafta giderdi
cok yorucuydu canım ya arkadasın cocukları da vardı yordu bızı ne yazıkkı geldım zor toparlandım bugun de ıs bası yaptık hayırlısı bakalım :)Hoşgeldin Canım Nasıl geçti tatil
Samsung öyle eşim çirkeflip yapıp yaptırmıştı şuan yine kırdı ıphone ise yenisini veriyor o yüzden sordum çok para üstüne koy yenisini alkasko yok canım yaa. samsung a8. çok kişide olmuş aynı şey, karşılamamışlar. note 5e 750tl fiyat çıkarmışlar.
en ıyısı olmus kusum en azından esyaların yerlerı degısmez hakkında hayırlısı olsunVazgeçtim Canım ev bulamadım kendi evimde kiracı olarak kaldım
Evet bende Nokia vardı 10 senelik gecen seneye kadar kullandım eşimde yeni telefonlardan aldı bana millet dalga geciyordu ama eşim telefonunu kırdı onu kullanıyor şuanda ama 10 yıllık telefonumuda düşürmüş hor kullanıyor o birazeski telefonları özledim bende masrafsız yıllarca kullanırdık şarjı bir hafta giderdi
benimki de iyi yapar o işi :) belki yaptırmayı başarır. iphone da sevemedim bi türlü.Samsung öyle eşim çirkeflip yapıp yaptırmıştı şuan yine kırdı ıphone ise yenisini veriyor o yüzden sordum çok para üstüne koy yenisini al
Benim fazla eşyam yok Canım benim Bodrum katında dükkan eşyalarım var onlar yüzünden vazgeçtim aslında bulmuştum 50 metrekare bir ev depo alanı sorun olunca kaldık şuan ki evim 75 metremkare kutu gibien ıyısı olmus kusum en azından esyaların yerlerı degısmez hakkında hayırlısı olsun
Yapsın benimki yaptı sonra yaptılar 2. El sattı gecti şimdi lenova aldı Onuda kurdı hor kullanıyor benim iPhone 6 Canım çok memnunum hatta onın ekran koruyucusunu kırdı eşim birazdan kullanan insana bağlı ben 10 sene Nokia tuşlu kullandım gecen sene bunu aldı eşim şimdi Nokia yı kırdı Ada'mbenimki de iyi yapar o işi :) belki yaptırmayı başarır. iphone da sevemedim bi türlü.
Çok yanlış yapmışsın sende çocuk yok çocuklu aile ile zor olmuştur neyse seninkide olursa seneye senin çocuğun onlara eşlik edercok yorucuydu canım ya arkadasın cocukları da vardı yordu bızı ne yazıkkı geldım zor toparlandım bugun de ıs bası yaptık hayırlısı bakalım :)
ay benim ev 150 metrekare ben eşya sığdıramıyorum yaBenim fazla eşyam yok Canım benim Bodrum katında dükkan eşyalarım var onlar yüzünden vazgeçtim aslında bulmuştum 50 metrekare bir ev depo alanı sorun olunca kaldık şuan ki evim 75 metremkare kutu gibi
ay benim ev 150 metrekare ben eşya sığdıramıyorum ya
Günaydın Canım Amin inşallahGünaydın kızlar hayirli, bereketli, mutlu bir hafta diliyorum herkese...
Gunaydinn.
Bol eksili bi hafta olsun hepimize.
Ben bayramda evimde olmayacagim ailelere gidecegiz buyuk ihtimal. Ilk gun burada olurum. Sonraki gunler insallah telefonum ceker de girerim. Benim annemlerin evinde de kayinvalidelerin evinde de telefonum cekmiyor
Menumu de yazayim.
Dun degisik bi gun oldu. Kahvaltiyi cok gec yapinca aksama acikmadik. Aciktigimizda vakit gec olur diye de cerez vs yedik normal yemek saatinde.
Sabah
Sucuklu yumurta
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik
biber
2 kucuk dilim ekmek
Sekersiz cay
Aksam
1 haslanmis misir
1 avuc cekirdek
4 5 Tane cig badem
Su yine cok az..
Spor 300 ip atlama
yeniden almayı düşünüyormusunBenim eve gelenler inanmıyor 75 kare olduğuna çünkü eve göre eşya aldım ev olduğundan daha büyük gözüküyor şuan sattım zaten
geçen ev yetmiyor 4+1 alalım dedim benimki çemkirdi annesinin yanından ayrılamazmış (altlı üstlü oturuyoruzda)Benim eve gelenler inanmıyor 75 kare olduğuna çünkü eve göre eşya aldım ev olduğundan daha büyük gözüküyor şuan sattım zaten
Ben bu ev olmadan önce hep küçük ev dua ettim biliyor musun bu seferde 200 metrekare olsun komşularım hayırlı olsun yüzme havuzlu olsun diye dua ediyorumgeçen ev yetmiyor 4+1 alalım dedim benimki çemkirdi annesinin yanından ayrılamazmış (altlı üstlü oturuyoruzda)
gunaydın kızlar soyle az bıraz gecmısı okudum da yenı arkadasakrımız gelmıs hos gelmısler cok sevındım :) @puantiyeli_kelebek ım ben geldım artık ıznımı ıptal edebılırsın tsk ederım cok cok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?