Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

eski telefonları özledim bende masrafsız yıllarca kullanırdık şarjı bir hafta giderdi
Evet bende Nokia vardı 10 senelik gecen seneye kadar kullandım eşimde yeni telefonlardan aldı bana millet dalga geciyordu ama eşim telefonunu kırdı onu kullanıyor şuanda ama 10 yıllık telefonumuda düşürmüş hor kullanıyor o biraz

en ıyısı olmus kusum en azından esyaların yerlerı degısmez hakkında hayırlısı olsun
Benim fazla eşyam yok Canım benim Bodrum katında dükkan eşyalarım var onlar yüzünden vazgeçtim aslında bulmuştum 50 metrekare bir ev depo alanı sorun olunca kaldık şuan ki evim 75 metremkare kutu gibi

benimki de iyi yapar o işi :) belki yaptırmayı başarır. iphone da sevemedim bi türlü.
Yapsın benimki yaptı sonra yaptılar 2. El sattı gecti şimdi lenova aldı Onuda kurdı hor kullanıyor benim iPhone 6 Canım çok memnunum hatta onın ekran koruyucusunu kırdı eşim birazdan kullanan insana bağlı ben 10 sene Nokia tuşlu kullandım gecen sene bunu aldı eşim şimdi Nokia yı kırdı Ada'm motora binerken inerken cebine koyuyor

cok yorucuydu canım ya arkadasın cocukları da vardı yordu bızı ne yazıkkı geldım zor toparlandım bugun de ıs bası yaptık hayırlısı bakalım :)
Çok yanlış yapmışsın sende çocuk yok çocuklu aile ile zor olmuştur neyse seninkide olursa seneye senin çocuğun onlara eşlik eder

Benim fazla eşyam yok Canım benim Bodrum katında dükkan eşyalarım var onlar yüzünden vazgeçtim aslında bulmuştum 50 metrekare bir ev depo alanı sorun olunca kaldık şuan ki evim 75 metremkare kutu gibi
ay benim ev 150 metrekare ben eşya sığdıramıyorum ya

Evet farkli ama güzel olmus bugun su üzerinde dur biraz daha fazla verim alirsin diyetinden

Benim eve gelenler inanmıyor 75 kare olduğuna çünkü eve göre eşya aldım ev olduğundan daha büyük gözüküyor şuan sattım zaten
geçen ev yetmiyor 4+1 alalım dedim benimki çemkirdi annesinin yanından ayrılamazmış (altlı üstlü oturuyoruzda)

geçen ev yetmiyor 4+1 alalım dedim benimki çemkirdi annesinin yanından ayrılamazmış (altlı üstlü oturuyoruzda)
Ben bu ev olmadan önce hep küçük ev dua ettim biliyor musun bu seferde 200 metrekare olsun komşularım hayırlı olsun yüzme havuzlu olsun diye dua ediyorum anasından ayrılmayacaktı neden evlenmiş beyfendi senin başını yakmış gitsin anasının dizinin dibine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…