Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Zor birgün olmuş.
Seninde dediğin gibi farklı ve stresli birgün olmuş.
Bir gün önemli değil, sen çabucak toparlarsın.

Keşke öyle bi iyilik yapsa bana çıksa gitse ...

Usengeclik değil o yorgunluktandir canim kac gündür neler neler yaptın biraz dinlen yada yavaş yap kendini yipratma

yeniden almayı düşünüyormusun
Daha dün geçti eşimle konuşmamız bu evi biz ikimiz aldık kimseden fayda görmeden çok zorlukla almıştım satarken çok zorlandım tanbim tekrar yaşatmasın evet işlerim yolunda giderse seneye kasım gibi ama bu Sefer elit kesimden komşumun olmasını istiyorum havuzlu otoparklı orman manzaralı 200 metrekare çamaşır odalı çok şey istiyorum

Karbonhidrat ağırlıklı olmus bugun biraz proteine agirlik ver canım

Wayy masallah Allah bu azimden bana da nasip etsin spor askim olsa hep spor sayiklasam yapmadan duramasam

Allah gönlüne göre versin datlım

Can Sağlığı olsun canim ek garanti veriyor tabletlerde ek ucretle aliyorsun ki biz iyiki almışız cunku oglum ekrani kirdi masrafsiz yaptik şükür
Telefonda boyle birsey carmi bilmiyorum. Benim telefonum da ekrani bozulmuş dedi telefoncu bi kac ay önce yaptirdim sonra sorun devam etti batarya aldım duzeldi hala verdigim paraya yanıyorum

cok yorucuydu canım ya arkadasın cocukları da vardı yordu bızı ne yazıkkı geldım zor toparlandım bugun de ıs bası yaptık hayırlısı bakalım :)

Çocuk gurultusu tatil dinginliginde kaldirilacak sey degil anlıyorum benimkiler de buyudu baskalarinin çocuk gürültüsünu cekemiyorum
geçen ev yetmiyor 4+1 alalım dedim benimki çemkirdi annesinin yanından ayrılamazmış (altlı üstlü oturuyoruzda)

Kaderdasim bizde ayni apartmandayiz mâ-sulale
bende buyuk ev istiyorum dualarin makbulmus canim bana da dua ediver hayrina

Daha güzellerini nasip etsin Rabbim sana canim

Mercimek koftesi çok degilse guzel canim ctesini yazmış miydin

Ederim canım hepimize ederim inan bana inşallah en kısa zamanda sende kurtulursun sülale apartmanından

@puantiyeli_kelebek canım senin için kitap bulucam hatta birisi ile daha 2 gün önce konuştuk duygusal açlık ile ilgili bir kitap bulursam ismini burada paylaşırım yararlanmak isteyen olursa alır okur bu arada kayınpederin genç mi ama onun tarafından bakacak olursak haklı Canım ya biz bayanlar aramayızda erkekler yanlız kalamıyorlar

İnşallah olur canım

puantiyeli_kelebek

Mercimek köftesi çok değildi, saymadığım için net sayı veremiyorum :)

Cumartesi günki menümü,

Sabah: 1 dlm ekmek, yumurta, menemen, zeytin, peynir, 1 kaşık patates kavurma
Öğle: 2 incir, 1 erik - 30 dk sonra yoğurt
Akşam: Hünkar beğendi

Yürüş yine yaptım ancak, bu sefer 8000 adımda kaldı. Çok yoruldum , tamamlayamadım 10000 adıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…