Kizlar menum berbat yinede yazayim
Sabah Karatay kahvaltısı
Öğle yoğurt 1 elma ceviz tarcin karisimi
Aksam ipler koptu bende corba pilav et haşlama tavuk börek hepsinden yedim
Miktar veremem sadece diyeti bozdum diyeyim
Kendimi durduramadim resmen hergun vaktinde yiyince sorun olmuyordu bugun hem yorulup hem uzun sure ac kaldım yememe ragmen doymak bilmedim hala ac gibiyim
Bugun çok farkli birgundu kayinpederim dul ve evlenmek istiyor bir kadinla buluşturmak icin eve yemege geleceklerdi ben gunduz size yazarken misafirin kim oldugunu bilmiyordum ogrendigimde bir sok oldum
Bircok hazirlik yaptik sonda kadin evine gidemem demis disarda bulusalim demisler bekledik yine gelmediler
Yarin bulusulacakmis stresli ve farkli bi gündü
Keşke öyle bi iyilik yapsa bana çıksa gitse ...Ben bu ev olmadan önce hep küçük ev dua ettim biliyor musun bu seferde 200 metrekare olsun komşularım hayırlı olsun yüzme havuzlu olsun diye dua ediyorumanasından ayrılmayacaktı neden evlenmiş beyfendi senin başını yakmış gitsin anasının dizinin dibine
Bide ben deneyim finishi gerçi tursil de çok güzel çıkarıyor ama finish ilginç miş ana iyi yapmışsın canım yikamakla
bugün bi eringeclik var hiç Sırma canım mutfak ev heryer heryerde kızı uyutup yapmayı düşünüyorum ama sadece düşünüyorum
bugün yorgunluk çıkarma günü galiba o kadar işten sonra çöktüm
Ins oluruz canım ben bayram gelmeden sapittim sonum ne olur acep
Ben tatilde olurum ama arasıra gelirim
Ben 24 yaşındayım yıllık evliyim 2 kızım valla 168 boy geçen çarşamba 64.1 kilom var hedefim 60.
71 kilo ile diyete basladim başlangıç tarihi 18 temmuz tartışması arkadaslara başarılar dilerim
Yemek yapmayı çok severim temizliği de yaparım ama hiç içime sinmez neden bilmiyorum ama daha iyi olabilir die her tarafı temizlerim dip köşe bucak ama bi eksik var gibi hissederim.
belki de temizlik hastasıyım bilmiyorum yada çok evhamliyim
afiyet olsun canım bende eşim geleceği gün baya pasta börek çörek yaparım çok seviyor nasıl dayanır im bilmem ama
Bende aynı canım kaç gündür mahvoldum çok yoruldum tukenmislik sendromu na girdim
Daha dün geçti eşimle konuşmamız bu evi biz ikimiz aldık kimseden fayda görmeden çok zorlukla almıştım satarken çok zorlandım tanbim tekrar yaşatmasın evet işlerim yolunda giderse seneye kasım gibi ama bu Sefer elit kesimden komşumun olmasını istiyorum havuzlu otoparklı orman manzaralı 200 metrekare çamaşır odalı çok şey istiyorumyeniden almayı düşünüyormusun
Dünkü saçma sapan menum
Sabah yarım dlm ekmek fırında patates zeytin peynir yoğurt domates salatalık
3 de 1 kase bezelye 1 kase cacık 1 tabak 6-7 yk pilavı1 dilim ekmek
Gece 3 ısırık kete
Spor 30 dk yürüyüş
Bana bişeyler oldu son 1 haftam var toplamam lazım kendimi
gunaydın kızlar soyle az bıraz gecmısı okudum da yenı arkadasakrımız gelmıs hos gelmısler cok sevındım :) @puantiyeli_kelebek ım ben geldım artık ıznımı ıptal edebılırsın tsk ederım cok cok :)
ay canım nasıl mutluyum bir bilsen haftasonu yaptığım küçük kaçamaklardan dolayı sana en son gönderdiğim kilodayım çarşambaya kadar biraz daha inerim inşallah
ay hakkaten ya akşam olsada cilyan yapsam acıyı seviyorum
Allah gönlüne göre versin datlımDaha dün geçti eşimle konuşmamız bu evi biz ikimiz aldık kimseden fayda görmeden çok zorlukla almıştım satarken çok zorlandım tanbim tekrar yaşatmasın evet işlerim yolunda giderse seneye kasım gibi ama bu Sefer elit kesimden komşumun olmasını istiyorum havuzlu otoparklı orman manzaralı 200 metrekare çamaşır odalı çok şey istiyorum
ya kızlar sabah namazına kalkmak için benim telefonu kurmuştuk. çalarken yatağın yanından yere düştü. önce dokunmatiği çalışmadı sonra köşeden kararmaya başladı. netten baktım ekran çatlamış. halbuki kırılmaz cam vardı üstünde. daha yeni almıştım ama garanti karşılamıyor ekranı. bi ton masraf çıktı yine yaa
cok yorucuydu canım ya arkadasın cocukları da vardı yordu bızı ne yazıkkı geldım zor toparlandım bugun de ıs bası yaptık hayırlısı bakalım :)
geçen ev yetmiyor 4+1 alalım dedim benimki çemkirdi annesinin yanından ayrılamazmış (altlı üstlü oturuyoruzda)
bende buyuk ev istiyorum dualarin makbulmus canim bana da dua ediver hayrinaBen bu ev olmadan önce hep küçük ev dua ettim biliyor musun bu seferde 200 metrekare olsun komşularım hayırlı olsun yüzme havuzlu olsun diye dua ediyorumanasından ayrılmayacaktı neden evlenmiş beyfendi senin başını yakmış gitsin anasının dizinin dibine
Daha dün geçti eşimle konuşmamız bu evi biz ikimiz aldık kimseden fayda görmeden çok zorlukla almıştım satarken çok zorlandım tanbim tekrar yaşatmasın evet işlerim yolunda giderse seneye kasım gibi ama bu Sefer elit kesimden komşumun olmasını istiyorum havuzlu otoparklı orman manzaralı 200 metrekare çamaşır odalı çok şey istiyorum
Bende yazayom menümü :)
Sabah : 1 dlm ekmek, zeytin, yumurta ve salata ( domates ve semizotunu doğradım, içine bol beyaz peynir koydum ve bol sirke)
Öğle: 2 İncir, 1 küçük elma, kefir
Akşam : mercimek köfte, soğan salatası
Yürüyüş :)
Amin inşallah canımAllah gönlüne göre versin datlım
Ederim canım hepimize ederim inan bana inşallah en kısa zamanda sende kurtulursun sülale apartmanındanCan Sağlığı olsun canim ek garanti veriyor tabletlerde ek ucretle aliyorsun ki biz iyiki almışız cunku oglum ekrani kirdi masrafsiz yaptik şükür
Telefonda boyle birsey carmi bilmiyorum. Benim telefonum da ekrani bozulmuş dedi telefoncu bi kac ay önce yaptirdim sonra sorun devam etti batarya aldım duzeldi hala verdigim paraya yanıyorum
Çocuk gurultusu tatil dinginliginde kaldirilacak sey degil anlıyorum benimkiler de buyudu baskalarinin çocuk gürültüsünu cekemiyorum
Kaderdasim bizde ayni apartmandayiz mâ-sulale
bende buyuk ev istiyorum dualarin makbulmus canim bana da dua ediver hayrina
Daha güzellerini nasip etsin Rabbim sana canim
Mercimek koftesi çok degilse guzel canim ctesini yazmış miydin
İnşallah köftenin bulguru azdır CanımBende yazayom menümü :)
Sabah : 1 dlm ekmek, zeytin, yumurta ve salata ( domates ve semizotunu doğradım, içine bol beyaz peynir koydum ve bol sirke)
Öğle: 2 İncir, 1 küçük elma, kefir
Akşam : mercimek köfte, soğan salatası
Yürüyüş :)
Sak'ın asla dedim yaBu yarışın hırsıyla pes etmeden yürüyorum. Sürüne sürüne tamalıyorum parkuru
Geldin mi sen fındık kurdu hayırdır gece çok mu geç uyudun sen beynin karışık minik kuşFistiklar gozum uzerinizde beynimi toparlarsam karisacagim araniza
Daha dün geçti eşimle konuşmamız bu evi biz ikimiz aldık kimseden fayda görmeden çok zorlukla almıştım satarken çok zorlandım tanbim tekrar yaşatmasın evet işlerim yolunda giderse seneye kasım gibi ama bu Sefer elit kesimden komşumun olmasını istiyorum havuzlu otoparklı orman manzaralı 200 metrekare çamaşır odalı çok şey istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?