Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Afiyet olsun zorlama kendini Canım zorlarsan bu sefer vücudun hiç istemez hareket etmeyi

İnşallah görürüz ne Zaman seneyi mi

Geçmiş olsun, Vakit kaybetmeden doktora gitsen daha iyi olur bence ,,,

ya bıde kendı cocugun olsa neyse hadı gercı yıne de guzeldı ya bıze de deneyım oluyor aslında :)) staj yapıyoruz:)

Benim fazla eşyam yok Canım benim Bodrum katında dükkan eşyalarım var onlar yüzünden vazgeçtim aslında bulmuştum 50 metrekare bir ev depo alanı sorun olunca kaldık şuan ki evim 75 metremkare kutu gibi
oh ne guzel valla kuzum temzılıgı kolay olur en azından bızım bu yenı tasındıgımız ev de 85 falan cok rahat oluyor temızlık :) ınsallah kendı evlerımızı genıs alıp rahatca saglıkla huzurla oturururz:)

bugunku menum kızlar sabah kasarlı tost yedım bı daha yemıycem uzun bır sure sondu :)
ogle 2 kasık patates yemegı kıymalı 2 kasık bulgur pılavı ıkı parca tavuk
aksam yogurtlu karısık tahıl corbası
sekersız cay kahve yesıl cay ıctım
bu arada kepeklı undan ve kecıboynuzu tozundan kek yaptım cok acıkırsam bı ıkı lokma sekersız cay ıle ıcecegım :)

tatılde kılo almadan gelmısım aslında ben ve goren dıyorkı zayıflamıssın gaza gekldım ıyıce ben dun 5500 adım yurudum bugun de en az o kadar yuruycem ınsallah :) ve esım tatılde 6 kılo kadar almıs dun dedı kı bnana beraber rejım yapalım :) ne oldu dedım destek olmuyordun bana :)))) sonunda basardım sanırım esımı de kattım kendıme :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…