Amin inşallah canım hayırlısı ne ise o olsunİnşallah olur canım
İnşallah köftenin bulguru azdır Canım
Afiyet olsun zorlama kendini Canım zorlarsan bu sefer vücudun hiç istemez hareket etmeyipuantiyeli_kelebek
Mercimek köftesi çok değildi, saymadığım için net sayı veremiyorum :)
Cumartesi günki menümü,
Sabah: 1 dlm ekmek, yumurta, menemen, zeytin, peynir, 1 kaşık patates kavurma
Öğle: 2 incir, 1 erik - 30 dk sonra yoğurt
Akşam: Hünkar beğendi
Yürüş yine yaptım ancak, bu sefer 8000 adımda kaldı. Çok yoruldum , tamamlayamadım 10000 adıma
Sak'ın asla dedim yaCommadante- diline düşeceğime belediyenin çukuruna düşerim daha iyi o fındık kurdu neler neler der
Önemli olan o bulgurun az yeşillik ve mercimeğin fazla olması afiyet olsunKuzenim yaptı.
Diyettesin diye bulguru az koydum, biraz cıvık oldu dedi :)
Tam oranı bilmiyorum ancak az yedim eskiden olsa iki katı yerdim :)
Afiyet olsun zorlama kendini Canım zorlarsan bu sefer vücudun hiç istemez hareket etmeyi
İnşallah görürüz ne Zaman seneyi mi
Kızlar bugün inanılmaz stresliyim ve çok pasta yedim
Sabah 3 beyaz 1 tam yumurta 2 Ceviz
Öğlene doğru mantar az taze fasulye
Sonra 2 dolma
Sonra pasta yedim ama ev yapımı yağsız
2 dolmalık biber içini çocuklar yedi
Azcık daha pasta yedim
Aksam
3 incir
Şu da 2 lt civarı
Spor olarak sabah jillian a başlıyım dedim 8 dk da Pert olup vazgeçtim. Hamileliğim çok sıkıntılıydı çok hamlamisim. Şimdi her yanım ağrıyor başka spor da yapamadım. Çok az ip atladım ama bacaklarım fena. Dün de çok yüklendim ondan sanırım. Üstüne kanamam da tekrar başladı. Bi de bacak aramda on tarafta çok ağrım var. Normalde doğumdan sonra geçerdi ama bu defa kaldı. Yürümeye spora hep engel oluyor çok canımı yakıyor. 2-3 hafta daha bekleyip Dr a gidicem artık.
Selam canlar utu mu temizliğini bitirdim oturuyorum.
Aksam acile gittik kas gevsetici ignesi yaptilar ama Hala kaslarım ağrıyor bi süre cilyan yapmiycam
ya bıde kendı cocugun olsa neyse hadı gercı yıne de guzeldı ya bıze de deneyım oluyor aslında :)) staj yapıyoruz:)Can Sağlığı olsun canim ek garanti veriyor tabletlerde ek ucretle aliyorsun ki biz iyiki almışız cunku oglum ekrani kirdi masrafsiz yaptik şükür
Telefonda boyle birsey carmi bilmiyorum. Benim telefonum da ekrani bozulmuş dedi telefoncu bi kac ay önce yaptirdim sonra sorun devam etti batarya aldım duzeldi hala verdigim paraya yanıyorum
Çocuk gurultusu tatil dinginliginde kaldirilacak sey degil anlıyorum benimkiler de buyudu baskalarinin çocuk gürültüsünu cekemiyorum
Kaderdasim bizde ayni apartmandayiz mâ-sulale
bende buyuk ev istiyorum dualarin makbulmus canim bana da dua ediver hayrina
Daha güzellerini nasip etsin Rabbim sana canim
Mercimek koftesi çok degilse guzel canim ctesini yazmış miydin
yorucu ve guzeldı kuzum anladım kı tatıle gıdeceksen eve gıtmeyeceksın otele gıdıp kalacaksın daha az yorulursun :)Hoşgeldin, tatil nasıldı ?
aynen kuzum da staj yapmıs olduk ıste bakalım :)))Çok yanlış yapmışsın sende çocuk yok çocuklu aile ile zor olmuştur neyse seninkide olursa seneye senin çocuğun onlara eşlik eder
oh ne guzel valla kuzum temzılıgı kolay olur en azından bızım bu yenı tasındıgımız ev de 85 falan cok rahat oluyor temızlık :) ınsallah kendı evlerımızı genıs alıp rahatca saglıkla huzurla oturururz:)Benim fazla eşyam yok Canım benim Bodrum katında dükkan eşyalarım var onlar yüzünden vazgeçtim aslında bulmuştum 50 metrekare bir ev depo alanı sorun olunca kaldık şuan ki evim 75 metremkare kutu gibi
hos bulduk kuzumHoşgeldin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?