İnşallah canım rabbim sağlık huzur versinde olur gider kışın doğalgazım en soğuk ocak ayında 110 TL geldi hoş ara kat ve yalıtım yaptık bizim eşimle tekrardan birde kombi markasıda önemli Canım petek önünü kapatmadık biz düşünsene kurutma makinesi bile ısıtıyordu evimizioh ne guzel valla kuzum temzılıgı kolay olur en azından bızım bu yenı tasındıgımız ev de 85 falan cok rahat oluyor temızlık :) ınsallah kendı evlerımızı genıs alıp rahatca saglıkla huzurla oturururz:)
Bravo sana tebrikler Canım iyi olmuş alsında aklı başına gelsintatılde kılo almadan gelmısım aslında ben ve goren dıyorkı zayıflamıssın gaza gekldım ıyıce ben dun 5500 adım yurudum bugun de en az o kadar yuruycem ınsallah :) ve esım tatılde 6 kılo kadar almıs dun dedı kı bnana beraber rejım yapalım :) ne oldu dedım destek olmuyordun bana :)))) sonunda basardım sanırım esımı de kattım kendıme :))
ınsallah canım ya kutu gıbı ev avantajlı aslında bakma bızım gozumuz dıymuyor :))İnşallah canım rabbim sağlık huzur versinde olur gider kışın doğalgazım en soğuk ocak ayında 110 TL geldi hoş ara kat ve yalıtım yaptık bizim eşimle tekrardan birde kombi markasıda önemli Canım petek önünü kapatmadık biz düşünsene kurutma makinesi bile ısıtıyordu evimizisizinde öyle olucak yarım günde evi komple temizliyorum ben
aynen ya cok ıyı oldu valla kuzum sorma hıc :)))Bravo sana tebrikler Canım iyi olmuş alsında aklı başına gelsin
Aynen ben evimi seviyordum ama komşularımı sevmiyorum hepsi cahil ve menfaatçi insanlar şuan 1 ile konuşuyorum inşallah 2. Evim elit insanlar ile komşu olurum komşu çok önemliınsallah canım ya kutu gıbı ev avantajlı aslında bakma bızım gozumuz dıymuyor :))
Ay ben çok sevindim inan bana para bulsam bu kadar sevinmezdimaynen ya cok ıyı oldu valla kuzum sorma hıc :)))
Yok canim 9 gun yazmamak olur mu hic
Yogun olunsa bile mazeret bildirilmesi gerekiyor bende burdayim sadece ilk gun yazamayabilirim cunku kurban kesmek bolunmesi yerleştirilmesi zorlayabilir ama menulerimle yine burdayım bence herkeste burda olmali çünkü toplamak zor olur sonra..
ay tesekkur ederım kuzum ınsallah boyle olur hep bugun o gec gelecek ben yuruycem ama :)Ay ben çok sevindim inan bana para bulsam bu kadar sevinmezdim
Nereye tatile mi yoksa CanımBen bayramda şehir dışında olacağım, yazamayabilirim.
Beni şimdiden bayram için izinli yazabilir misin
Yürü tabiki kim tutar seni görür erkek milletiay tesekkur ederım kuzum ınsallah boyle olur hep bugun o gec gelecek ben yuruycem ama :)
Nereye tatile mi yoksa Canım
ona bende katılıyorum bu eskı evımde bı komsu vardı ıyı bırı sanıdım gıttım geldım gorustum benım evın satılacagını soyledım ev bakıyorum falan dedım hatta. kadın bızım ev sahıbının no ıstedı ben ona kızarım bı sorayım evı kaca satacak bıu tanıdık soruyor vs vs yalanlar bende ne bıleyım bı yuandan da guvenmıyorum ama sonr aben tasındım 1 ayı gectı malum ogrendık kı evı o almıs ve ıcıne de kıracı oturtcakmıs ya ınsan bı der bır suru masraf edıp tasındım ben o kadar borc ıcınde sınıurlerım cok bozuldu zaen o kadının notunu cok onceden vermıstım bende bakma ıste . oncesınde de bız evlenelı yaklasık 2 yıl olacak bebek yok ama bız hazır degıldık sureklı sorar bende hazır degılız vs derdım bana bı gun dedı kı sen hamılesın bıze mı demıyorsun ne alaka dedım tabıkı soyelrım neden saklayım. sonra terbıyesız dedı kı bana sen cocugun olamdıgını doktora dedın mı dedı ... soka gırdım ya ben sama boyle bısye mı dedım ne cesaretkle bunu dıyorsun... sastım yanı bu komsumaAynen ben evimi seviyordum ama komşularımı sevmiyorum hepsi cahil ve menfaatçi insanlar şuan 1 ile konuşuyorum inşallah 2. Evim elit insanlar ile komşu olurum komşu çok önemli
aynen kuzumYürü tabiki kim tutar seni görür erkek milleti
Hayırlısı canım değişiklik iyi gelir boşver gez dolaş ama kimseye sağlıklı besleniyorum deme malum benim dilim çok yandı aman diyeyim sanaAile ziyareti , tatil olsa daha iyi olurdu , nasip ...
Ay Canım o kadın kişilik yokmuş inan bana evimi sattığımı bir tek ablam biliyor diğer ablam kardeşim bile bilmiyor söylemedik insan oğlu bu o yüzden artık temkinliyim insanların özel hayatı çok merak ediyorlar inan ben kimsenin hayatını zerre kadar merak etmem bu merak bizlerden kaynaklanıyor herkesi hayatımıza sokuyoruz bilmeden onlarda kendilerinde bunu görüyorlarona bende katılıyorum bu eskı evımde bı komsu vardı ıyı bırı sanıdım gıttım geldım gorustum benım evın satılacagını soyledım ev bakıyorum falan dedım hatta. kadın bızım ev sahıbının no ıstedı ben ona kızarım bı sorayım evı kaca satacak bıu tanıdık soruyor vs vs yalanlar bende ne bıleyım bı yuandan da guvenmıyorum ama sonr aben tasındım 1 ayı gectı malum ogrendık kı evı o almıs ve ıcıne de kıracı oturtcakmıs ya ınsan bı der bır suru masraf edıp tasındım ben o kadar borc ıcınde sınıurlerım cok bozuldu zaen o kadının notunu cok onceden vermıstım bende bakma ıste . oncesınde de bız evlenelı yaklasık 2 yıl olacak bebek yok ama bız hazır degıldık sureklı sorar bende hazır degılız vs derdım bana bı gun dedı kı sen hamılesın bıze mı demıyorsun ne alaka dedım tabıkı soyelrım neden saklayım. sonra terbıyesız dedı kı bana sen cocugun olamdıgını doktora dedın mı dedı ... soka gırdım ya ben sama boyle bısye mı dedım ne cesaretkle bunu dıyorsun... sastım yanı bu komsuma
aynen oyle gercekten gereksız ınsanları bız hayatımıza alıyoruz ne yazık kıAy Canım o kadın kişilik yokmuş inan bana evimi sattığımı bir tek ablam biliyor diğer ablam kardeşim bile bilmiyor söylemedik insan oğlu bu o yüzden artık temkinliyim insanların özel hayatı çok merak ediyorlar inan ben kimsenin hayatını zerre kadar merak etmem bu merak bizlerden kaynaklanıyor herkesi hayatımıza sokuyoruz bilmeden onlarda kendilerinde bunu görüyorlar
O bahsettiğin arkadaş topikten ayrıldı Koza nın da dersleri başladı Canım şuan izinlibızde ısımler mı degıstı kızlar ya bı arkadas vardı fotosu sıyah kıyafetlkı bı kızdı sweat lı bıseydı adı da unuttum :)koza16 nerde :)
Evet kesinlikle ben artık uzak tutuyorum birde benim çevremdekiler genellikle çıkarları ile konuştular benimle özellikle üst komşum işi bitti komşuluğuda bitti neyse söylecek çok kelime var onlaraaynen oyle gercekten gereksız ınsanları bız hayatımıza alıyoruz ne yazık kı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?