Et ve türlerini tüketmeyen insanlar Can'ımvegan neki oglum tek torun ondan galiba
aynenBacım sen çalışan insansın vardır yastık altı filan
ayyyyyyy insafsızzz ofAlpella'da bu ekmeğe sürülen büyük kutu var ta ondanbüyük boy çubuk kraker ile bandıra bandıra yedi
Bacım sen çalışan insansın vardır yastık altı filan
anladım o zaman bende vegan sayılırım :)Et ve türlerini tüketmeyen insanlar Can'ım
hahhahha tövbe tövbe hay sen çok yaşa güldürdün yüzümübekarın parasını it yer yakasını bit yer demişler... eksilerdeyim kız sürünüyorum valla... sırf kiraya ortak olsun diye evlensem mi acep diyorum :)))
eveeet salonun orta yerinde duruyo.... her zaman keyfim olmasa da arada kullanıyorum :) olmipik bir şahsiyetim :)
Koca tepsi eşime su böreği yaptım düşün 1 tane bile yemedim
hahhahha tövbe tövbe hay sen çok yaşa güldürdün yüzümü
Seninki zorunlu veganlık Can'ım en güzeli paketli ve hazır gıda yememek doğal olan herşeyi yemekanladım o zaman bende vegan sayılırım :)
aman kuzum sen kendi ekonominle idare et sevmeden evlenme :)devir ekonomi devri bacım :)))
Bir ara neydik ben hem yürüyüş hem spor salonu yetmedi birde yüzmeye yazışmıştım hatta eşim eve pilates seti almıştı sonrada trampolin de alayım demişti adam takmıştı kiloma olimpiklere hazırladı beni resmen
Ben böyleyim Can'ım
canım sana nazarım değmez inşallah ya maşallah iradeye bak.ben işte öyle olsa yapamazdım helal olsun
aynenSeninki zorunlu veganlık Can'ım en güzeli paketli ve hazır gıda yememek doğal olan herşeyi yemek
Kullansana canım evet hatta ablan dalga geçmişti galiba güle güle ölmüştük ablana inat kullanayyy bende o trambolini alcam diye öldüm öldüm.... şimdi salonda birlikte oturuyoruz :)))
aman kuzum sen kendi ekonominle idare et sevmeden evlenme :)
aman kuzum sen kendi ekonominle idare et sevmeden evlenme :)
Kullansana canım evet hatta ablan dalga geçmişti galiba güle güle ölmüştük ablana inat kullan
İşte sorma bizde birşey varmış gibi evlendik en güzeli senin ki boşver ama hayatının aşkı ile karşılaşırsan sakın bırakmaayy herkezde böyle diyo :))) evlilik bu kadar mı kötü kötüyse o davul zurna halay niye :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?