Maşallah canım süper yapmışsınTebrikler
Canım 25 dk yetmiyor 10dakkadan sonra su gibi oluyorsun madem terliyorum hakkını vereyim 5-10 dk dedim baktım kendimi kaptirmisim
Çok güzel Canım menün güzel yürüyüş beni benden aldıMenumu vereyim
Sabah: 1 has yumurta kk peynir
4 zeytin domates 1 dilim çavdar ekmek
Öğle : 1 kase kısır çay
Ara: Türk Kahvesi
Aksam 21.00: karışık ızgara tabanının 3 te ikisi, 1 kepçe cacık, 2 çatal ezme
3 litre su
Bitki çayları
Unutmadan 9000 adım yürüyüş
Keşke dondurma yerine kısır yapsaydın bol yeşillikli canım yaAfiyet olsunda bana kısır demeyinçok canım çekiyor ama yapmiyorum
Kız aynı şeyleri söylemişiz şimdi okudum seniKız bunların yerine keşke kısır yeseydin o daha sağlıklı
Katılıyorum Çekmeceli daha kullanışlı bende öyle almak istiyorum rabbim nasip EderseCanim benimki çekmeceli anneminki sandık tipi bol eşya girsin dersen sandık tipini oneririm ama onunda dibinde aradigini bulmak çok zor annem alttan eşya çıkarmak için hepsini bosaltiyo yinede çok eşya giriyor dediğim gibi cekmeceliye çok girmiyo ama daha düzenli oluyo bana yetiyor cekmeceli
Burada acılan topik var canım bir bak yorumlaraYa işte mesela sandikliyi daha düzenli yerlestirikse bölüm bölüm ayarlansa sıkıntı yaşar mıyım ki acep
Bingo bunu söyleyen 3.kişi olmuşumTesekkur ederim canim
Tatlım ben uğur derin dondurucu 5 çekmeceli kullanıyorum. Memnunum bana yetiyor. Sandık tipini sevmiyorum alttakine ulasmak icin usttekileri cikarcan falan ugrasamam
Menunu hiç beğenmedim bi kase kısır yesen daha saglikli olurdu
Aklın yolu bir fıstıkKız aynı şeyleri söylemişiz şimdi okudum seni
Süpersin fıstığım fırtına gibisin kim demiş sana tembel diye helal valla45 dakika jillian yaptım geberiyorum en iyisi yatayim
İyi geceler
HosbuldumCanim hos geldiiiiiiinmenün genel olarak güzel kahvaltı zayıf geldi sadece. Afiyet olsun
Afiyet olsun canım sadece üzüm Hosafı olmasada olurdu
Afiyet olsun bebeeemmm
Çok güzel menu canım afiyet olsun
Sende kimseye inanmıyorsunYok mumkunati yok inanmam foto montaj
Leslie işe yaramaz mi canımCsnım dedim ya sadece bölgesel çalışsan yeterli Ebru şallı ile göbek ve biraz kalça şekli için vücudun çok iyi maşallah aynı @su321 gibi sadece bölgesel
Senin bu fotonu gördüm ya emin ol öyle birşey olmıyacak çok güzelsin fıstık gibisinSalı günü tatile gidiyorum canım onun için yağlarim ordan burdan fiskirmasin istiyorum
Afiyet olsun canım ben çok sevdim bugün menunuKızlar bende menümü yazıyorum kahvaltıda kk Karatay yanında karpuz 1 dilim bir mandalina meyve fazla oldu yanında ayran öğlen sadece bamya yemeği akşam ise sulu köfte yanında salata
Yok Canım o olmaz ama çok fazla öyle löp löp değilsin özellikle bacakların süper manken gibi bacakların varLeslie işe yaramaz mi canım
Sagol canım sen bayılıyorsun benim menüye yarın sebze yapıcam kaç gündür mecburen et yedimAfiyet olsun canım ben çok sevdim bugün menunu
Makarna en sevdiğimÖf kızlar makarna yaptım yememek öyle zor geliyoki suanniye zayıf değiliz benim Kızkardeşim benim 3 katı m yiyo 50 kilo üstelik doğum bile yaptı yinede geri kendiliginden 50 kilo oldu
Afiyet olsun canım gayet güzelMenumu yazıp kaciyorum markete cikcam
Sabah bir haşlanmış yumurta bir dilim ekmek peynir zeytin domates
Ara yesilcay kavun
Öğlen taze fasulye yoğurt 3 kaşık erişte
Ara yesilcay
Aksam bir kase yeşil mercimek
2 litre su ve jilyan yapıcam ileri saatlerde
Afiyet olsun kuzum çok iyiMenumu vereyim
Sabah: 1 has yumurta kk peynir
4 zeytin domates 1 dilim çavdar ekmek
Öğle : 1 kase kısır çay
Ara: Türk Kahvesi
Aksam 21.00: karışık ızgara tabanının 3 te ikisi, 1 kepçe cacık, 2 çatal ezme
3 litre su
Bitki çayları
Unutmadan 9000 adım yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?