Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Senin bu fotonu gördüm ya emin ol öyle birşey olmıyacak çok güzelsin fıstık gibisin iki çocuğu sanki sen değil ben doğurmuş gibiyim benim samimiyetime inanıyorsan
Çok teşekkür ederim canım sende aynı benim gibisin vücut olarak.
Tabi ki de güveniyorum canım

Sandıklı alma bence cekmeceli al çünkü bende çekmeceli alacağım
Menüm gelsin sabah peynir biraz kavun aralarda yarım şeftali 2 top meyveli dondurma 2 kuru kayısı yarım dilim çikolu ekmek ve akşam yarım kaşık makarna bol salata 4 kaşık helva 1 top beyaz dondurma
Yarın sebze ye canım bugünün telafisi olsun
Yok Canım o olmaz ama çok fazla öyle löp löp değilsin özellikle bacakların süper manken gibi bacakların var inan bana sahili kasıp kavuracaksın
Evet canım bacaklarim çöl ince vücudum incelince tamamdır az kaldı
Demek ki karnın doymamış her yazılanı Can'ın çekebilir önemli olan nefsi hakim olmak yarın öğlen makarna ye olur mu şimdi yeme
Süt içtim tarçınlı
Süpersin hatun 6w6p de olur sana
50 dk yürüdüm jillian yalan oldu yarın artık kısmet

Bende resmen saldim kendimi toparlanalim artik.

Gecmis olsun aksilik iste

İnşallah Canım güzel rakam darısı bizlerin Başına değil mi @commadante- fınfık kurdu
Insallahh canimm

Wayy masallah Allah bu azimden bana da nasip etsin spor askim olsa hep spor sayiklasam yapmadan duramasam
Ahh ahh bende oyle olsam keske
Inaniyorum olacagiz

Sak'ın asla dedim ya Commadante- diline düşeceğime belediyenin çukuruna düşerim daha iyi o fındık kurdu neler neler der
Neler neler derim
Geldin mi sen fındık kurdu hayırdır gece çok mu geç uyudun sen beynin karışık minik kuş
Ablacik bugunlerde ruhen bunalima ha girdim girecegim. Girmemek icin cabaliyorum
Biraz meditasyon vs. Yapacagim sonra versin elini spor sabah aksam
Toparlanirim umarim hem fiziksel hem mental olarak
Bende ariyorum kisisel gelisim ya da psikoloji kitabi
Soyle anlatimi akici ve acik olan.
Onerilerini beklerim

Kesinlikle o daha uyuşuk uyşuk geziyor Commadante- fındık kurdu
Cidden oyle yahubayaa baya usengecim ama gorursunuz si fistiklar. Sizi gececegimmmm

İnşallah görürüz ne Zaman seneyi mi
Seneye fit vucudumla sahilden foto atarim ancak

Psikopat cok guzel memleketimde
Bu insanlarin onune set cekmek gerek
Yoksa omrumuzden calarla
Allah iyi insanlarla karsilastirsin insallah

Hayırlısı canım değişiklik iyi gelir boşver gez dolaş ama kimseye sağlıklı besleniyorum deme malum benim dilim çok yandı aman diyeyim sana
Amaan sakin deme. Akli olan degil ağzı olan konuşuyor

Bugünde hep yerli turist geliyor çok strese soktular acayip Canımı sıktılar ya kızlar akşam olsada gitsem
Napiyorlar ki canim
Stress yapma onlar farkinda olmaz aen yipranirsin
Kendine iyi davran

bugun 3bardak sivi tukettim su bile degil sivi

Söyleyince karışan çok olur.
Zaten gittiğim yerde birkaç kişi var ki laf sokacak yer arıyorlar...
Onlara o laflari sokacak baska bir yer gostermek lazim ki bizi rahat biraksinlar agzimi bozmak istemezdim inanin ama boyle insanlardan ikra geldi. Hic kafani takma ablacik eger laf sokmaya calisan olursa. Kulaklarini tika ve en sevdigin sarkiyi mirildan. En iyi terapi

Ben goremedim seni henuz ama masallah yorunlar cok guzel profuline bakma firsatim olmadi umarim vardir yoksa brnlede paylasirmisin cok merak ettim sporun onemini gosteren bir sen birde miyavsu var

Commadante- fıstık telefonun şarjı dolmadı mı daha
Doldu dolduda ben hic bir yere bakmadan gecmise dalmistim keske gorseydim bu mesajini. Sanirim uyumussundur bende uyuyacagim gec oldu sabah gorusuruz

Commadante- sensiz tadı yok buraların of Canım sıkıldı ya gelde atışalım biraz çok stresli bir gündü benim için
Cansin can

Cok tatli topikdaslarim
Yarin int.kafeden video indirecegim insallah
Burdan gozlemledigime gore
Bunlar:l
eslie 5mile.
Jillian shared30days
6w6p

Baslangicta yapabildigim kadariyla hepsini yapmaya calisacagim
Daha sonra ki planim su sekilde

Leslie 5mil ile ısın
10 dk mola
Jillian 30days
15 dk mola (duruma gore 10dk)
Yapabildigim kadar 6w6p

Programlari indirip izleyince daha net olurum program konusunda
Kizlar kilo vermek iyi hos ama az da olda benim verdigim kilolar cok belli olmamaya basladi gozumde.
Vucudumda degisiklik olmuyor sanki
Duzenli spora baslayacagim gozlemlerimi paylasirim
Opuyorum sizi guzel hatunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…