- 8 Şubat 2014
- 1.046
- 2.148
- 133
Attım canımBana da bana da
Demek ki karnın doymamış her yazılanı Can'ın çekebilir önemli olan nefsi hakim olmak yarın öğlen makarna ye olur mu şimdi yemeMakarna en sevdiğimneden diyorsun ki.. acıktım zaten kimdimi zor tutuyorum
Ben de simitlerden rahatsizim canımbence kilo çok iyi sadece yan yağlar için egzersiz yap sadece yanların gözüme battiben yanlardan nefret ediyorum bendede var
O kadar simit yok abartma lütfen Canım ben seni yardım edicemBen de simitlerden rahatsizim canım
Çok teşekkür ederim canım sende aynı benim gibisin vücut olarak.Senin bu fotonu gördüm ya emin ol öyle birşey olmıyacak çok güzelsin fıstık gibisiniki çocuğu sanki sen değil ben doğurmuş gibiyim benim samimiyetime inanıyorsan
Tamam o zaman o kadar sıkma kendini birazdan araştırıp atarım sana sakin ol ve makarna yeme yarın ye ama öğlen ye olur mu akşam protein ağırlıklı beslenÇok teşekkür ederim canım sende aynı benim gibisin vücut olarak.
Tabi ki de güveniyorum canım
Sandıklı alma bence cekmeceli al çünkü bende çekmeceli alacağımKızlar bir şey soracam ben derin dondurucu alacam evinde olanlar bana fikir verebilir misiniz. Bayideki adam sandık tipini önerdi. Sizler ne kullanıyorsunuz ve marka olarak ne ?
@puantiyeli_kelebekMiyav_su @trilece-prenses didemdefne @papatya1994 @88li @EGESRAYILMAZ @vilma37 evli olanları etiketledim sanırım
Yarın sebze ye canım bugünün telafisi olsunMenüm gelsin sabah peynir biraz kavun aralarda yarım şeftali 2 top meyveli dondurma 2 kuru kayısı yarım dilim çikolu ekmek ve akşam yarım kaşık makarna bol salata 4 kaşık helva 1 top beyaz dondurma
Evet canım bacaklarim çöl ince vücudum incelince tamamdır az kaldıYok Canım o olmaz ama çok fazla öyle löp löp değilsin özellikle bacakların süper manken gibi bacakların varinan bana sahili kasıp kavuracaksın
Süt içtim tarçınlıDemek ki karnın doymamış her yazılanı Can'ın çekebilir önemli olan nefsi hakim olmak yarın öğlen makarna ye olur mu şimdi yeme
50 dk yürüdüm jillian yalan oldu yarın artık kısmetSüpersin hatun6w6p de olur sana
İyiler canım yeni uyudular sen nasılsınderman fıstığım hoşgeldin nasılsın bebişler Nasıl
Tamam canım yemem zatenTamam o zaman o kadar sıkma kendini birazdan araştırıp atarım sana sakin ol ve makarna yeme yarın ye ama öğlen ye olur mu akşam protein ağırlıklı beslen
Dükkandan geldim uyku tutmadı stresli bir gündü işte oh iyi yapmışsın büyük başladı mı kreşeİyiler canım yeni uyudular sen nasılsın
Aferin böyle ol olur mu sana özelden yazdım okudun muTamam canım yemem zaten
Yok daha 4 girecek seneye inş ana okulu bende kpss hazirlaniyorum evdeyim beraberiz yani baya fit olmuşsun tebrik ederimDükkandan geldim uyku tutmadı stresli bir gündü işte oh iyi yapmışsın büyük başladı mı kreşe
Kilo vermeye calismak kpss cocuklar fit olabilecekmiyiz acabaYok daha 4 girecek seneye inş ana okulu bende kpss hazirlaniyorum evdeyim beraberiz yani baya fit olmuşsun tebrik ederim
Bende resmen saldim kendimi toparlanalim artik.Dünkü saçma sapan menum
Sabah yarım dlm ekmek fırında patates zeytin peynir yoğurt domates salatalık
3 de 1 kase bezelye 1 kase cacık 1 tabak 6-7 yk pilavı1 dilim ekmek
Gece 3 ısırık kete
Spor 30 dk yürüyüş
Bana bişeyler oldu son 1 haftam var toplamam lazım kendimi
Gecmis olsun aksilik isteya kızlar sabah namazına kalkmak için benim telefonu kurmuştuk. çalarken yatağın yanından yere düştü. önce dokunmatiği çalışmadı sonra köşeden kararmaya başladı. netten baktım ekran çatlamış. halbuki kırılmaz cam vardı üstünde. daha yeni almıştım ama garanti karşılamıyor ekranı. bi ton masraf çıktı yine yaa
Insallahh canimmİnşallah Canım güzel rakam darısı bizlerin Başına değil mi @commadante- fınfık kurdu
Ahh ahh bende oyle olsam keskeWayy masallah Allah bu azimden bana da nasip etsin spor askim olsa hep spor sayiklasam yapmadan duramasam
Neler neler derimSak'ın asla dedim yaCommadante- diline düşeceğime belediyenin çukuruna düşerim daha iyi o fındık kurdu neler neler der
Ablacik bugunlerde ruhen bunalima ha girdim girecegim. Girmemek icin cabaliyorumGeldin mi sen fındık kurdu hayırdır gece çok mu geç uyudun sen beynin karışık minik kuş
Bende ariyorum kisisel gelisim ya da psikoloji kitabi@puantiyeli_kelebek canım senin için kitap bulucam hatta birisi ile daha 2 gün önce konuştuk duygusal açlık ile ilgili bir kitap bulursam ismini burada paylaşırım yararlanmak isteyen olursa alır okur bu arada kayınpederin genç mi ama onun tarafından bakacak olursak haklı Canım ya biz bayanlar aramayızda erkekler yanlız kalamıyorlar
Cidden oyle yahu
Seneye fit vucudumla sahilden foto atarim ancakİnşallah görürüz ne Zaman seneyi mi
Psikopat cok guzel memleketimdeona bende katılıyorum bu eskı evımde bı komsu vardı ıyı bırı sanıdım gıttım geldım gorustum benım evın satılacagını soyledım ev bakıyorum falan dedım hatta. kadın bızım ev sahıbının no ıstedı ben ona kızarım bı sorayım evı kaca satacak bıu tanıdık soruyor vs vs yalanlar bende ne bıleyım bı yuandan da guvenmıyorum ama sonr aben tasındım 1 ayı gectı malum ogrendık kı evı o almıs ve ıcıne de kıracı oturtcakmıs ya ınsan bı der bır suru masraf edıp tasındım ben o kadar borc ıcınde sınıurlerım cok bozuldu zaen o kadının notunu cok onceden vermıstım bende bakma ıste . oncesınde de bız evlenelı yaklasık 2 yıl olacak bebek yok ama bız hazır degıldık sureklı sorar bende hazır degılız vs derdım bana bı gun dedı kı sen hamılesın bıze mı demıyorsun ne alaka dedım tabıkı soyelrım neden saklayım. sonra terbıyesız dedı kı bana sen cocugun olamdıgını doktora dedın mı dedı ... soka gırdım ya ben sama boyle bısye mı dedım ne cesaretkle bunu dıyorsun... sastım yanı bu komsuma
Amaan sakin deme. Akli olan degil ağzı olan konuşuyorHayırlısı canım değişiklik iyi gelir boşver gez dolaş ama kimseye sağlıklı besleniyorum deme malum benim dilim çok yandı aman diyeyim sana
Napiyorlar ki canimBugünde hep yerli turist geliyor çok strese soktular acayip Canımı sıktılar ya kızlar akşam olsada gitsem
Selam fistiklar,
Okuldan geldim eve girip çıkmam bir oldu pazara gittim sonra markete. Şimdi de bi kahve içme hakkını kendimde gördüm
Bu arada ben bugun 2 litre su içtim bile. Sizler ne alemdesiniz
Commadante- @kitap_asigi @88li
Onlara o laflari sokacak baska bir yer gostermek lazim ki bizi rahat biraksinlarSöyleyince karışan çok olur.
Zaten gittiğim yerde birkaç kişi var ki laf sokacak yer arıyorlar...
Ben goremedim seni henuz ama masallah yorunlar cok guzelo değişiklik 2 hafta da oldu desem :)
hayır bazen günde 1.5 saat jilian yaptım bazen sadece yarım saat,ama çoğunlukla 1-1.5 saat arasıydı
kilomu söylesem daha bi oha dersinşimdilik kilomu saklıyorum
kotun bedeni 29 :) baya dar bi kot
Doldu dolduda ben hic bir yere bakmadan gecmise dalmistimCommadante- fıstık telefonun şarjı dolmadı mı daha
Cansin canCommadante- sensiz tadı yok buraların of Canım sıkıldı ya gelde atışalım biraz çok stresli bir gündü benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?