Günaydın fıstıklar
aynen kuzum herkes bı tuhaf degısık ne bıleyım yaBende resmen saldim kendimi toparlanalim artik.
Gecmis olsun aksilik iste
Insallahh canimm
Ahh ahh bende oyle olsam keske
Inaniyorum olacagiz
Neler neler derim
Ablacik bugunlerde ruhen bunalima ha girdim girecegim. Girmemek icin cabaliyorum
Biraz meditasyon vs. Yapacagim sonra versin elini spor sabah aksam
Toparlanirim umarim hem fiziksel hem mental olarak
Bende ariyorum kisisel gelisim ya da psikoloji kitabi
Soyle anlatimi akici ve acik olan.
Onerilerini beklerim
Cidden oyle yahubayaa baya usengecim ama gorursunuz si fistiklar. Sizi gececegimmmm
Seneye fit vucudumla sahilden foto atarim ancak
Psikopat cok guzel memleketimde
Bu insanlarin onune set cekmek gerek
Yoksa omrumuzden calarla
Allah iyi insanlarla karsilastirsin insallah
Amaan sakin deme. Akli olan degil ağzı olan konuşuyor
Napiyorlar ki canim
Stress yapma onlar farkinda olmaz aen yipranirsin
Kendine iyi davran
bugun 3bardak sivi tukettim su bile degil sivi
Onlara o laflari sokacak baska bir yer gostermek lazim ki bizi rahat biraksinlaragzimi bozmak istemezdim inanin ama boyle insanlardan ikra geldi. Hic kafani takma ablacik eger laf sokmaya calisan olursa. Kulaklarini tika ve en sevdigin sarkiyi mirildan. En iyi terapi
Ben goremedim seni henuz ama masallah yorunlar cok guzelprofuline bakma firsatim olmadi umarim vardir yoksa brnlede paylasirmisin cok merak ettim sporun onemini gosteren bir sen birde miyavsu var
Doldu dolduda ben hic bir yere bakmadan gecmise dalmistimkeske gorseydim bu mesajini. Sanirim uyumussundur bende uyuyacagim gec oldu sabah gorusuruz
Cansin can
ozelden atacagın bu muydu kız :=) bızım ıs yerınde kısıtlama var ya youtubeden falan attıysan cıkmamıstır kuzumNasıl çıkmaz mezdeke çıkması lazım dı
Sasirdigim için sakalastim canım niye inanmayayim o dediğin otuda kullanmiyorum akşam menümu bekle bomba gibi olcakSende kimseye inanmıyorsun @pofu benim gibi spor ile sıkılaşmış bir insan Canım dondurma ,mantı yiyeceğine çalış seninde olur ki sen benden zayıfsın ama 44 beden giyiyorsun ben 73 kg ama 38 beden oluyor demek ki @pofu fotomontaj yapmamış senide görelim Canım Artık kaçamakları bırak biliyorum şu ota güveniyorsun ben sana dedim ve devam ediyorum sadece seni yanıltır kilo değil vücuttan su gider ve bağırsak tembelliği yaşarsın yapıcak olsam ben yapardım otlara sarılırdım gerçekten istiyorsan kendine bu iyiliği yap
bende baktım kuzum sımdı denıycem ınsallah yurumeye cıkamadıgımda en azından bunu yaparımjillian micheal var canım youtubeda
Anladım o otu kullanmadığına sevindim bana hep böyle otlar bitkiler tehlikeli gelir bu ot çöp hap yüzünden dayımın eşi vefat etti önce obez sonrada böbrek yetmezliği diyalize bağlandı 30 sene evden çıkamadı 6 sene önce vefat etti aklında olsun sağlığından hiçbirşey önemli değil iddialısın yani hadi bakalım bende bugün sebze yemeği yapmak istiyorumSasirdigim için sakalastim canım niye inanmayayim o dediğin otuda kullanmiyorum akşam menümu bekle bomba gibi olcak
Günaydın canım kolay gelsinGünaydın kızlar ben mutfak temizligine basliyorum kolay gelsin bana
Günaydın ne güzel sabah mesajıGünaydın güzel hatuncuklar çıtır olma yolunda ilerleyen şekerler gününüz aydın olsun bol bol eksilere inin inşallah
Şakasına attım bunu ama sonra topikte paylaştım Canım görmedin mi onu you tubeden atmıştım Kardio fıtnessozelden atacagın bu muydu kız :=) bızım ıs yerınde kısıtlama var ya youtubeden falan attıysan cıkmamıstır kuzum
Çok iyi yapmışsın bende gecen yedim o gün yola çıkınca komik oldugunaydın kızlar sabah bır adet ıncır yedım bagırsaklarımı calıstırsın dıye :)
Günaydın Canım bebişin Nasıl oldu iyi mi biraz daha minnak miyavsu Nasıl hazır mı Bayram'aGünaydın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?