Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Günaydın Canım bebişin Nasıl oldu iyi mi biraz daha minnak miyavsu Nasıl hazır mı Bayram'a
Bebis köpek dişlerini çıkarıyor canım benimlede okula geliyor şu an yoldayiz çok yorucu geçiyor.. minik miyav da anneannedigilde benim okuldan dolayi orada kalıyor. Doğal tavukların hindilerin danalarin ineklerin içinde
Ne güzel bir bilgi teşekkürler fıstığım
Rica ederim canım ne demek. Benim Annem ve yengrmde pek İçmez o yüzden bu konuya biraz takigim

Günaydın Kadınlar Kulubünün en güzel kadınları :) Dün bayağ yoğundum hiç giremedim. Dairede işler çoktu. Eve gittim oruçtum zaten iftar menümü yazayım hemen
Bir tabak yeşil fasulye, yoğurt üç dört kaşıkta pilav yedim ekmek hiç yemedim. Ondan sonra doğum günü partisine gittik ne yazıkki orada bir dilim pasta yedim. Ama artık sahurda bir şey yemedim bakalım bugün neler olacak. Geçmişi okudum. Herkesi çok öpüyorum. Bol eksili günler diliyorum çıtırcıklar

Canım yumurta yok kahvaltıda kendini yorma yavaş hareket et

Günaydın canlar
akşam yattığım kiloyla kalkmışım oysaki hiç kaçamak yapmadım dün niye böyle oldu anlamadım canım sıkıldı
Sık tartılma Canım vücudumuz gününe göre değişiyor bozma moralini bana gönderdiğin rakamdan düşük çıkacaksın buna eminim

Ay işin öok zor Allah kolaylık versin Canım oh minnak miyavsu yerinde olmak vardı ne güzel mis gibi doğal hayat bende hapa ota çöpe takığım merak etme ama güzel bir takıklık

dün pazara gittim almayı unuttum bimden alırım olmassa
Kuru incir olursa hem glisemik indeksi düşük çok daha iyi olur ben kışın zeytinyağından 3 gün bekletir sabahları zeytinyağına bana bana yerim çok sağlıklı tabi zeytinyağın soğuk sıkım olursa daha çok sağlıklı Vilma 37 canım sende dene diğer kızlar sizde yapın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…