Sagol canım maşallah Sanada umarım sınavın iyi geçerYok daha 4 girecek seneye inş ana okulu bende kpss hazirlaniyorum evdeyim beraberiz yani baya fit olmuşsun tebrik ederim
Ne güzel bir bilgi teşekkürler fıstığımYarın tartı günü a dostlaaarrrrr
Odemlerimizi atmak için bugün en az 8 bardak su iciyoruz, 2 bardak da yeşil çay
Mesela sabah uyanır uyanmaz 2 bardakla başlayalımlimonlu olsun
@Commadante- @kitap_asigi @88li
Bak sen hadi bakalım minnoş hanım bol eksi olucaksın buna eminimSıfır karbonlu ve protein ağırlıklı beslenecegim , bol su icecegim günümden herkese gunaydinnnnn
Bebis köpek dişlerini çıkarıyor canımGünaydın Canım bebişin Nasıl oldu iyi mi biraz daha minnak miyavsu Nasıl hazır mı Bayram'a
Rica ederim canım ne demek. Benim Annem ve yengrmde pek İçmez o yüzden bu konuya biraz takigimNe güzel bir bilgi teşekkürler fıstığım
Inşallah balım ya 66 lari göreyim artık de miBak sen hadi bakalım minnoş hanım bol eksi olucaksın buna eminim
Canım yumurta yok kahvaltıda kendini yorma yavaş hareket etDünki menümü paylaşayım.
Sabah : 1 dlm ekmek, peynir, zeytin, domates
Öğle : Bamya , orta boy şeftali
Akşam : 3 köfte , 3 kaşık yağsız kepekli makarna
Yürüyüşü azaltmaya karar verdim. 10000 adım aşırı yoruyor, bir süre 7500 adım hedefim, umarım yapabilirim .
gunaydın kızlar sabah bır adet ıncır yedım bagırsaklarımı calıstırsın dıye :)
Inşallah balım ya 66 lari göreyim artık de mikahvaltıda ekmek bile yemedim ki
Sık tartılma Canım vücudumuz gününe göre değişiyor bozma moralini bana gönderdiğin rakamdan düşük çıkacaksın buna eminimGünaydın canlar
akşam yattığım kiloyla kalkmışım oysaki hiç kaçamak yapmadım dün niye böyle oldu anlamadım canım sıkıldı
Kayısı bir gece suda beklet eger kuru kayısı ise sabah Aç karnına suyu iç sonra kayısı ye süper işe yararBende kayısı yedim bağırsakları çalıştırsın diye.
Umarım işe yarar :)
hiç umudum yokSık tartılma Canım vücudumuz gününe göre değişiyor bozma moralini bana gönderdiğin rakamdan düşük çıkacaksın buna eminim
bende mürdüm eriği yedim aç karna umarım işe yarar yoksa patlayacağımBende kayısı yedim bağırsakları çalıştırsın diye.
Umarım işe yarar :)
Kayısı bir gece suda beklet eger kuru kayısı ise sabah Aç karnına suyu iç sonra kayısı ye süper işe yarar
Ay işin öok zor Allah kolaylık versin Canım oh minnak miyavsu yerinde olmak vardı ne güzel mis gibi doğal hayat bende hapa ota çöpe takığım merak etme ama güzel bir takıklıkBebis köpek dişlerini çıkarıyor canımbenimlede okula geliyor şu an yoldayiz çok yorucu geçiyor.. minik miyav da anneannedigilde benim okuldan dolayi orada kalıyor. Doğal tavukların hindilerin danalarin ineklerin içinde
Rica ederim canım ne demek. Benim Annem ve yengrmde pek İçmez o yüzden bu konuya biraz takigim
Afiyet olsun CanımBir dahakine öyle deneyeyim , sağol canım ...
İncir kesin çözümü can erik işe yarıyorda mürdimü bilmiyorum birde Rezene var Onuda tavsiye ederim tabi sık kullanmıyacaksın onubende mürdüm eriği yedim aç karna umarım işe yarar yoksa patlayacağım
dün pazara gittim almayı unuttum bimden alırım olmassaİncir kesin çözümü can erik işe yarıyorda mürdimü bilmiyorum birde Rezene var Onuda tavsiye ederim tabi sık kullanmıyacaksın onu
Bence moralini bozma ben eminim şu bağırsaklarını hareketlendir su iç incir ye yarın tartıda eksileri görüceksin diğer kızlar gibi ben eminimhiç umudum yok
Kuru incir olursa hem glisemik indeksi düşük çok daha iyi olur ben kışın zeytinyağından 3 gün bekletir sabahları zeytinyağına bana bana yerim çok sağlıklı tabi zeytinyağın soğuk sıkım olursa daha çok sağlıklıdün pazara gittim almayı unuttum bimden alırım olmassa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?