Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Allah kabul etsin afiyet olsun

Alintilarimla geldim yine

Herturlu yesillige bayram cnm ilerleyen günlerde görecen zatn kahalıda çiğ prazı salata yap iyiyorum hem iyi bir yağ yaktı bugün pazara ckcam alçm bugün çok yorgndm ondan yattım bebesi besleyip
Tamam canim. Yesillik tuket bol bol iyidir. Ben pek sevmem benim yerime de tuket hatta
Afiyet olsun canim. Spor guzel olmus
Kızlar bende menümü yazıyorum kahvaltıda kk Karatay yanında karpuz 1 dilim bir mandalina meyve fazla oldu yanında ayran öğlen sadece bamya yemeği akşam ise sulu köfte yanında salata
Menun fevkaledenin fevkinde miyav afiyet olsun
Öf kızlar makarna yaptım yememek öyle zor geliyoki suanniye zayıf değiliz benim Kızkardeşim benim 3 katı m yiyo 50 kilo üstelik doğum bile yaptı yinede geri kendiliginden 50 kilo oldu
Metabolizma hiziyla ilgili iste canim. Benim de lisede bi arkadasim vardi her seyi yerdi ne zaman gorsem yemek yerdi ama kiz çöp gibiydi bildigin

Biz de oyle olucaz. Zayiflayinca midelerimiz kuculecek yiyemeyecegiz bile
Afiyet olsun menun guzel olmus
Aksam cok gec olmus canim. Icerik iyi. Spor super
Kizlar telefonumunda benimde şarjım bitti
Gece gelecegim optum sizleri
Bugun kacamak yaptim
Ceyrek bardak kola ve 3 catal ev yapimi helva
Kolaya ben de hayir diyemiyorum ya
Bende yok ama kayinvalidemde var. Sandik tipi. Kalabaliksaniz sandik tipi daha cok esya aldigi icin daha mantikli sanki
Menüm gelsin sabah peynir biraz kavun aralarda yarım şeftali 2 top meyveli dondurma 2 kuru kayısı yarım dilim çikolu ekmek ve akşam yarım kaşık makarna bol salata 4 kaşık helva 1 top beyaz dondurma
Reglin mi yaklasti canim cok tatli agirlikli olmus. Afiyet olsun. Bugun toparlarsin
Afiyet olsun canım ben çok sevdim bugün menunu
Ama hani bize fotograf
Ya ben de mi yapsam acaba bu internet cafeden indirme olayini. Of bulamiyorum ki
Bu arada planin programin cok guzel canim ama 5 Mil epey yorucuydu yanlis hatirlamiyorsam. 5 Mili sabah jillianlari aksam yapabilirsin belki?

Cok tatlisin
Dun yine cok az su ictim.. Bugun 2.5 litre olacak
Menun guzel olmus afiyet olsun :)
Yuruyusu bence de 7500 olarak devam edip sonrasinda tekrar 10000e cikarmak daha iyi olur.
Günaydın canlar
akşam yattığım kiloyla kalkmışım oysaki hiç kaçamak yapmadım dün niye böyle oldu anlamadım canım sıkıldı
Spor yapinca kaslar sisiyor ya canim ondan olabilir ayni kilo.
Günaydın kızlar ben mutfak temizligine basliyorum kolay gelsin bana
Sabahin erken vakti ne ara uyandin da ne ara mutfak temizligine giristin canim mSallah ya. Kolay gelsin
Afiyet olsun canim bugun erir gider pasta.

Allah kabul etsın canım tutmadıgın gunlerı mı tutuyorsun

Ben de dunku menumu yazayim.

Sabah
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik
Sekersiz cay
2 minik parca kavun

Ogle
Sade soda
1 kare bitter

Aksam (18.30)
2 servis kasigi taze fasulye (nasi cok yaptiysam daha bitemedi)
Cacik
1 yudum kola

1 bardak yesilcay
1 litre su

Spor 100 ip atlama. Dun belim cok kotuydu baska yapamadim

Sonra gece vakti kocam yanimda cekirdekler soslu misirlar cikolatalar uzumler kavunlar yedi. Ben yemedim hatta ona da yedirmemek istedim ama olmadi. Sen sisko kal ben zayifliyorum dedim sonra da

Kola olmamış birde yumurta yıl canım ben bile zor yiyorum ki ben senede 1 tane ekmek arası yerdim şöyle yaptım haşlayıp üzerine bol baharat döküyorum sonra sadece peynir ile yiyiyorum yanında zaten domates salatalık belli bir dk sonra yiyiyorum sende öyle yap

spor sayesinde kilom çok olmasına rağmen 32 beden kot bol gelmeye başlamışken,29 beden kotun içine cuk giriyorum :) kesinlikle resimlerimde oynama yok

@kitap_asigi canım boşver kocalarımız öyle kalsınlar ki bizleri zayıf gördükçe kudursunlar
dün okuldakiler çok zayıflamışsın dediler dedim adam hiç bişey demiyo evet zayıfladın falan yok yani yüzüme bile bakmıyo kıskançlığından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…