Allah kabul etsin afiyet olsunGünaydın Kadınlar Kulubünün en güzel kadınları :) Dün bayağ yoğundum hiç giremedim. Dairede işler çoktu. Eve gittim oruçtum zaten iftar menümü yazayım hemen
Bir tabak yeşil fasulye, yoğurt üç dört kaşıkta pilav yedim ekmek hiç yemedim. Ondan sonra doğum günü partisine gittik ne yazıkki orada bir dilim pasta yedim. Ama artık sahurda bir şey yemedim bakalım bugün neler olacak. Geçmişi okudum. Herkesi çok öpüyorum. Bol eksili günler diliyorum çıtırcıklar
GünaydınGunaydinn citir hatun adaylarii
umarım kuzum :) elma yıcem saltalık yıcem bugun cok azımlıyım bu hafta maasallah :)Bende kayısı yedim bağırsakları çalıştırsın diye.
Umarım işe yarar :)
Tamam canim. Yesillik tuket bol bol iyidir. Ben pek sevmem benim yerime de tuket hattaHerturlu yesillige bayram cnm ilerleyen günlerde görecen zatn kahalıda çiğ prazı salata yap iyiyorum hem iyi bir yağ yaktı bugün pazara ckcam alçm bugün çok yorgndm ondan yattım bebesi besleyip
Afiyet olsun canim. Spor guzel olmusMenüm düne göre idare eder
Sabah yarım kete peynir zeytin domates 1 tereyaginda yumurta
ara 3 kare bitter
Öğle 1 tabak yeşil fasulye 2 yk b.pilavi 1 kase üzüm hosafi 1 dilim ekmek 2 dilim kavun
Aksam 1 kase un tarhana si başka da bişey yemeyecegim çok acikirsam ya 1 bardak süt yada 1 kase yoğurt
Spor 45 dk Leslie 30 dk yürüyüş ve jillian onu kaç dk yaparım bilmiyorum ne kadar dayanirsam
Menun fevkaledenin fevkinde miyavKızlar bende menümü yazıyorum kahvaltıda kk Karatay yanında karpuz 1 dilim bir mandalina meyve fazla oldu yanında ayran öğlen sadece bamya yemeği akşam ise sulu köfte yanında salata
Metabolizma hiziyla ilgili iste canim. Benim de lisede bi arkadasim vardi her seyi yerdi ne zaman gorsem yemek yerdi ama kiz çöp gibiydi bildiginÖf kızlar makarna yaptım yememek öyle zor geliyoki suanniye zayıf değiliz benim Kızkardeşim benim 3 katı m yiyo 50 kilo üstelik doğum bile yaptı yinede geri kendiliginden 50 kilo oldu
Afiyet olsun menun guzel olmusMenumu yazıp kaciyorum markete cikcam
Sabah bir haşlanmış yumurta bir dilim ekmek peynir zeytin domates
Ara yesilcay kavun
Öğlen taze fasulye yoğurt 3 kaşık erişte
Ara yesilcay
Aksam bir kase yeşil mercimek
2 litre su ve jilyan yapıcam ileri saatlerde
Aksam cok gec olmus canim. Icerik iyi. Spor superMenumu vereyim
Sabah: 1 has yumurta kk peynir
4 zeytin domates 1 dilim çavdar ekmek
Öğle : 1 kase kısır çay
Ara: Türk Kahvesi
Aksam 21.00: karışık ızgara tabanının 3 te ikisi, 1 kepçe cacık, 2 çatal ezme
3 litre su
Bitki çayları
Unutmadan 9000 adım yürüyüş
Kolaya ben de hayir diyemiyorum yaKizlar telefonumunda benimde şarjım bitti
Gece gelecegim optum sizleri
Bugun kacamak yaptim
Ceyrek bardak kola ve 3 catal ev yapimi helva
Bende yok ama kayinvalidemde var. Sandik tipi. Kalabaliksaniz sandik tipi daha cok esya aldigi icin daha mantikli sankiKızlar bir şey soracam ben derin dondurucu alacam evinde olanlar bana fikir verebilir misiniz. Bayideki adam sandık tipini önerdi. Sizler ne kullanıyorsunuz ve marka olarak ne ?
@puantiyeli_kelebekMiyav_su kulkedisi30 didemdefne @papatya1994 @88li @EGESRAYILMAZ @vilma37 evli olanları etiketledim sanırım
Reglin mi yaklasti canim cok tatli agirlikli olmus. Afiyet olsun. Bugun toparlarsinMenüm gelsin sabah peynir biraz kavun aralarda yarım şeftali 2 top meyveli dondurma 2 kuru kayısı yarım dilim çikolu ekmek ve akşam yarım kaşık makarna bol salata 4 kaşık helva 1 top beyaz dondurma
Ama hani bize fotografAfiyet olsun canım ben çok sevdim bugün menunu
Ya ben de mi yapsam acaba bu internet cafeden indirme olayini. Of bulamiyorum kiCok tatli topikdaslarim
Yarin int.kafeden video indirecegim insallah
Burdan gozlemledigime gore
Bunlar:leslie 5mile.
Jillian shared30days
6w6p
Baslangicta yapabildigim kadariyla hepsini yapmaya calisacagim
Daha sonra ki planim su sekilde
Leslie 5mil ile ısın
10 dk mola
Jillian 30days
15 dk mola (duruma gore 10dk)
Yapabildigim kadar 6w6p
Programlari indirip izleyince daha net olurum program konusunda
Kizlar kilo vermek iyi hos ama az da olda benim verdigim kilolar cok belli olmamaya basladi gozumde.
Vucudumda degisiklik olmuyor sanki
Duzenli spora baslayacagim gozlemlerimi paylasirim
Opuyorum sizi guzel hatunlar
Yarın tartı günü a dostlaaarrrrr
Odemlerimizi atmak için bugün en az 8 bardak su iciyoruz, 2 bardak da yeşil çay
Mesela sabah uyanır uyanmaz 2 bardakla başlayalımlimonlu olsun
@Commadante- @kitap_asigi @88li
Menun guzel olmus afiyet olsun :)Dünki menümü paylaşayım.
Sabah : 1 dlm ekmek, peynir, zeytin, domates
Öğle : Bamya , orta boy şeftali
Akşam : 3 köfte , 3 kaşık yağsız kepekli makarna
Yürüyüşü azaltmaya karar verdim. 10000 adım aşırı yoruyor, bir süre 7500 adım hedefim, umarım yapabilirim .
Spor yapinca kaslar sisiyor ya canim ondan olabilir ayni kilo.Günaydın canlar
akşam yattığım kiloyla kalkmışım oysaki hiç kaçamak yapmadım dün niye böyle oldu anlamadım canım sıkıldı
Sabahin erken vakti ne ara uyandin da ne ara mutfak temizligine giristin canim mSallah ya. Kolay gelsinGünaydın kızlar ben mutfak temizligine basliyorum kolay gelsin bana
Afiyet olsun canim bugun erir gider pasta.Günaydın Kadınlar Kulubünün en güzel kadınları :) Dün bayağ yoğundum hiç giremedim. Dairede işler çoktu. Eve gittim oruçtum zaten iftar menümü yazayım hemen
Bir tabak yeşil fasulye, yoğurt üç dört kaşıkta pilav yedim ekmek hiç yemedim. Ondan sonra doğum günü partisine gittik ne yazıkki orada bir dilim pasta yedim. Ama artık sahurda bir şey yemedim bakalım bugün neler olacak. Geçmişi okudum. Herkesi çok öpüyorum. Bol eksili günler diliyorum çıtırcıklar
ay onu ben tatıl donusu yasadım cıglık attım resmen sancıdan arabada :)))Çok iyi yapmışsın bende gecen yedim o gün yola çıkınca komik oldu
ıste cıkmıyor kuzum youtube oldugu ıcınŞakasına attım bunu ama sonra topikte paylaştım Canım görmedin mi onu you tubeden atmıştım Kardio fıtness
Allah kabul etsın canım tutmadıgın gunlerı mı tutuyorsunGünaydın Kadınlar Kulubünün en güzel kadınları :) Dün bayağ yoğundum hiç giremedim. Dairede işler çoktu. Eve gittim oruçtum zaten iftar menümü yazayım hemen
Kolay gelsin canımGünaydın kızlar ben mutfak temizligine basliyorum kolay gelsin bana
Ay sorma ya petrol ofisine koşarak daldım o bağırsak hareketliliği var yaay onu ben tatıl donusu yasadım cıglık attım resmen sancıdan arabada :)))
:))) ınsan mutlu da oluyor ama ya :))Ay sorma ya petrol ofisine koşarak daldım o bağırsak hareketliliği var ya
Mutlu olmak ona tek düşündüğüm tuvaletti:))) ınsan mutlu da oluyor ama ya :))
Kola olmamış birde yumurta yıl canım ben bile zor yiyorum ki ben senede 1 tane ekmek arası yerdim şöyle yaptım haşlayıp üzerine bol baharat döküyorum sonra sadece peynir ile yiyiyorum yanında zaten domates salatalık belli bir dk sonra yiyiyorum sende öyle yapBen de dunku menumu yazayim.
Sabah
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik
Sekersiz cay
2 minik parca kavun
Ogle
Sade soda
1 kare bitter
Aksam (18.30)
2 servis kasigi taze fasulye (nasi cok yaptiysam daha bitemedi)
Cacik
1 yudum kola
1 bardak yesilcay
1 litre su
Spor 100 ip atlama. Dun belim cok kotuydu baska yapamadim
Sonra gece vakti kocam yanimda cekirdekler soslu misirlar cikolatalar uzumler kavunlar yedi. Ben yemedimhatta ona da yedirmemek istedim ama olmadi. Sen sisko kal ben zayifliyorum dedim sonra da
spor sayesinde kilom çok olmasına rağmen 32 beden kot bol gelmeye başlamışken,29 beden kotun içine cuk giriyorum :) kesinlikle resimlerimde oynama yokSende kimseye inanmıyorsunpofu benim gibi spor ile sıkılaşmış bir insan Canım dondurma ,mantı yiyeceğine çalış seninde olur ki sen benden zayıfsın ama 44 beden giyiyorsun ben 73 kg ama 38 beden oluyor demek ki pofu fotomontaj yapmamış senide görelim Canım Artık kaçamakları bırak biliyorum şu ota güveniyorsun ben sana dedim ve devam ediyorum sadece seni yanıltır kilo değil vücuttan su gider ve bağırsak tembelliği yaşarsın yapıcak olsam ben yapardım otlara sarılırdım gerçekten istiyorsan kendine bu iyiliği yap
dün okuldakiler çok zayıflamışsın dediler dedim adam hiç bişey demiyo evet zayıfladın falan yok yani yüzüme bile bakmıyo kıskançlığından@kitap_asigi canım boşver kocalarımız öyle kalsınlar ki bizleri zayıf gördükçe kudursunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?