Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

@kitap_asigi canım boşver kocalarımız öyle kalsınlar ki bizleri zayıf gördükçe kudursun
dün okuldakiler çok zayıflamışsın dediler dedim adam hiç bişey demiyo evet zayıfladın falan yok yani yüzüme bile bakmıyo kıskançlığından
hayatım demezler benimki bile demiyor ki ben 25 kg veren insanım erkek milleti hepsi aynı delirsinler kudursunlar bizleri böyle gördükçe daha dur yeni başladık

Allah kabul etsın canım tutmadıgın gunlerı mı tutuyorsun
Ya hem öyle hem de şu Kurban bayramından önce 10 günler diye geçiyor tutmak çok sevapmış. Tutayım dedim. Teşekkür ederim canım sağol Hepinize dua ediyorum. İnşallah Zap zayıf oluruz diye :)

Menün gayet güzelmiş. öğlen yemiyorsun acıkmıyormusun yoksa sabah kahvaltısını mı geç yapıyorsun

çok merak ettim, ilk fırsatta deneyeyim...
Hiç aklıma gelmezdi zeytinyağı ve kuru incir bir arada :)

Süpersin, dayanabilmen ve yememen harika

Biri yanımda yerken ben çok zorlanıyorum

spor sayesinde kilom çok olmasına rağmen 32 beden kot bol gelmeye başlamışken,29 beden kotun içine cuk giriyorum :) kesinlikle resimlerimde oynama yok

Tebrikler,

Spor yapanlara hayranımi darısı başıma

Bende çok merak ettim seni, bana da yollarımısın fotoğrafları

Selam kızlar gecmisi okuyamiyorum cam pencere yatak yorgan ne varsa hallettim butun odalari temizledim bugun mutfak banyo temizligi var onlarida bitirmeyi dusunuyorum topigi aksattim dunden beri kusura bakmayin geçmişi okuyamadim bu arada onemli birsey kaçırmadim umarim

Etiketini gordum cevaplayayim canim bence sandık tipi guzel degil aradığını rahatlikla bulamazsin pratik degil hangi magazaya sorduysam sandik tiplileri artik ekmek piserenler saklamak icin aliyor sebzeleri saklamak icin çekmeceli olanlari tavsiye ediyorlar bende ondan alacagim insallah ama benim iki buzdolabım var esim pek orali olmuyor :))

çok merak ettim, ilk fırsatta deneyeyim...
Hiç aklıma gelmezdi zeytinyağı ve kuru incir bir arada :)
Çok sağlıklı bizim Ege'de aydın yöresi kahvaltıda tüketir malum zeytinyağının içinde yüzüyorlar bu arada kitapların geldi mi zeytinyağın soğuk sıkım olsun özellikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…