- 5 Temmuz 2011
- 5.344
- 6.214
- 198
ne yaptın kız anlat :)bugün öğretmenin biri yanıma geldi
ne yaptında bu kadar kısa sürede zayıfladın 1 ay önce görüştüğümüzde böyle değildin falan dedi anlattım bende ne azim varmış sendede diyor
bayılıyorum ya böyle dediklerinde
hayatım demezler benimki bile demiyor ki ben 25 kg veren insanım erkek milleti hepsi aynı delirsinler kudursunlar bizleri böyle gördükçedün okuldakiler çok zayıflamışsın dediler dedim adam hiç bişey demiyo evet zayıfladın falan yok yani yüzüme bile bakmıyo kıskançlığından
spor sayesinde kilom çok olmasına rağmen 32 beden kot bol gelmeye başlamışken,29 beden kotun içine cuk giriyorum :) kesinlikle resimlerimde oynama yok
Izgara köfte yada tabakta iskender filan sipariş et Canım proteinkızlar oglen katmer gozleme yıcekler bende ne yıcem bılmıyorum :)))
bugün öğretmenin biri yanıma geldi
ne yaptında bu kadar kısa sürede zayıfladın 1 ay önce görüştüğümüzde böyle değildin falan dedi anlattım bende ne azim varmış sendede diyor
bayılıyorum ya böyle dediklerinde
Ya hem öyle hem de şu Kurban bayramından önce 10 günler diye geçiyor tutmak çok sevapmış. Tutayım dedim. Teşekkür ederim canım sağol Hepinize dua ediyorum. İnşallah Zap zayıf oluruz diye :)Allah kabul etsın canım tutmadıgın gunlerı mı tutuyorsun
Menün gayet güzelmiş. öğlen yemiyorsun acıkmıyormusun yoksa sabah kahvaltısını mı geç yapıyorsunBen de dunku menumu yazayim.
Sabah
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik
Sekersiz cay
2 minik parca kavun
Ogle
Sade soda
1 kare bitter
Aksam (18.30)
2 servis kasigi taze fasulye (nasi cok yaptiysam daha bitemedi)
Cacik
1 yudum kola
1 bardak yesilcay
1 litre su
Spor 100 ip atlama. Dun belim cok kotuydu baska yapamadim
Sonra gece vakti kocam yanimda cekirdekler soslu misirlar cikolatalar uzumler kavunlar yedi. Ben yemedimhatta ona da yedirmemek istedim ama olmadi. Sen sisko kal ben zayifliyorum dedim sonra da
Bol yeşillikli yap Canım tüketBenim de bugün canım Kısır istiyor iftara yapsam mı çocuklarda seviyor aslında :)
Kuru incir olursa hem glisemik indeksi düşük çok daha iyi olur ben kışın zeytinyağından 3 gün bekletir sabahları zeytinyağına bana bana yerim çok sağlıklı tabi zeytinyağın soğuk sıkım olursa daha çok sağlıklıVilma 37 canım sende dene diğer kızlar sizde yapın
Herkese kolay gelsin kızlar akşama görüşürüz
Ben de dunku menumu yazayim.
Sabah
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik
Sekersiz cay
2 minik parca kavun
Ogle
Sade soda
1 kare bitter
Aksam (18.30)
2 servis kasigi taze fasulye (nasi cok yaptiysam daha bitemedi)
Cacik
1 yudum kola
1 bardak yesilcay
1 litre su
Spor 100 ip atlama. Dun belim cok kotuydu baska yapamadim
Sonra gece vakti kocam yanimda cekirdekler soslu misirlar cikolatalar uzumler kavunlar yedi. Ben yemedimhatta ona da yedirmemek istedim ama olmadi. Sen sisko kal ben zayifliyorum dedim sonra da
spor sayesinde kilom çok olmasına rağmen 32 beden kot bol gelmeye başlamışken,29 beden kotun içine cuk giriyorum :) kesinlikle resimlerimde oynama yok
tşk ederimTebrikler,
Spor yapanlara hayranımi darısı başıma
Bende çok merak ettim seni, bana da yollarımısın fotoğrafları
tşk ederim
görebilirsin şimdi :)
tşk ederimSüper fark var .Maşallah canım
Ne kadardır yapıyorsun sporu ?
Kızlar bir şey soracam ben derin dondurucu alacam evinde olanlar bana fikir verebilir misiniz. Bayideki adam sandık tipini önerdi. Sizler ne kullanıyorsunuz ve marka olarak ne ?
@puantiyeli_kelebekMiyav_su kulkedisi30 @didemdefne @papatya1994 @88li @EGESRAYILMAZ @vilma37 evli olanları etiketledim sanırım
Çok sağlıklı bizim Ege'de aydın yöresi kahvaltıda tüketir malum zeytinyağının içinde yüzüyorlar bu arada kitapların geldi mi zeytinyağın soğuk sıkım olsun özellikleçok merak ettim, ilk fırsatta deneyeyim...
Hiç aklıma gelmezdi zeytinyağı ve kuru incir bir arada :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?