Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

ayy herkezde böyle diyo :))) evlilik bu kadar mı kötü kötüyse o davul zurna halay niye :)))
evlilik güzel bişey kuzum en güzel tarafı bi ekmegi ortadan bölüp yiyebiliyorsun beraber aglayıp beraber gülüyorsun bide evladın oldumu tamam degme keyfine ama sevmeden olmuyor

spor südyeni al ben decathlondan aldım serisonu olanlardan uygun fiyata.... sıkı sıkı tutuyor... hem sarkmasın garibanlar diye yazık onlara....
sarktılar zaten biri bi tarafa öbürü başka tarafa nerede bulabilirim ki konya dayım ben

baktım kuzum çok ucuz bedeni nasıl belirliyoruz

valla yorumları okuyarak al ben aldım kalıbı küçükmüş içine zor giriyodum ama şimdi kilo gidince azıcık hafif bol gelemey başladı.... nbb sormuştum 60 lira demişlerdi bende oha demiştim burası gerçekten uygun yaa.....

Doğruyu diyorsun aslında Eti yemeye çalışsan Can'ım biliyor musun veganların bir çoğu et tükemedikleri için kilo alıyorlarmış bilgine
canım ben 2.5 yıldan fazladır vejetaryenim,inan çok yediğim ve hareketsiz olduğum halde beni vejetaryenlik kurtardı yine.vegan oldum şimdi de cidden çok daha enerjik ve iyi hissediyorum.bir de etik sebepler var tabii,yiyemem bu yüzden.senin yumurta yiyememen gibi düşün

İşin bu yönünden bakmamıştım Can'ım sende haklısın umarım hep birlikte şu kilolardan kurtuluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…