evlilik güzel bişey kuzum en güzel tarafı bi ekmegi ortadan bölüp yiyebiliyorsun beraber aglayıp beraber gülüyorsun bide evladın oldumu tamam degme keyfine ama sevmeden olmuyorayy herkezde böyle diyo :))) evlilik bu kadar mı kötü kötüyse o davul zurna halay niye :)))
kızlar ip atlarken gögüslerim acayip agrıyor ve acıyor neden ki ? 15 sabah 15 akşam mı atlasam
Masa başı çalışıyorsun ya ondan Sana yorucu geliyordur normal yürüsen biraz sonra onu kullansan olur Can'ımhımm evet yakında ciritte alırsın dediydi... kullanıyorum ama eylenceli den ziyade yorucu canım... bir tembel kedi için çok yorucu ama acayip çalıştırıyor....
sarktılar zaten biri bi tarafa öbürü başka tarafa nerede bulabilirim ki konya dayım benspor südyeni al ben decathlondan aldım serisonu olanlardan uygun fiyata.... sıkı sıkı tutuyor... hem sarkmasın garibanlar diye yazık onlara....
Evet doğruyu diyorsun bende yüzme malzemesi üreten bir firmadan aldım adını unuttum oda iyiydispor südyeni al ben decathlondan aldım serisonu olanlardan uygun fiyata.... sıkı sıkı tutuyor... hem sarkmasın garibanlar diye yazık onlara....
İç çamaşırı satan magzalarda Can'ımsarktılar zaten biri bi tarafa öbürü başka tarafa nerede bulabilirim ki konya dayım ben
baktım kuzum çok ucuz bedeni nasıl belirliyoruzspor südyeni al ben decathlondan aldım serisonu olanlardan uygun fiyata.... sıkı sıkı tutuyor... hem sarkmasın garibanlar diye yazık onlara....
evlilik güzel bişey kuzum en güzel tarafı bi ekmegi ortadan bölüp yiyebiliyorsun beraber aglayıp beraber gülüyorsun bide evladın oldumu tamam degme keyfine ama sevmeden olmuyor
Aman evlenme boşver evleninceye kadar evde hayvan beslenen sadık hem aldatmaz seni vefalı olurlarbekarın parasını it yer yakasını bit yer demişler... eksilerdeyim kız sürünüyorum valla... sırf kiraya ortak olsun diye evlensem mi acep diyorum :)))
sarktılar zaten biri bi tarafa öbürü başka tarafa nerede bulabilirim ki konya dayım ben
Yumurtayı yada kuruyemişi bölersiniz canımekemek yok ekmek olmaz karatay yapıyoruz :)))
Aman evlenme boşver evleninceye kadar evde hayvan beslenen sadık hem aldatmaz seni vefalı olurlar
Abow maşallahişte kiraya ortak olmadıkları gibi bir de ortalığı dağatıyorlar :))) 6 kuşum var :))
baktım kuzum çok ucuz bedeni nasıl belirliyoruz
Abow maşallahonları çiftleştirir satarsın Can'ım pet shoplara çoğu insan yapıyor
canım ben 2.5 yıldan fazladır vejetaryenim,inan çok yediğim ve hareketsiz olduğum halde beni vejetaryenlik kurtardı yine.vegan oldum şimdi de cidden çok daha enerjik ve iyi hissediyorum.bir de etik sebepler var tabii,yiyemem bu yüzden.senin yumurta yiyememen gibi düşünDoğruyu diyorsun aslında Eti yemeye çalışsan Can'ım biliyor musun veganların bir çoğu et tükemedikleri için kilo alıyorlarmış bilgine
Ya bilmiyordum kötü davrandıkları üzüldümayy ben kıyamam kız petshopa verilirmi hayvanlara kötü muamele yapıyolar ama yavrulasınlar ben bakarım da hiç beceriksizler :)) anca itişip kakışsınlar...
İşin bu yönünden bakmamıştım Can'ım sende haklısın umarım hep birlikte şu kilolardan kurtuluruzcanım ben 2.5 yıldan fazladır vejetaryenim,inan çok yediğim ve hareketsiz olduğum halde beni vejetaryenlik kurtardı yine.vegan oldum şimdi de cidden çok daha enerjik ve iyi hissediyorum.bir de etik sebepler var tabii,yiyemem bu yüzden.senin yumurta yiyememen gibi düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?