tşk ederimsıra ay sonunda :)
aslında spor geçmişim çok eski
yaklaşık son 2 aydır jillian yapıyorum
tabi harmanladım..2 yada 3 programını aynı anda yapıyorum..
Çok sağlıklı bizim Ege'de aydın yöresi kahvaltıda tüketir malum zeytinyağının içinde yüzüyorlar bu arada kitapların geldi mi zeytinyağın soğuk sıkım olsun özellikle
Yarın ve perşembe bende tutayim canım o zamanYa hem öyle hem de şu Kurban bayramından önce 10 günler diye geçiyor tutmak çok sevapmış. Tutayım dedim. Teşekkür ederim canım sağol Hepinize dua ediyorum. İnşallah Zap zayıf oluruz diye :)
Hadi bakalım Pinoeatshealthy okudun mu Canım instgramdaKargoya verilmiş :)
Yakında elimde demektir :)
Kekiği bende duydum Can'ım soğanı bilmiyorum geçiktirici kullan diyeceğim ama onunda yan etkisi çokmuşKızlar kekik kaynatıp içeceğim adet olmak için tatile denk gelmesin istiyorum bi zararı yok gibi geldi bana bide soğan da iyi geliyormuş onu da yapayım diyorum siz be diyorsunuz
Normalde dün olmam gerekiyor du ya canım geciktirici de çok uzatır arayı kekik koydum kaynasin da iceyimKekiği bende duydum Can'ım soğanı bilmiyorum geçiktirici kullan diyeceğim ama onunda yan etkisi çokmuş
Tamam canimdidemdefne dene kekik getirirse bende yapayım Bayram'dan önce olmam lazım çünkü adetin 3. Günü testim var onu yaptırayım aklıma takıldı o test
Hadi bakalım Pinoeatshealthy okudun mu Canım instgramda
Mutlaka okuhenüz okuyamadım canım,
Not aldım gün içinde mutlaka okuyacağım.
Adaçayı iç canım bende sabah eşimle motorla ile gelirken dondum Allah'dan burada dal adaçayı ve kekik vardı içtimKızlar ben grip oluyorum galiba
Her yanım ağrıyor ve çok halsiz hissediyorum kendimi bugün
lokantaya gıdemedık kuzum sımıt aldım peynır ıle onu yedım artıkIzgara köfte yada tabakta iskender filan sipariş et Canım protein
bende ısterım foto :)))tşk ederimsıra ay sonunda :)
aslında spor geçmişim çok eski
yaklaşık son 2 aydır jillian yapıyorum
tabi harmanladım..2 yada 3 programını aynı anda yapıyorum..
ne aldınız kızHadi bakalım Pinoeatshealthy okudun mu Canım instgramda
Afiyet olsunlokantaya gıdemedık kuzum sımıt aldım peynır ıle onu yedım artık
Yok Canım instgram birisi var o zaten kitap aldım daha okuma fırsatım olmadıne aldınız kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?