- 25 Kasım 2011
- 3.712
- 5.894
- 358
Canim özelden instagramini atarmisin merak ediyorum senibugün öğretmenin biri yanıma geldi
ne yaptında bu kadar kısa sürede zayıfladın 1 ay önce görüştüğümüzde böyle değildin falan dedi anlattım bende ne azim varmış sendede diyor
bayılıyorum ya böyle dediklerinde
Adaçayı iç canım bende sabah eşimle motorla ile gelirken dondum Allah'dan burada dal adaçayı ve kekik vardı içtim
Ben eczaneden geciktirici primolut aldım olmadimKızlar kekik kaynatıp içeceğim adet olmak için tatile denk gelmesin istiyorum bi zararı yok gibi geldi bana bide soğan da iyi geliyormuş onu da yapayım diyorum siz be diyorsunuz
Zaten ben öyle yapıyorum. Marul, Maydanoz, yeşil soğan, Domates doğruyorum, az yağlı ımm canım istedi bak:)Bol yeşillikli yap Canım tüket
Bana kısır demeyinnZaten ben öyle yapıyorum. Marul, Maydanoz, yeşil soğan, Domates doğruyorum, az yağlı ımm canım istedi bak:)
evet bi kaç gün için normal cnmpofu jilian yaptigimdan belli namazı bile oturarak kılıyom bacakları m feci normal mi sence bu durum
Tutabilirsin tabi, havalar serinledi artık insan susamıyor, e çok fazla da acıkmıyorum. Aslında tutabilirsen Cumartesi pazar tut bayram sabahı da erkekler namazdan gelene kadar oruçlu sayılıyormuşsun toplam üç gün oluyorYarın ve perşembe bende tutayim canım o zaman
Afiyet Olsun. Bende bayılırım simitelokantaya gıdemedık kuzum sımıt aldım peynır ıle onu yedım artık
:)Bana kısır demeyinn
Bende çok seviyorum inan ama tüketmem lazım birde doktorum yeni bir ilaç verdi çok ağır bir antipiyotik onun tüketirken mayalı ,süt ve süt ürünleri ve turşu tüketmem lazım birde ilacı alınca 30 dk uyumak yok ilaç ile birlikte 1.5 su içmem lazımZaten ben öyle yapıyorum. Marul, Maydanoz, yeşil soğan, Domates doğruyorum, az yağlı ımm canım istedi bak:)
Bende onun et yeme sahnesine bitiyorum eşim ona benzetiyor et görünce sen diyorKendimi temsili Erol Taş gibi hissediyorum o kadar acikmisim ki muhahahaaaa
Afiyet olsunİçeyim canım
Afiyet olsunİçeyim canım
Yan etkisini gördün mü peki yada adet söktürücü kullandın mıBen eczaneden geciktirici primolut aldım olmadim
Oh mis gibi olmuştur evÇok yoruldum kızlar sabah 8 den belli temizlik yapiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?