Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

aynen ben öyle yapıyorum,pek mutluyuz.
yaşlanınca da şu kedili teyzelerden olurum herhalde

ayyy sende mi bendensin bende kedi bakınıyom.... anlaşabileceğim bir pisi... kedilerde acayip gece gözleri parlıyo yeminle korkarım ben :))))

geldi o günler yakında kedili teyze oliciğim bende :))

ayyy sende mi bendensin bende kedi bakınıyom.... anlaşabileceğim bir pisi... kedilerde acayip gece gözleri parlıyo yeminle korkarım ben :))))

Bizim iş yerinde 3 tane var hele bir tanesi çok oyuncu felaket bir şey ama normal kedi cins değil

evet benim çocuk 10 yıldır bende,11 yaşına basacak neredeyse
inan bana da 1 tane yetmiyor evim şöyle müsait olsa 2-3 tane daha alıp tam kedili teyze olacağım bu yaşta
gece gözleri o kadar da parlamıyor inan fark etmiyorsun pek ama fotoğraflarda kötü çıkıyor haklısın :)
al bence insana güzel stres attırıyor ama kuşlu eve de alınır mı pek bilmiyorum

Hayvanları çok seviyorum fakat tüylerine alerjim var malesef evde bile sadece 2 halım var onlar bile hasta ediyor ama bir gün Bahçeli bir evim olursa çok isterim bakmayı

bahçeli ev mi kaldı Allah aşkına.... her boşluğa bina dikiyolar.... güney afrikaya yerleşmemiz lazım bahçeli ev için :))) amazonlara :)) ayyy orda da tarntula olur....

bahçeli ev mi kaldı Allah aşkına.... her boşluğa bina dikiyolar.... güney afrikaya yerleşmemiz lazım bahçeli ev için :))) amazonlara :)) ayyy orda da tarntula olur....
Evet gerceği söylüyordun bizim mahallede bir ev vardı Kocaman bahçesi içinde bir sürü ağacı kulu köpeği kedisini beslerdi yaşlı bir amca malesef öldü gecen ay hemen mirasçıları müteahhite vermişler içim acıdı çok üzüldüm hayvanlara bile yaşayacak alan bırakmadık kız Amazon'larda fit oluruz biz düşünsene hergün yiyecek aramak ile gecer günümüz 30-40 km yürürüz artık

bebekten alırsam kardeş olurlar diye düşünüyorum... şimdilik camımın önüne gelen bir koca kedi var çok prensipli belli saatte gelip miyavlıyor sevdirmiyor elleştirtmiyor samimiyeti sevmiyor yüzgöz olmuyor... çok resmi takılıyoruz tavlamaya çalışıyorum....

ahahahahhaha

paketli gıda da yok süper :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…