Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Sen en fazla fıstık fındığın cevzin dibine vurabilirsin ondan sonra da artiiikkkkkk... (+18)

Yok kız kusura da bakmadım dua da ulaştı valla , hazır vaktindeyken bana bir 5 li rakamlar duası da yollayiver
Oo tam esref saatine denk geldi demek yoksa vok da hayirli biri degilim ki duam tutsun hadi insallah topikce 5li rakamlarda bulusalim

kulkedisi30 iyi geceler

Uckurlari beyinlerini yönetiyorda ondan canim
Aynen burada meşhur bir dede var sokaklarda elinde sepet ile pide lahmacun satar neyse bu eşini döve döve öldürmüş bu arada her sene devr keser hayır yapar neyse eşini yazık dayaktan öldürmüş öleli 1 hafta olmuş neyse bir dükkanda denk geldik çünkü sima olarak tanıyorum bana ne dedi biliyor musun bekar mısın maşallah Eti'n budun yerinde eşimde arkamda hayırdır bey dayı dedi eşime ne diyorsun dedi bu kem kim etti sonra lafı değiştirdi şu kadar malım param var 30/50 yaş arası teyzen Halsn varsa evlenmek istiyorum dedi

tenesir paklasin öldürecek kadın arıyor demekki

Yaşlı ve dul erkekleri hiç sevmiyorum

Aynen manyak ama görsen Nur yüzlü çok acırdım üzülürdüm gercekleri öğrenince artık acımıyorum beter olsun
Canım nerde hayır yapan namaz kılan helaldir haramdan bahseden insan varsa afedersin hepsinde bi b.kluk cikiyo. İnsanın doğru söyleyip söylemediğine parayla olan ilişkisine bakacaksın. Nefret ediyorum yalancılardan etrafımda okadar çok böyle tiksiniyorum ya ısınamıyorum soguyuncada

Aynen ya bu dede burada meşhur deveci dede derler her sene burada büyük camide deve keser hayır yapardı ay ben çok utanırdım şu Ada'ma bak sokak sokak gezip pide lahmacun satıyor sonrada hayır yapıyor derdim işin Aslı'nı öğrenince bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…