Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Ay bekliyorum yarın ona göre ama ben yarın büyük ihtimal evde olucam temizlik yapıcam ya olmaz ki cadı uykun geldi hemen neyse iyi geceler
Anlatıyım bitane arkadaşın nişanlısı din kültürü ogretmeniydi zaten nisanın ertesi günü yüzüğü attı çocuk. Nedeni neymiş biliyomusun başkasını seviyormuş onu kıskandırmak için nişanlanmış. Nişanı attıktan 4 ay sonra evlendi o kızla. Arkadaş depresyona girdi resmen yıllarca kendine gelemedi
İstisnalar var ama artık dinciler dinle ugrasanlar çok guvenilmez

Gerçekten mi Allah cezasını versin ya çok üzüldüm arkadaşına yazık olmuş şuan ne Hissettipini çok iyi anlıyorum ya of of kime güveneceğiz değil mi

Menum
Sabah 2 dilim ekmek 2 yumurta 1 çatal kızartma domates salatalık zeytin
Öğle 2 dilim ekmek 1 yk helva
Ikindi yarım kase kadar çorba
Aksam 1 tabak tavuk site 1 yk yoğurt 1 dilim karpuz
Spor 35 dk yürüyüş
Bu arada kızlar ben kepekli ekmek yiyorum devamli (4 dilim yedim ya suç bastırıyor um)

Gerçekten bıraktın mı helal sana Canım Allah Allah niye gitmiyor ki şaşırdım sakın direncin olmasın Allah korusun
Bilmiyorum test yapmıştım hersey iyi dedi sağlık ocağı ben uyumaya başladım içim geçiyor acaba tekrar mı hamileyim test yapayim hala adet olmadım 19 aylik oldu oğlum korktum şimdi bir bebek daha gelirse kafayı yerim

Herbalife başlamak istiyorum çok kullanan var başlasam mi sence miyav_su

izmir e bi gittiğinde randevu alarak gir canım biraz da erken çıkın yaptırın ihmale alma

38 bedene Girmene ramak kaldı Canım
Bu gidişle azcık zor gibi göbeği m 2 günde tavan yaptı aldı başını gidiyor canım
Benim artıdan yana gidiyor madem kaçamak olmadan gidiyor bari kaçamak olsunda değsin artı olmasına hayatta çikolata şekerlene yemem benim ki başka sen metroyu göm yakışır sana
Ne yiyeceksin acaba merak ettim
@puantiyeli_kelebek canım kayinpederi ni uyar bence de burda bikaç kişi dolandirildi evlendikten sonra takı para alıp kaçtılar
Herkes bi kaçamak yapıyo bende patatesli mantı mi yesem bu kadar yorgunluğu da çok iyi gelir yada domatesli Sucuklu makarna gözleme de olabilir karbonhidrat olsun da ne olursa olsun
Neyse ben yatar sohbetinize doyum olmuyor
İyi geceleeeerrr
Iyi geceler canım
Oo tam esref saatine denk geldi demek yoksa vok da hayirli biri degilim ki duam tutsun hadi insallah topikce 5li rakamlarda bulusalim

kulkedisi30 iyi geceler
Ins 5 li rakamları hepimiz görürüz
çanta falan yok muydu kafasına gecirseydin

Cavdar yiyebiliyosan dene ben senin menuden tatlilar olmadan benzer menuyle bir ayda 5 kilo verdim

Afiyet olsun

Öyle yapıcam Canım önceden randevu almak istiyorum benim kaçamağını dilimde yiyemem ben bakmayın bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…