- 5 Temmuz 2011
- 5.344
- 6.214
- 198
at bakalım görelim kilonu beybiKilomu atacaktım vazgeçtim birden Canım istemedibende uyumak istiyorum sonra görüşürüz kızlar
OOO Çok güzelmiş Aferin sana 2 kilo iyi rakam Esracım darısı bizlerin olsun inşallahGünaydın kizlaaaar bol eksileri görelim bugün inşallah dün gelemedim yanınıza biraz yoğundum dünkü menüsü veriyim hemen
Sabah
09:00 10 bitkili karşik bitki çayı
09:05 Yarım k.k B.Peynir,1k.k kaşar peynir
5 küçük y. Zeytin
2ince dlm janbon
1tk reçel 1çk kaymak
1 haşlanmış yumurta
Pırasa,salatalık, domates, maydanoz hepsini minik doğrayıp salata yaptım üzerinde kekik p.biber karabiber attım limon sktm
1bardak tarçınlı süt
Öğlen eşimin isyerindeydim oyuzden yemek yemedim ama
14:30 1 bardak nesCafe ictim
Akşam 18:30
Çorba,tavada hamsi,2kask bulgur pilavı1dilim ç.ekmeği domates salatası,roka
1 avuç fındık
Su:2.5
Buarada kilo bildirimini de yapıyım 87.3 kg pazar tartldgmda 89.3 tü
1 ekmek daha var sonra bide çavdar deneyim 1 hafta bakalım iyi gelecek miCavdar yiyebiliyosan dene ben senin menuden tatlilar olmadan benzer menuyle bir ayda 5 kilo verdim
gecmıs olsun kuzum ınsallah gecerYeni bir antibiyotik başladım Canım onu kullanırken süt ve süt ürünleri mayalanmış fermente ürünler yasak ilacı aldıktan 30 dk uyumakta yok ilacı yutarken 1.5 litre su ile yutmalıyım öyle bir ilaç bu enfeksiyon yüzünden alıcam cuma günü tekrar doktora çıktım işte oda bu ilacı verdi malesef
Günaydın canım ben eksi de olduğu nu düşünmüyorum ama Karnım felaket derecede şişGünaydın kızlar herkese bol eksiler
ben de sen gıbı olurum hayatımızdan cıkarmamız lazım bıze zarar verenlerı aslındaEveettt ama bu sefer ki biraz gönül yorgunluğu miyavım kırgınım da birine bu da kendini fiziksel yorgunluk olarak gösteriyor ben de
OOO Çok güzelmiş Aferin sana 2 kilo iyi rakam Esracım darısı bizlerin olsun inşallah
tebrik ederim canımGünaydın kizlaaaar bol eksileri görelim bugün inşallah dün gelemedim yanınıza biraz yoğundum dünkü menüsü veriyim hemen
Sabah
09:00 10 bitkili karşik bitki çayı
09:05 Yarım k.k B.Peynir,1k.k kaşar peynir
5 küçük y. Zeytin
2ince dlm janbon
1tk reçel 1çk kaymak
1 haşlanmış yumurta
Pırasa,salatalık, domates, maydanoz hepsini minik doğrayıp salata yaptım üzerinde kekik p.biber karabiber attım limon sktm
1bardak tarçınlı süt
Öğlen eşimin isyerindeydim oyuzden yemek yemedim ama
14:30 1 bardak nesCafe ictim
Akşam 18:30
Çorba,tavada hamsi,2kask bulgur pilavı1dilim ç.ekmeği domates salatası,roka
1 avuç fındık
Su:2.5
Buarada kilo bildirimini de yapıyım 87.3 kg pazar tartldgmda 89.3 tü
Sen bu hafta ilk kez mi başladın rejimeAminn cnm inşallah gider sizden de)ben ilk basladgm hafta 3.5 4 gidiyor ödem atyrm sanrım normalden daha fazla su içiyorum ya şuan bide bitki çayı falan iyi oluyor
Bende çok seviyorum inan ama tüketmem lazım birde doktorum yeni bir ilaç verdi çok ağır bir antipiyotik onun tüketirken mayalı ,süt ve süt ürünleri ve turşu tüketmem lazım birde ilacı alınca 30 dk uyumak yok ilaç ile birlikte 1.5 su içmem lazım
Eveettt ama bu sefer ki biraz gönül yorgunluğu miyavım kırgınım da birine bu da kendini fiziksel yorgunluk olarak gösteriyor ben de
gunaydın dostlar bayagı bı gecmısı okuyup da geldım kılo bıldırırım
oncekı hafta 84.300 musum tatıl donusu bıraz almıstım sımdı 83.800 dedı tartı bana :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?