Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Günaydın kizlaaaar bol eksileri görelim bugün inşallah dün gelemedim yanınıza biraz yoğundum dünkü menüsü veriyim hemen
Sabah
09:00 10 bitkili karşik bitki çayı
09:05 Yarım k.k B.Peynir,1k.k kaşar peynir
5 küçük y. Zeytin
2ince dlm janbon

1tk reçel 1çk kaymak
1 haşlanmış yumurta
Pırasa,salatalık, domates, maydanoz hepsini minik doğrayıp salata yaptım üzerinde kekik p.biber karabiber attım limon sktm
1bardak tarçınlı süt

Öğlen eşimin isyerindeydim oyuzden yemek yemedim ama
14:30 1 bardak nesCafe ictim
Akşam 18:30
Çorba,tavada hamsi,2kask bulgur pilavı 1dilim ç.ekmeğidomates salatası,roka
1 avuç fındık
Su:2.5
Buarada kilo bildirimini de yapıyım 87.3 kg pazar tartldgmda 89.3 tü

Günaydın Kızlar Merakla bugünü bekliyorduk hadi bakalım. Ben kilo bildirimimi öğleden sonra yapacağım, oruçlu olduğum için sahura kadar çok fazla su içtim bişiyler yedim gerçi bişeyin değişeceğini sanmıyorum çünkü çok kaçamaklı bir haftaydı benim için neyse ben sizleri merak ediyorum çıtırcıklar

OOO Çok güzelmiş Aferin sana 2 kilo iyi rakam Esracım darısı bizlerin olsun inşallah

gecmıs olsun kuzum ınsallah gecer

tebrik ederim canım
fotoğraf atman gerekiyor sanırsam

Geçmiş olsun canım...
Çok ağır bir antibiyotik kullanıyorsun anlaşılan.
İnşallah cabucak iyileşirsin...

Günaydın canlar
Bol eksili bildirimler diliyorum herkese
Ben dun yirtinmama ragmen gram vermis olsam da mutluyum arti bildirim yapmaktan iyidir
Haftaya daha iyi olacak bu arada haftaya carsamba bayramin 3. Gunu oluyor ne dersiniz bildirim yapalim mi bence yapalim arti olacaktir bircok kisi ama kendimizle yuzlesmezsek sonuc felaket olur.
Fikirlerinizi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…