- 31 Ağustos 2016
- 633
- 1.682
- 28
- 41
Az olsun bizim olsun sıkıntı yok buarada tartı bildirimini resimlemi yapmak zorundayız
Az olsun bizim olsun sıkıntı yok buarada tartı bildirimini resimlemi yapmak zorundayız
Bencede yapalım ancak bir Pazar günü yapalım bir de Çarşamba günü:) aradaki hazin sonu görmek amacıyla
Eveettt ama bu sefer ki biraz gönül yorgunluğu miyavım kırgınım da birine bu da kendini fiziksel yorgunluk olarak gösteriyor ben de
Dimi bide öyle bir durum var Arefe oluyor ne biliyim böyle iki dakika girer yazardık diye düşünmüştüm tamam ama sıkıntı yok, Çarşamba günü tartı günü olsun amaPazar gunu dileyenler kilosunu yazabilir canim liste dışı olur. ama ben arefe gunu nasil bir hay huy da olacagimi bildiğim için soz veremiyorum :))
Kızlar çok mutluyum 27 dk jilian yaptimama nasıl yaptım bi ben bilerim resmen öldüm defalarca pes etme esiginden döndüm çok yoruldum
Gunaydinn. Daha gecmisi okuyamadim. Gec kalmadan bildirim yapayim dedim.
Araniza katildigimda tam 72.0 cikmistim.
Bugun 70.9
Yasasinn.
Bu arada bayramda ben kayinvalidelerde olacagim. Tartilari yok sanirim. Gitmeden ve dönüste bildirsem olur mu?
13 eylulde gidip 16sinda donecegiz.
Güzel rakam Canım yanlız foto atıyoruzGünaydın kizlaaaar bol eksileri görelim bugün inşallah dün gelemedim yanınıza biraz yoğundum dünkü menüsü veriyim hemen
Sabah
09:00 10 bitkili karşik bitki çayı
09:05 Yarım k.k B.Peynir,1k.k kaşar peynir
5 küçük y. Zeytin
2ince dlm janbon
1tk reçel 1çk kaymak
1 haşlanmış yumurta
Pırasa,salatalık, domates, maydanoz hepsini minik doğrayıp salata yaptım üzerinde kekik p.biber karabiber attım limon sktm
1bardak tarçınlı süt
Öğlen eşimin isyerindeydim oyuzden yemek yemedim ama
14:30 1 bardak nesCafe ictim
Akşam 18:30
Çorba,tavada hamsi,2kask bulgur pilavı1dilim ç.ekmeği domates salatası,roka
1 avuç fındık
Su:2.5
Buarada kilo bildirimini de yapıyım 87.3 kg pazar tartldgmda 89.3 tü
Reglin yakın mı Canım bence eksidesinGünaydın canım ben eksi de olduğu nu düşünmüyorum ama Karnım felaket derecede şiş
Günaydın,
Bende kilo bildirimi yapıp geçmişi okuyayım :)
Kilom: 87.5
Geçen Hafta :88.0
Fark - 500
@puantiyeli_kelebek
Harikasın yanlız yeni kural Canım foto atıyoruzgunaydın dostlar bayagı bı gecmısı okuyup da geldım kılo bıldırırım
oncekı hafta 84.300 musum tatıl donusu bıraz almıstım sımdı 83.800 dedı tartı bana :))))
Sagol Can'ım evet Amin inşallahGeçmiş olsun canım...
Çok ağır bir antibiyotik kullanıyorsun anlaşılan.
İnşallah cabucak iyileşirsin...
Sıkılaşman olmuş ne güzel işte Canım tartıya takılma bende takılmıyorum önemli olanda oo degıl de ben tatılde kılo vermedım ama cok yuzdum goren benı zyaıflamıssın dıyor kılo kaybım da yok spor mu acaba ıyı geldı kı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?