Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Bencede yapalım ancak bir Pazar günü yapalım bir de Çarşamba günü:) aradaki hazin sonu görmek amacıyla

Pazar gunu dileyenler kilosunu yazabilir canim liste dışı olur. ama ben arefe gunu nasil bir hay huy da olacagimi bildiğim için soz veremiyorum :))

Pazar gunu dileyenler kilosunu yazabilir canim liste dışı olur. ama ben arefe gunu nasil bir hay huy da olacagimi bildiğim için soz veremiyorum :))
Dimi bide öyle bir durum var Arefe oluyor ne biliyim böyle iki dakika girer yazardık diye düşünmüştüm tamam ama sıkıntı yok, Çarşamba günü tartı günü olsun ama

Gunaydinn. Daha gecmisi okuyamadim. Gec kalmadan bildirim yapayim dedim.

Araniza katildigimda tam 72.0 cikmistim.

Bugun 70.9

Yasasinn.

Bu arada bayramda ben kayinvalidelerde olacagim. Tartilari yok sanirim. Gitmeden ve dönüste bildirsem olur mu?

13 eylulde gidip 16sinda donecegiz.

3 gun sonra aramizda olacaksın dimi? Tamam canim sorun yok mazeret bildirdin zaten hedefin kac? Bak az kaldi bu defa yilmak bırakmak yok telefonun cektigi noktayı bulup menu bildirimi yapmaya calis sadece gerekirse gecmis falan okuma ama yazki kendini kontrol edebil

Güzel rakam Canım yanlız foto atıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…