Ben varım her zamanki gibiGünaydın canlar
Bol eksili bildirimler diliyorum herkese
Ben dun yirtinmama ragmen gram vermis olsam da mutluyum arti bildirim yapmaktan iyidir
Haftaya daha iyi olacak bu arada haftaya carsamba bayramin 3. Gunu oluyor ne dersiniz bildirim yapalim mi bence yapalim arti olacaktir bircok kisi ama kendimizle yuzlesmezsek sonuc felaket olur.
Fikirlerinizi bekliyorum
Fıstık tartının yanına alabiliyorsan al bu arada güzel rakam foto atabilirsem foto atGunaydinn. Daha gecmisi okuyamadim. Gec kalmadan bildirim yapayim dedim.
Araniza katildigimda tam 72.0 cikmistim.
Bugun 70.9
Yasasinn.
Bu arada bayramda ben kayinvalidelerde olacagim. Tartilari yok sanirim. Gitmeden ve dönüste bildirsem olur mu?
13 eylulde gidip 16sinda donecegiz.
Günaydın canlar
Bol eksili bildirimler diliyorum herkese
Ben dun yirtinmama ragmen gram vermis olsam da mutluyum arti bildirim yapmaktan iyidir
Haftaya daha iyi olacak bu arada haftaya carsamba bayramin 3. Gunu oluyor ne dersiniz bildirim yapalim mi bence yapalim arti olacaktir bircok kisi ama kendimizle yuzlesmezsek sonuc felaket olur.
Fikirlerinizi bekliyorum
Günaydın,
Bende kilo bildirimi yapıp geçmişi okuyayım :)
Kilom: 87.5
Geçen Hafta :88.0
Fark - 500
@puantiyeli_kelebek
Kafam basmıyor inan Rusçayı eleman ile karşılıklı diyaloğ ile ögrendim okumayı yazmayı sonra kendi kendime söktüm şuan Polonyaca ve Bulgarcayı bile kaptım ama Çince gecen yıl Rus eleman ögrendi bende daha bir gram ilerleme yok eşim her gün diyor bak oku diyesıkıldım kapattım kitabı
İşimiz bu olunca Canım mecbur konuşmaya çalışıyoruz işte cince kafama basmadıDil konusundaki azmine hayran kaldım.
Maşallah
Canım o Zaman haftaya at resmi tabii @puantiyeli_kelebek daha iyi bilir amaKızlar @puantiyeli_kelebekMiyav_su ben resim eklenicegini bilmiyordum yaa okadar şu içtim çay ictm kahvalti yapıyorum şimdi foto atym diye tatlım 88 geldim :-(
İşimiz bu olunca Canım mecbur konuşmaya çalışıyoruz işte cince kafama basmadıÇince elemanlar çok kıymetli şuan 5bin maaşı bile beğenmiyorlar Zaman'ında Çince okusaymışız
Bencede 63 kg Canım gec yemek etkiliyor zaten reglide öyle bu arada zaten resmini gördüm tartıya takılma bence süper fitsinGeçen hafta 64.1 bi hafta 64.2
Gelen 100 gr
Aslında 63 olmuştum ama regl şişligi yada dün akşam yemeği geç saat te oldu ondan
Gerçekten bence öğrensin Canım Rus krizi olunca Rusça ve Almanca bilenler aç kaldı en son patlamada Alman öldü ya adamlar acentaları bile kapattılar şuan Çinliler çok gözde küçük paragraf çevirmeye kaç para istiyorlar biliyor musun yada kızın lehçe öğrensin bizim abi var Doğu ülkeleri Rusça -Polonyaca-Bulgarca-Romence İngilizce ve İspanyolca biliyor adaman günlük satışı 15 bindi tabi deri ve kuyum üzerine maaşı yoktu satıklarındab %20 alıyordu düşünBen kızıma ingilizce öğretmeye çalışıyorum ancak o sürekli ben çince öğreneceğim diyor...
Kızım anlamış piyasayı şimdiden desene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?