Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Ben varım her zamanki gibi

Fıstık tartının yanına alabiliyorsan al bu arada güzel rakam foto atabilirsem foto at

Canım daha öncede yazmıştım , ben şehir dışında olacağım.
Önümüzdeki hafta beni izinli sayarmısınız

Dil konusundaki azmine hayran kaldım.
Maşallah

İşimiz bu olunca Canım mecbur konuşmaya çalışıyoruz işte cince kafama basmadı Çince elemanlar çok kıymetli şuan 5bin maaşı bile beğenmiyorlar Zaman'ında Çince okusaymışız

Ben kızıma ingilizce öğretmeye çalışıyorum ancak o sürekli ben çince öğreneceğim diyor...
Kızım anlamış piyasayı şimdiden desene

Ben kızıma ingilizce öğretmeye çalışıyorum ancak o sürekli ben çince öğreneceğim diyor...
Kızım anlamış piyasayı şimdiden desene
Gerçekten bence öğrensin Canım Rus krizi olunca Rusça ve Almanca bilenler aç kaldı en son patlamada Alman öldü ya adamlar acentaları bile kapattılar şuan Çinliler çok gözde küçük paragraf çevirmeye kaç para istiyorlar biliyor musun yada kızın lehçe öğrensin bizim abi var Doğu ülkeleri Rusça -Polonyaca-Bulgarca-Romence İngilizce ve İspanyolca biliyor adaman günlük satışı 15 bindi tabi deri ve kuyum üzerine maaşı yoktu satıklarındab %20 alıyordu düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…