- 31 Ağustos 2016
- 633
- 1.682
- 28
- 41
Buarada sen atmadın hala resim merakla bekliyoruzBencede 63 kg Canım gec yemek etkiliyor zaten reglide öyle bu arada zaten resmini gördüm tartıya takılma bence süper fitsin
Ben mi hep ben atardım önce bugün nazlanma günüm evdeyim ya yataktan çıkasım henüz gelmediBuarada sen atmadın hala resim merakla bekliyoruz
2 gün geçti bile canımReglin yakın mı Canım bence eksidesin
Şu kekik çayını içtin mi dün bahsediyordun ya2 gün geçti bile canım
Dün iki bardak içtim bugün de aç karnına içtim Karnım da ağrı var ama nedeni belli değilŞu kekik çayını içtin mi dün bahsediyordun ya
ınsallah kuzum jılıan mı neyse ona baslıycam :))Sıkılaşman olmuş ne güzel işte Canım tartıya takılma bende takılmıyorum önemli olanda o
Belki adet ağrısıdır Canım hadi inşallah tatil öncesi olursun çok istiyorsun tatiliDün iki bardak içtim bugün de aç karnına içtim Karnım da ağrı var ama nedeni belli değil
Başla bence Canım hazır yüzme ile forma girmişken süper olursunınsallah
ınsallah kuzum jılıan mı neyse ona baslıycam :))
Bilmemen normal tatildeydin çünkütamam kuzum haftaya atarım ama ancak cunku ısteyım artık bılmıyrodum
Tebrikler canım@puantiyeli_kelebek canım telefonum bozuk. yarın gelir sanırım. o yüzden pek giremiyorum. bilgisayardan çok zor oluyor çocuklarla. kilom 82,2 çıktı. hedef 65 şimdilik :)
kızlar hepinizi alıntılayıp cevap yazıcam inşallah. bi telefonum gelsin de.
Supersin canım
2 kilo çok iyi TebriklerGünaydın kizlaaaar bol eksileri görelim bugün inşallah dün gelemedim yanınıza biraz yoğundum dünkü menüsü veriyim hemen
Sabah
09:00 10 bitkili karşik bitki çayı
09:05 Yarım k.k B.Peynir,1k.k kaşar peynir
5 küçük y. Zeytin
2ince dlm janbon
1tk reçel 1çk kaymak
1 haşlanmış yumurta
Pırasa,salatalık, domates, maydanoz hepsini minik doğrayıp salata yaptım üzerinde kekik p.biber karabiber attım limon sktm
1bardak tarçınlı süt
Öğlen eşimin isyerindeydim oyuzden yemek yemedim ama
14:30 1 bardak nesCafe ictim
Akşam 18:30
Çorba,tavada hamsi,2kask bulgur pilavı1dilim ç.ekmeği domates salatası,roka
1 avuç fındık
Su:2.5
Buarada kilo bildirimini de yapıyım 87.3 kg pazar tartldgmda 89.3 tü
Bende +dayım haftaya daha güzel olur inşGünaydın,
Bende kilo bildirimi yapıp geçmişi okuyayım :)
Kilom: 87.5
Geçen Hafta :88.0
Fark - 500
@puantiyeli_kelebek
Tebrikler tatlımgunaydın dostlar bayagı bı gecmısı okuyup da geldım kılo bıldırırım
oncekı hafta 84.300 musum tatıl donusu bıraz almıstım sımdı 83.800 dedı tartı bana :))))
Bu fark gelmiş mi gitmiş mi
Tebrikler canımGunaydinn. Daha gecmisi okuyamadim. Gec kalmadan bildirim yapayim dedim.
Araniza katildigimda tam 72.0 cikmistim.
Bugun 70.9
Yasasinn.
Bu arada bayramda ben kayinvalidelerde olacagim. Tartilari yok sanirim. Gitmeden ve dönüste bildirsem olur mu?
13 eylulde gidip 16sinda donecegiz.
Sende oylesin canım üstelik aramızda 10 kilo olduğu halde aynı gorunuyoruz bence sen daha fitsinBencede 63 kg Canım gec yemek etkiliyor zaten reglide öyle bu arada zaten resmini gördüm tartıya takılma bence süper fitsin
Valla ben çok meraklandım bekliyorumBen mi hep ben atardım önce bugün nazlanma günüm evdeyim ya yataktan çıkasım henüz gelmediçok mu meraklandın kız
Şimdi bende meraklandım dermişim akşam tartıldım fakat şimdi yineden tartılayım bari dur yaşlandık galiba zor geliyorTebrikler canım
Supersin canım
2 kilo çok iyi Tebrikler
Bende +dayım haftaya daha güzel olur inş
Tebrikler tatlım
Tebrikler canım
Sende oylesin canım üstelik aramızda 10 kilo olduğu halde aynı gorunuyoruz bence sen daha fitsin
Valla ben çok meraklandım bekliyorum
Olmazsam da artık o geciktirenlerden içerim yada bosveririm çok etkiler mi bilmiyorum kiBelki adet ağrısıdır Canım hadi inşallah tatil öncesi olursun çok istiyorsun tatili
Tövbe tövbe gece gece +18 olucak erkek milleti dayanamıyor Hakkı'nızda hayırlısı olsun
Benim dedemde öyle yapti. Babannem ölünce 3 ay sonra babamdan küçük biriyle evlendi. Babannem 8 sene yatalak baktı dedem.6 ay falanda kendinde değildi artık. Yani daha olmeden once dedem göz koymuş kadina Çok mali vardı dedemin kadın 5 yılda bitirdi. Çocuklarına miras bırakacağı yerleri çocuklarına satti
Eltim gibi konuştun hep dua eder kocam benden once olsun diye:)Oyle canim hahaha
Mesela kocam ölse hiç aramam kendim 'her' konuda yeterim kedime hahaha konuşturmayın beni simdi
@puantiyeli_kelebek takma kafana canım erkek milleti eşi olsaydı çocukları için evlenmezdi hoş erkek milleti nereye kadar oğluna kızına yük olucak Onuda düşünmek lazım
Sen Hakkettin ama fazlada kaçamak yapmak yokya o değilde ben senin o dediklerinlede kaçamak yapamam ya of anasını satayım onu yesem bu olur şunu yesem o olur of tatlı olmaz ,unlu gıdalar hayatta olmaz ee ne kalıyor geriye
Aynen burada meşhur bir dede var sokaklarda elinde sepet ile pide lahmacun satar neyse bu eşini döve döve öldürmüş bu arada her sene devr keser hayır yapar neyse eşini yazık dayaktan öldürmüş öleli 1 hafta olmuş neyse bir dükkanda denk geldik çünkü sima olarak tanıyorum bana ne dedi biliyor musun bekar mısın maşallah Eti'n budun yerinde eşimde arkamdahayırdır bey dayı dedi eşime ne diyorsun dedi bu kem kim etti sonra lafı değiştirdi şu kadar malım param var 30/50 yaş arası teyzen Halsn varsa evlenmek istiyorum dedi
Canım nerde hayır yapan namaz kılan helaldir haramdan bahseden insan varsa afedersin hepsinde bi b.kluk cikiyo. İnsanın doğru söyleyip söylemediğine parayla olan ilişkisine bakacaksın. Nefret ediyorum yalancılardan etrafımda okadar çok böyle tiksiniyorum ya ısınamıyorum soguyuncada
Anlatıyım bitane arkadaşın nişanlısı din kültürü ogretmeniydi zaten nisanın ertesi günü yüzüğü attı çocuk. Nedeni neymiş biliyomusun başkasını seviyormuş onu kıskandırmak için nişanlanmış. Nişanı attıktan 4 ay sonra evlendi o kızla. Arkadaş depresyona girdi resmen yıllarca kendine gelemedi
İstisnalar var ama artık dinciler dinle ugrasanlar çok guvenilmez
izmir e bi gittiğinde randevu alarak gir canım biraz da erken çıkın yaptırın ihmale alma
Bu gidişle azcık zor gibi göbeği m 2 günde tavan yaptı aldı başını gidiyor canım
Ne yiyeceksin acaba merak ettim
@puantiyeli_kelebek canım kayinpederi ni uyar bence de burda bikaç kişi dolandirildi evlendikten sonra takı para alıp kaçtılar
Herkes bi kaçamak yapıyo bende patatesli mantı mi yesem bu kadar yorgunluğu da çok iyi gelir yada domatesli Sucuklu makarna gözleme de olabilir karbonhidrat olsun da ne olursa olsun
Iyi geceler canım
Ins 5 li rakamları hepimiz görürüz
çanta falan yok muydu kafasına gecirseydin
Kilomu atacaktım vazgeçtim birden Canım istemedibende uyumak istiyorum sonra görüşürüz kızlar
Dimi bide öyle bir durum var Arefe oluyor ne biliyim böyle iki dakika girer yazardık diye düşünmüştüm tamam ama sıkıntı yok, Çarşamba günü tartı günü olsun ama
Canım daha öncede yazmıştım , ben şehir dışında olacağım.
Önümüzdeki hafta beni izinli sayarmısınız
Kızlar @puantiyeli_kelebekMiyav_su ben resim eklenicegini bilmiyordum yaa okadar şu içtim çay ictm kahvalti yapıyorum şimdi foto atym diye tatlım 88 geldim :-(
Ben mi hep ben atardım önce bugün nazlanma günüm evdeyim ya yataktan çıkasım henüz gelmediçok mu meraklandın kız
Yani en dikkat edenlerimizden biri sen olduğun için seni merak ediyoruz canımBen mi hep ben atardım önce bugün nazlanma günüm evdeyim ya yataktan çıkasım henüz gelmediçok mu meraklandın kız
Ne yaşlanmasını canım hadi kalk da tartilŞimdi bende meraklandım dermişim akşam tartıldım fakat şimdi yineden tartılayım bari dur yaşlandık galiba zor geliyor
Tebrikler canım
Supersin canım
2 kilo çok iyi Tebrikler
Bende +dayım haftaya daha güzel olur inş
Tebrikler tatlım
Tebrikler canım
Sende oylesin canım üstelik aramızda 10 kilo olduğu halde aynı gorunuyoruz bence sen daha fitsin
Valla ben çok meraklandım bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?