Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Tebrikler canım
Günaydınnnnnnn
geçen hafta 66.5
bu hafta 65.6
fark -900 gr
@puantiyeli_kelebek
Supersin canım
2 kilo çok iyi Tebrikler
Günaydın,

Bende kilo bildirimi yapıp geçmişi okuyayım :)

Kilom: 87.5
Geçen Hafta :88.0
Fark - 500

@puantiyeli_kelebek
Bende +dayım haftaya daha güzel olur inş
gunaydın dostlar bayagı bı gecmısı okuyup da geldım kılo bıldırırım
oncekı hafta 84.300 musum tatıl donusu bıraz almıstım sımdı 83.800 dedı tartı bana :))))
Tebrikler tatlım

Eki Görüntüle 1882477
Gecen hafta 95.6
200 gr cik fark :)
Bu fark gelmiş mi gitmiş mi
Tebrikler canım

Bencede 63 kg Canım gec yemek etkiliyor zaten reglide öyle bu arada zaten resmini gördüm tartıya takılma bence süper fitsin
Sende oylesin canım üstelik aramızda 10 kilo olduğu halde aynı gorunuyoruz bence sen daha fitsin
Ben mi hep ben atardım önce bugün nazlanma günüm evdeyim ya yataktan çıkasım henüz gelmediçok mu meraklandın kız
Valla ben çok meraklandım bekliyorum

Şimdi bende meraklandım dermişim akşam tartıldım fakat şimdi yineden tartılayım bari dur yaşlandık galiba zor geliyor

Tövbe tövbe gece gece +18 olucak erkek milleti dayanamıyor Hakkı'nızda hayırlısı olsun

Amin canim

Bizde öyle bir sey olacagindan cekiniyoruz çünkü mallar hala ortak ne yazikki
Oyle canim hahaha
Mesela kocam ölse hiç aramam kendim 'her' konuda yeterim kedime hahaha konuşturmayın beni simdi
Eltim gibi konuştun hep dua eder kocam benden once olsun diye:)

@puantiyeli_kelebek takma kafana canım erkek milleti eşi olsaydı çocukları için evlenmezdi hoş erkek milleti nereye kadar oğluna kızına yük olucak Onuda düşünmek lazım

Yok canim evlensin ben cok istiyorum zaten ama genc bakiyor genelde istedikleri.ile arasinda 20 25 yas var acele etmekte hata yapıyor keske ayri olsaydik naparsa yapsindi o zaman

Rahatsizliklarin nimete dönüşmüş aslinda biliyor musun canim ben bir yemem iki yemem üçüncüde dayanamam yerim ama sen kendine gem vurmak icin onemli bir sebebe sahipsin
Bence iyi tarafindan bak istesen de kansorejen olan bir cok gıdayi bunyen kaldırmıyor bu sahane birsey degil mi

Etin budun yerinde demis inanmıyorum köftehora bak zayifladin artik miyav adam begenmez seni:))))

Bence burda sozlerin amacini asmis topikte bu konulara girmek istemiyorum ama böyle bir genellemeyi de kabul etmiyorum
Bu sifati tasiyan insanlarin yakismayan seyleri yapmasi daha acı ve göze batiyor olduğu bir gercek ama sanki namaz niyazla ugrasmayan insanlarin dunyayi aydınlığa kavusturdugunu iddia edeceksin gibi bir sonuç cikiyor söylediğinden bunu demek istemedigini düşünüyorum konu uzasinda istemiyorum lakin deginmeden gecemezdim.

O kisi edebiyat ogretmeni olsa konu buraya gelmeyecekti galiba

Bizimde cekincemiz bu..Allah o duruma dusurmesin canım
Kilomu atacaktım vazgeçtim birden Canım istemedi bende uyumak istiyorum sonra görüşürüz kızlar

Gelenegi niye bozdun kiz :))

Dimi bide öyle bir durum var Arefe oluyor ne biliyim böyle iki dakika girer yazardık diye düşünmüştüm tamam ama sıkıntı yok, Çarşamba günü tartı günü olsun ama

Bakalim kizlarda fikrini soylesin bana uyar olmadı ikimiz bildirim yapariz @miyav_su da var kesin
Canım daha öncede yazmıştım , ben şehir dışında olacağım.
Önümüzdeki hafta beni izinli sayarmısınız

Tamam canim gitmeden yine bildirirsen sevinirim
Kızlar @puantiyeli_kelebek Miyav_su ben resim eklenicegini bilmiyordum yaa okadar şu içtim çay ictm kahvalti yapıyorum şimdi foto atym diye tatlım 88 geldim :-(

Bir dahaki sefere resimli atarsin canim

Ben mi hep ben atardım önce bugün nazlanma günüm evdeyim ya yataktan çıkasım henüz gelmediçok mu meraklandın kız

Bende meraklandim nazlanma at artik:))

Gitti canim en azindan gelen degil şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…