Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Oda değilde kızlar şu kusur yine arkamdan gelecek ya Nasıl bir iş anlamadım @puantiyeli_kelebek benim hedef kilomu Canım yukarıya çek 70,700 gr olsun bari hedefe ulaşıldı yazısı göreyim ölmeden

Kendimi gecen 85 yaptim canim simdide senin hedefi 70 yaptim ama hedefe ulasildi yazmayacak malesed sonrasinda yeni hedef gelecek heveslenme boşuna

Ne yaşlanmasını canım hadi kalk da tartil
Bugün ben kaçamak günü yapıyorum kendime börek yaptım onu yiyorum
Kız ben kaçamak yapsam allahım kaçamaktan bile korkuyorum aslında Canım küçük bitter çekiyor kakao oranı yüksek aktardan acı kakao almayı düşünüyorum kahve ile içmeyi

Kendimi gecen 85 yaptim canim simdide senin hedefi 70 yaptim ama hedefe ulasildi yazmayacak malesed sonrasinda yeni hedef gelecek heveslenme boşuna
Şuan var ya sesli kahkaha attım evde deli diyecekler Allah seni deme yazsa iyiydi o cümleyi görürmüyüm sence su321 yazıla ya azıcık kıskandım o yazıyı ya

O bunalımda ya çıkamadı şu bunalımdan Commadante-
Yok kiz cikiyorum bunalimdan
Yarin daha iyi olacagim

Ya tarti fena olmazdi ama iyiki evimde yokmus tarti yoksa ustunden inmezdim. Boyle haftalik sonuclar heycanli oluyor

Sende sabah sabah naz yaptin ama vurdun gol oldu kizz 1. 1

Olmazsam da artık o geciktirenlerden içerim yada bosveririm çok etkiler mi bilmiyorum ki
Ben hiç kullanmadım biliyor musun ne Zaman şehir dışına yola çıksak gününden önce gelirdi bu sefer izmire giderken gelmedi hayret ettim keşke gelseydi de şu test olsaydı o ilacı bir araştır Canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…