Süperrr olağan üstü harika@puantiyeli_kelebek canım gecen hafta :73.800gr bu hafta 72.700 ardaki fark 1.1 kg
Karatay ablamızın sayesindeGitti canim en azindan gelen degil şükür
Ben sana yazdım ya Canım haftaya atarsın diye görmedin sanırımKızlar @puantiyeli_kelebekMiyav_su ben resim eklenicegini bilmiyordum yaa okadar şu içtim çay ictm kahvalti yapıyorum şimdi foto atym diye tatlım 88 geldim :-(
Oda değilde kızlar şu kusur yine arkamdan gelecek ya Nasıl bir iş anlamadım @puantiyeli_kelebek benim hedef kilomu Canım yukarıya çek 70,700 gr olsun bari hedefe ulaşıldı yazısı göreyim ölmeden
Kız ben kaçamak yapsam allahım kaçamaktan bile korkuyorum aslında Canım küçük bitter çekiyor kakao oranı yüksek aktardan acı kakao almayı düşünüyorum kahve ile içmeyiNe yaşlanmasını canım hadi kalk da tartil
Bugün ben kaçamak günü yapıyorum kendime börek yaptım onu yiyorum
Şuan var ya sesli kahkaha attım evde deli diyecekler Allah seniKendimi gecen 85 yaptim canim simdide senin hedefi 70 yaptim ama hedefe ulasildi yazmayacak malesed sonrasinda yeni hedef gelecek heveslenme boşuna
O bunalımda ya çıkamadı şu bunalımdanGunaydin canimcim diyetisyenine gidecek misin bugun
Haklısın Canım ben sabahın köründe saat 05.00 tartı resmi ATA'n insanım bugün evde olunca miskinlik yaptımYani en dikkat edenlerimizden biri sen olduğun için seni merak ediyoruz canım
Ben sana benim tartıyı göndereyim bende yırtmış olurum tartıdanGidecegim canim yine ogleden sonra olacak
Ve bayramda burada olacagim ama yinede izinli yazarsin cunku muhtemelen dyt. Bayram tatilinde olur tartilamam. Bir yer bukursam tartilmaya calisirim yinede
Yok kiz cikiyorum bunalimdan
Gidecegim canim yine ogleden sonra olacak
Ve bayramda burada olacagim ama yinede izinli yazarsin cunku muhtemelen dyt. Bayram tatilinde olur tartilamam. Bir yer bukursam tartilmaya calisirim yinede
Ben hiç kullanmadım biliyor musun ne Zaman şehir dışına yola çıksak gününden önce gelirdi bu sefer izmire giderken gelmedi hayret ettim keşke gelseydi de şu test olsaydı o ilacı bir araştır Canım yaOlmazsam da artık o geciktirenlerden içerim yada bosveririm çok etkiler mi bilmiyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?