Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Yok kiz cikiyorum bunalimdan
Yarin daha iyi olacagim

Ya tarti fena olmazdi ama iyiki evimde yokmus tarti yoksa ustunden inmezdim. Boyle haftalik sonuclar heycanli oluyor

Sende sabah sabah naz yaptin ama vurdun gol oldu kizz 1. 1

Hah iste bende bundan istiyorum haftada 1 olsun surpriz olsun ben korkuma daha az yerim haa tartiyi baska eve mi tasisam napsam:))

Yok kiz cikiyorum bunalimdan
Yarin daha iyi olacagim

Ya tarti fena olmazdi ama iyiki evimde yokmus tarti yoksa ustunden inmezdim. Boyle haftalik sonuclar heycanli oluyor

Sende sabah sabah naz yaptin ama vurdun gol oldu kizz 1. 1
O değilde şu 700 gr peynir der gibi arkama yapıştı ya @puantiyeli_kelebek sağolsun 70.700 gr yazsada hedef kiloya ulaşıldı yazısını görmek istiyorum

canım pazartesi sabah tartılalım olmassa bu seferlik bilmiyorum tabi sen bilirsin yinede

Çok güzel bir rakam süpersin
teşekkkür ederim canımcım
kulkedisi30 kıx maşallah hızlısın ismin değişmiş yanlız rakamın çok güzel tebrik ediyorum seni kısırlara rağmen harikasın
he sipidi gonzales derler bana teşekkür ederim bebeğim. kısır dediğin normalde yediğimin yarısı kadar yedim birde öğlen yedim birde akşam çok az yedim kapadım arayı

Ben kızıma ingilizce öğretmeye çalışıyorum ancak o sürekli ben çince öğreneceğim diyor...
Kızım anlamış piyasayı şimdiden desene

yok kuzum yanlış anlamıssın dinci dediğimiz kısım varya gösteriş olsun diye namaz kılan haktan hukuktan bahseden onlarla ilgili söyledim genelleme yapmadım. kısaca onlara dinci diyoruz. onlar gibi olmayanlar dindar kısmına giriyor.

birde kayınpederin evlenmeden çocuklarına paylaştırsın mallarını bence çünkü küçük yaş istiyosa onlar para için evleniyo canım

@puantiyeli_kelebek canım gecen hafta :73.800gr bu hafta 72.700 ardaki fark 1.1 kg
tebrikler tatlımmm
günaydın datlım

Kız ben kaçamak yapsam allahım kaçamaktan bile korkuyorum aslında Canım küçük bitter çekiyor kakao oranı yüksek aktardan acı kakao almayı düşünüyorum kahve ile içmeyi
ye kız öğleden önce ye ama ben kahvaltının arkasına yedim metromu akşama kadar erisin gitsin

Hah iste bende bundan istiyorum haftada 1 olsun surpriz olsun ben korkuma daha az yerim haa tartiyi baska eve mi tasisam napsam:))
Eşin saklasın Canım yukarıda dediğin gibi aslında sevinmeliyim zararlı gıdaları istesemde yiyemiyorum bardağı dolu tarafından bakmak gerekiyor değil mi ama bugün acı kakao bulursam aktardan iyi marka alıcam birde Bosch kahve değirmenine bakıcam artık kahveyi çekirdekli ,karabiberi çekirdekli alıcam eşimde yazık leblebiyi toz haline getirip yiyeceğine seviniyor

Afiyet olsun hakkettin fıstık

Afiyet olsun hakkettin fıstık
teşekkür ederim kuzum müdür gördü yerken. daha ben kahvaltımı yapmadım sabah sabah çikolata mı yenir dedi. diyemedimki ben bi günde nutella kavonozu bitiren adamım
günde 3 öğün her daim heryerde zaman mekan farketmez çikolata yemek için
ama insan değişiyo işte ev avrupa çikolatası dolu benim gözüm bile bakmıyo artık onlara

Sipidi Gonzalez nickin bu mu olsa acaba cok tatli olmuş :)) ama en fazla 3 hakkin kaldı haberin olsun.
Metroyu erken yemekle iyi yapmissin aksama kadar kalmaz
Tarti konusunda da kafam iyice karıştı yahu bayramin 1.gunu nasil tartilacagiz güzellik
Bende esime bunu soyledim oda dogru diyor ama daha tik yok bir an esimin icine kacip kosup kayinpederime benim soyleyesim var adam bir turlu diyemedi yaa bunlar mi cok akilli ben mi Deliyim anlamadim gitti

Diğer çikolatalara birşey diyemem de evine Nutella sokmamalısın bence afiyet olsun

soylesin iş işten geçmeden yoksa pişman olursunuz kuzum
tartıyı nasıl yapıcaz bilmiyorum ister istemez bayramın özellikle iki günü kaçıracağız. ozaman pazar yapalım yada o hafta herkes izinli olsun bilemedim kuzum.
ay kayınvalidem kıymadan kavurma yaparken ekmek atar içine yemin ederim 1 yıl o anı bekleriz turşuyla ayranla öyle güzel olurki ağzım sulandı ya kendi kendimin canını çektirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…