Sen farkındasın Canım eşin sanırım babasından çeliniyor galiba hayırlısı olsun umarım bizler yanılırız ben Bayram'ın birinci günüde tartılırım problem değil malum dükkanı ben açıcam eşim bayramlaşmadan sonra bırakacak beni ben herşeye uyarım kızlarSipidi Gonzalez nickin bu mu olsa acaba cok tatli olmuş :)) ama en fazla 3 hakkin kaldı haberin olsun.
Metroyu erken yemekle iyi yapmissin aksama kadar kalmaz
Tarti konusunda da kafam iyice karıştı yahu bayramin 1.gunu nasil tartilacagiz güzellik
Bende esime bunu soyledim oda dogru diyor ama daha tik yok bir an esimin icine kacip kosupkayinpederime benim soyleyesim var adam bir turlu diyemedi yaa bunlar mi cok akilli ben mi Deliyim anlamadim gitti
yok kuzum önceki gün marketten torku aldım almam nutella bidahaDiğer çikolatalara birşey diyemem de evine Nutella sokmamalısın bence afiyet olsun
O değilde ben turşuda yasak ayranda ilaç yüzünden dışarda içmem aramam ayran ama evde arıyorum neyse ben çayıda çok severim çayla içerimsoylesin iş işten geçmeden yoksa pişman olursunuz kuzum
tartıyı nasıl yapıcaz bilmiyorum ister istemez bayramın özellikle iki günü kaçıracağız. ozaman pazar yapalım yada o hafta herkes izinli olsun bilemedim kuzum.
ay kayınvalidem kıymadan kavurma yaparken ekmek atar içine yemin ederim 1 yıl o anı bekleriz turşuyla ayranla öyle güzel olurki ağzım sulandı ya kendi kendimin canını çektirdim
yok kuzum önceki gün marketten torku aldım almam nutella bidaha
:)soylesin iş işten geçmeden yoksa pişman olursunuz kuzum
tartıyı nasıl yapıcaz bilmiyorum ister istemez bayramın özellikle iki günü kaçıracağız. ozaman pazar yapalım yada o hafta herkes izinli olsun bilemedim kuzum.
ay kayınvalidem kıymadan kavurma yaparken ekmek atar içine yemin ederim 1 yıl o anı bekleriz turşuyla ayranla öyle güzel olurki ağzım sulandı ya kendi kendimin canını çektirdim
Afiyet olsun kısır hard party mi varcanlar ben çok acıktım çıkıyorum görüşürüz
ay şu harekete takıldı gözüm jilyan yapar gibi elindeki ağırlıkla. kafayı yicem jilyan diye diye
Eşin saklasın Canım yukarıda dediğin gibi aslında sevinmeliyim zararlı gıdaları istesemde yiyemiyorum bardağı dolu tarafından bakmak gerekiyor değil mi ama bugün acı kakao bulursam aktardan iyi marka alıcam birde Bosch kahve değirmenine bakıcam artık kahveyi çekirdekli ,karabiberi çekirdekli alıcam eşimde yazık leblebiyi toz haline getirip yiyeceğine seviniyor
Bayrama kadar ki hedefi degil listedeki hedefi değiştirdik canim senin maşallahin var sen ve@puantiyeli_kelebek canım bayrama hadar hedefim 64tü herhalde anca 65 olucak
ay ben bugünkü sevinçle yediğim metrodan başka kaçamak yapmıycam yazık emeklerime
bayrama kadar bi 500 gr daha gitsin
ay şu harekete takıldı gözüm jilyan yapar gibi elindeki ağırlıkla. kafayı yicem jilyan diye diye
Bence bırakma çünkü vücudun ham ya normal ben merdivenleri ağlayarak çıkardım 3 hafta sürdü düşünGünaydın herkese isim çok olduğu için yorum yapamiyorum ve feci şekilde jilian beni rahatsiz etti felcli gibi yürüyorumtemizlik ah vahede ede yapıyorum kızlar sizce birakayimmi yapmayi yoksa yaptıkça gececekmi bunlar çok kotuyum
yok kuzum eve gidicem Allah ne verdiyseAfiyet olsun kısır hard party mi var
biz yıldız tozuyuz onlar leblebi tozuAyy senin kocan da benimkine benziyor
Leblebi tozu
Bayrama kadar ki hedefi degil listedeki hedefi değiştirdik canim senin maşallahin var sen vedidemdefne tevafuk55 beni utandiriyorsunuz yaa bende 2 çocuk annesiyim sizde
Hep pis boğazım yuzunden işte
Böyle giderse kesin g
Ama bırak yesinler nişastalı ürünleri Tombik kalsınlar millet çok fena Canım yaAyy senin kocan da benimkine benziyor
Leblebi tozu
Bayrama kadar ki hedefi degil listedeki hedefi değiştirdik canim senin maşallahin var sen vedidemdefne tevafuk55 beni utandiriyorsunuz yaa bende 2 çocuk annesiyim sizde
Hep pis boğazım yuzunden işte
Böyle giderse kesin g
bende aynı durumdayım akşam ahlaya oflaya geziyorum evin içinde ama bırakmıycam en azından bir ayGünaydın herkese isim çok olduğu için yorum yapamiyorum ve feci şekilde jilian beni rahatsiz etti felcli gibi yürüyorumtemizlik ah vahede ede yapıyorum kızlar sizce birakayimmi yapmayi yoksa yaptıkça gececekmi bunlar çok kotuyum
Yok nişastalı bay tombalak benimkisi alayımda akşama yesin şekerle birde eve şeker alıcazbiz yıldız tozuyuz onlar leblebi tozu
Sakın bırakma sen inanır mısın ben spor yapmayınca vücudum ağrıyor 3 sene yapınca artık eroinciler gibi tövbe tövbe arıyorsunbende aynı durumdayım akşam ahlaya oflaya geziyorum evin içinde ama bırakmıycam en azından bir ay
İyi bakalım afiyet olsunyok kuzum eve gidicem Allah ne verdiyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?