Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Sen farkındasın Canım eşin sanırım babasından çeliniyor galiba hayırlısı olsun umarım bizler yanılırız ben Bayram'ın birinci günüde tartılırım problem değil malum dükkanı ben açıcam eşim bayramlaşmadan sonra bırakacak beni ben herşeye uyarım kızlar

O değilde ben turşuda yasak ayranda ilaç yüzünden dışarda içmem aramam ayran ama evde arıyorum neyse ben çayıda çok severim çayla içerim

:)

Ayy senin kocan da benimkine benziyor
Leblebi tozu

@puantiyeli_kelebek canım bayrama hadar hedefim 64tü herhalde anca 65 olucak
Bayrama kadar ki hedefi degil listedeki hedefi değiştirdik canim senin maşallahin var sen ve didemdefne tevafuk55 beni utandiriyorsunuz yaa bende 2 çocuk annesiyim sizde
Hep pis boğazım yuzunden işte

ay ben bugünkü sevinçle yediğim metrodan başka kaçamak yapmıycam yazık emeklerime
bayrama kadar bi 500 gr daha gitsin

Böyle devam edersen kesin gider
ay şu harekete takıldı gözüm jilyan yapar gibi elindeki ağırlıkla. kafayı yicem jilyan diye diye

Allah bu spor askindan bana da nasip etsin
Bayramdan sonra görün siz beni:))

Bence bırakma çünkü vücudun ham ya normal ben merdivenleri ağlayarak çıkardım 3 hafta sürdü düşün

biz yıldız tozuyuz onlar leblebi tozu

Ama bırak yesinler nişastalı ürünleri Tombik kalsınlar millet çok fena Canım ya

bende aynı durumdayım akşam ahlaya oflaya geziyorum evin içinde ama bırakmıycam en azından bir ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…