Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

canım lahana çorbasını nasıl yapıyorsun? tarif verebilir misin bana da

Lahana çorbası tarifi :
İnce Kıyılmış Yarım Lahana - Ya da 1 kg brüksel lahana
3 Adet Soğan
Zeytinyağı
2 Domates
Yarım Demet Maydanoz
1 yemek kaşığı kimyon

Rendelenmiş soğanı tencereye koyun zeytin yağı ile kavurun üzerine rendelenmiş domates ile kavurmaya devam edin. Doğradığınız lahanaları üzerine ilave edin ve yarım demet maydanoz doğrayarak ilave edin ve üzerini 2 parmak geçecek kadar sıcak su ile doldurun. Son olarak üstüne biraz tuz ve kimyon ekleyin. Sulu olmasını istiyorsanız üzerine bir kaç sefer su ilave etmeniz gerekiyor. Lahanalar ne zaman çatala batar hale gelirse altını kapatın. Ben suyunu çektiriyorum. Çorba gibi değil de yemek gibi oluyor. Blendırdan geçiriyorum.

Bu çorbayı yemenin süresi ve sınırı yok ancak 2 günde bitirmeniz gerekiyor. 2 gün sonra bir daha pişireceksiniz .

Tadı çok güzel.

ahahaha
yalnız kedilerin çoğu böyledir,köpek gibi değillerdir.pek yüz göz olmazlar,kendileri isterse sevdirir.ona alış şimdiden

çok teşekkür ederim bu çorbanın yağ yaktırdığını biliyorum deneyeceğim en kısa sürede

canım 65 kiloda falanmışsıııın sen olmada biz mi olalım :)) 5-7 kilo falan ver sen tamamsın.bizim daha yolumuz uzun Miyav_su ile

burlara kadar geldim burda tıkandım 3 - 4 aydır kımıldamıyo o ibre... kıytın kıytın yukarı dönmeye bile başladı.... irademi kaybettim.... şurda 3 gündür toparlamaya çalışıyorum yeniden başlamaya çalışıyorum.... ayyy başladım bile diyemiyorum kendime o kadar güvenmiyorum ki :)))

ya ama çok haklısın. hem verme hızı düşüyor hem insanda sabır istek azalıyor.normal yani bunlar,bu bir süreç.ama vücudunu şaşırtman lazım artık

ya ama çok haklısın. hem verme hızı düşüyor hem insanda sabır istek azalıyor.normal yani bunlar,bu bir süreç.ama vücudunu şaşırtman lazım artık

fil gibi yemeye başlayınca çok şaşırdı hemen göbüşüm salıverdi kendini... spor çok etkili yaa bırakınca hemen göbüşüm çıktı 3 gündür gene yapıyorum leslie gene toparladı bile biraz çok şükür... devam edersem faydasını göreceğim inşallah... Allah bize azim versin..... spor yapmaktan ziyade yıkanmaya üşeniyorum :)))

ahaha ama az kalmış böyle daha işkence bence,ver kurtul

Neden Can'ım kendine güven asıl keşke demeyelim ve de sağlıklı beslenme yaşam biçimimiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…