- 25 Kasım 2011
- 3.712
- 5.894
- 358
Yok nişastalı bay tombalak benimkisi alayımda akşama yesin şekerle birde eve şeker alıcaz
Pazar günü 70.5 i gormeme rağmen bugün 71.4 gordumgeçen hafta 71.8 bu hafta 71.4 @puantiyeli_kelebek
Bu arada gecen hafta 71.7 imissin canimPazar günü 70.5 i gormeme rağmen bugün 71.4 gordumgeçen hafta 71.8 bu hafta 71.4 @puantiyeli_kelebek
Dur ilacı biliyorum ben merak etme birşeyim olmaz şuan anlıyorum seni insan ister istemez kendin ondan önce zayıflamak istiyorYalniz birsey dicem ben korktum benimkinden dr ilac vermis sindirim icin 1 ay sonra kontrolu var ekmek seker pilav makarna yasak inanamıyorum ama kocam ekmek yemiyor kahvaltıda bile sevinsem mi uzulsem mi bilemedim hani ben zayiflayacaktim o sisman kalacaktihayallerim suya dusecek galiba
Yanlış anlama kızma olur mu sen dikkat etmiyorsun bak tamam ye ama sonraki öğünlere oldu zaten olan devam diyorsun ki buda böyle olmaz üzgünüm1 aydır 71 72 bi türlü gitmiyo benim kilolar bünye m çok zor veriyo
Him unutmusum canım pardonBu arada gecen hafta 71.7 imissin canim
Bende daha yataktayım of çok işim var çok bende hazırlanıp çıkayım bari görüşürüz Canım görüşürüz kızlarBen kactim kizlar görüşürüz
Grsz canım allaha emanet olBen kactim kizlar görüşürüz
Yemek nerdeyse hiç yemiyorum canım dondurma latter falan bozuyor işi sanirimYanlış anlama kızma olur mu sen dikkat etmiyorsun bak tamam ye ama sonraki öğünlere oldu zaten olan devam diyorsun ki buda böyle olmaz üzgünüm
Latter latte canimYemek nerdeyse hiç yemiyorum canım dondurma latter falan bozuyor işi sanirim
İşte yemek ye ama pilav,makarna,patatesli değil sebze protein ağırlıklı tatlı paketli gıda ağzına sokmaYemek nerdeyse hiç yemiyorum canım dondurma latter falan bozuyor işi sanirim
Kaç kilo aldın peki 68 kg ile birde Nasıl beslendin Canım böyle mi beslendin ne yaptın merak ettimGerçekten 6 yıldır yapıştı ama bana bu kilo gitmiyor Enson 68 indim zorla ikinci bebise hamile kaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?