Sağlık olsun Canım Bayram'dan sonra tam gaz devamEki Görüntüle 1882554 Ne yazıkki eksi değil artıyı gördüm gerçi daha öncede tartılmıştım bir ara 75.800 görmüştüm şimdi 76 tam neyse haftaya dikkat ederim inş bayram gerçi
Valla beyaz ekmeğe nutella sürüp yiyordumKaç kilo aldın peki 68 kg ile birde Nasıl beslendin Canım böyle mi beslendin ne yaptın merak ettim
Valla beyaz ekmeğe nutella sürüp yiyordumabur cubur ekmek pilav herseyi yiyodum doğum yaptım eve geldim tartildim 68 yine canım ben hamileliklerimde ne yersem yiyim kilo almiyorum bebeğe gidiyo demekki ilkinde 61 ile hamile kaldım doğuma girecegim zaman 64 tum bırak kilo almayi ilkinde 4 5 kilo vermistim dogurdugumda
Kaç dk yaptın kız bu ne hız maşallah sanaJilianimi yaptım çok şükür kizlar
Canim nazar değmesin ama çevremdeki kişilerin çocukları sürekli hastaneye gider yatarlar hasta falan olurlar benimkiler masallah pek hastalanmazlar sadece biraz zayıftır buyuguKilo almaman güzelde sağlıksız beslenmişsin ya çocuklarının sağlığı Nasıl peki kusura bakma çok meraklandım birden
27 dk yaptim 15 dk da pes ediyodum ucundan döndümKaç dk yaptın kız bu ne hız maşallah sana
Tek öyle olsun zaten birşey olmasında Nutella çok tehlikeli bir gıda benim içinCanim nazar değmesin ama çevremdeki kişilerin çocukları sürekli hastaneye gider yatarlar hasta falan olurlar benimkiler masallah pek hastalanmazlar sadece biraz zayıftır buyugu
Oda güzel Zaman'la 3 saat yaparsın gibime geliyor27 dk yaptim 15 dk da pes ediyodum ucundan döndüm
Böyle daha iyi olur bir inatlaşmanın içine girerseniz ikiniz içinde eksiler daha çabuk gelir diye düşünüyorumYalniz birsey dicem ben korktum benimkinden dr ilac vermis sindirim icin 1 ay sonra kontrolu var ekmek seker pilav makarna yasak inanamıyorum ama kocam ekmek yemiyor kahvaltıda bile sevinsem mi uzulsem mi bilemedim hani ben zayiflayacaktim o sisman kalacaktihayallerim suya dusecek galiba
Hiç sorma kuzum ya onlar yer biz alırız kilolarıBenim eşim her öğünde sabah öğle akşam 1 sıcak ekmek bitirir yani günde 3 büyük pidemesela pilav makarnayi bile ekmekle yer ama hep aynı kiloda
Öyle yapacağım zaten ama itiraf etmem gerekiyorsa bu hafta çok kaçırdım. Bu hafta daha dikkat edeceğim inşallahSağlık olsun Canım Bayram'dan sonra tam gaz devam
Böyle daha iyi olur bir inatlaşmanın içine girerseniz ikiniz içinde eksiler daha çabuk gelir diye düşünüyorum
:))Bilmemen normal tatildeydin çünkü
ya hırs yaptım valla benBaşla bence Canım hazır yüzme ile forma girmişken süper olursun
İşte o seni uyarsa, sen onu uyarsan çok daha iyi olur. Hem kalorisi yüksek yemeklerde yapmazsınız. Çocuklar dışında eve ekmek almazsınız. Ben birara eşimle birlikte yapıyordum. Ay Allahım o benden beterdi ya ağzına bişi sürmezdi ama yemek saatlerini kaçırmazdı adam, diyordum azıcık yiyim tadına bakayım yok öyle olmaz der kızardı ya şimdi ama sallamıyor rejim mejim. Okadar çok yiyor ki 1.83 boyunda 96 kilo filan yani abartılı değil o yemeye göreDimi haklisin bakma benim içim fesatadamin oyle bir dusuncesi yok bana soruyor ne yiyip neyi yemiyeyim diye kavun yiyor gece abisinin evinde icinde seker var ve sen bu saatte yiyorsun dedim aaa doğru deyip bıraktı ben şok oldum birsey olmaz deyip yiyecegini düşünüyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?