Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Kaç kilo aldın peki 68 kg ile birde Nasıl beslendin Canım böyle mi beslendin ne yaptın merak ettim
Valla beyaz ekmeğe nutella sürüp yiyordum abur cubur ekmek pilav herseyi yiyodum doğum yaptım eve geldim tartildim 68 yinecanım ben hamileliklerimde ne yersem yiyim kilo almiyorum bebeğe gidiyo demekkiilkinde 61 ile hamile kaldım doğuma girecegim zaman 64 tumbırak kilo almayi ilkinde 4 5 kilo vermistim dogurdugumda

Kilo almaman güzelde sağlıksız beslenmişsin ya çocuklarının sağlığı Nasıl peki kusura bakma çok meraklandım birden

Kilo almaman güzelde sağlıksız beslenmişsin ya çocuklarının sağlığı Nasıl peki kusura bakma çok meraklandım birden
Canim nazar değmesin ama çevremdeki kişilerin çocukları sürekli hastaneye gider yatarlar hasta falan olurlar benimkiler masallah pek hastalanmazlar sadece biraz zayıftır buyugu

Böyle daha iyi olur bir inatlaşmanın içine girerseniz ikiniz içinde eksiler daha çabuk gelir diye düşünüyorum

Böyle daha iyi olur bir inatlaşmanın içine girerseniz ikiniz içinde eksiler daha çabuk gelir diye düşünüyorum

Dimi haklisin bakma benim içim fesat adamin oyle bir dusuncesi yok bana soruyor ne yiyip neyi yemiyeyim diye kavun yiyor gece abisinin evinde icinde seker var ve sen bu saatte yiyorsun dedim aaa doğru deyip bıraktı ben şok oldum birsey olmaz deyip yiyecegini düşünüyordum

İşte o seni uyarsa, sen onu uyarsan çok daha iyi olur. Hem kalorisi yüksek yemeklerde yapmazsınız. Çocuklar dışında eve ekmek almazsınız. Ben birara eşimle birlikte yapıyordum. Ay Allahım o benden beterdi ya ağzına bişi sürmezdi ama yemek saatlerini kaçırmazdı adam, diyordum azıcık yiyim tadına bakayım yok öyle olmaz der kızardı ya şimdi ama sallamıyor rejim mejim. Okadar çok yiyor ki 1.83 boyunda 96 kilo filan yani abartılı değil o yemeye göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…