- 25 Nisan 2015
- 525
- 1.400
- 33
Ye ama hepsini bitirme bence canım nefsini körelt diğerini at gitsinkızlar müdürüm magnum almış double çikolatalı erimek üzere sanırım yiycem
Sağlık olsun çok da almamışsın Canım ama fitsin
Canim sabahtan beri girmeye çalıştım net çekmedigi için bir türlü yazdığım gönderilmedi. Eve yeni girdim çok yoruldum şu an isyanlardayımtevafuk55 fıstık nerde kaldın
Sağolasın kuzum bu hafta zaten 67 ve 67.5 arasi bir indim bir çıktım anlamıyorumSağlık olsun çok da almamışsın Canım ama fitsin
Kız sen iste yeter ki hemen 70 e çıkarım senin içinŞuan var ya sesli kahkaha attım evde deli diyecekler Allah senideme yazsa iyiydi o cümleyi görürmüyüm sence su321 yazıla ya azıcık kıskandım o yazıyı ya
Dün Allah razı olsun kızlarla konuşmak iyi geldi bitanem kalktım yemek yaptım kahve yaptım içtim kendi kendime bugün daha iyiyimKisa zamanda atlatirsin inşallah en zoru da gonul kirginligi zaten.
Evet bide ben duygularını yüzünde de taşıyan insanlardanım.Seni çok iyi anlıyorum.
Gönğl yorgunluğu en ağırı
Geçmeside uzun sürüyor, tek ilacı zaman ...
Aynen yada merhaba merhaba diyeceksin sadece dimiben de sen gıbı olurum hayatımızdan cıkarmamız lazım bıze zarar verenlerı aslında
Aferin Canım çok iyisin maşallahKizlar kilom 81.9
-500 gr aksam foto atarim optum sizi
kızlar müdürüm magnum almış double çikolatalı erimek üzere sanırım yiycem
Kız sen iste yeter ki hemen 70 e çıkarım senin için
Yaz kız ögrenelim neler yemişsinAyy ben bugün çok yedim yazsam mı yazmasam mı menü yaa utanıyorum sizden
Ne utandirmasi kuzum baksana ben 67 de kaldım bekliyorum seniAyy senin kocan da benimkine benziyor
Leblebi tozu
Bayrama kadar ki hedefi degil listedeki hedefi değiştirdik canim senin maşallahin var sen ve @didemdefnetevafuk55 beni utandiriyorsunuz yaa bende 2 çocuk annesiyim sizde
Hep pis boğazım yuzunden işte
Böyle devam edersen kesin gider
Allah bu spor askindan bana da nasip etsin
Bayramdan sonra görün siz beni:))
Bugün kaçsın canım geçmişi okuyamadım henüzİşin esprisi Canım hedefe ulaştı yazısını görmek istiyorum sadece ya ama 70 olsam bile yazmayacakmış ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?