Nasıl diyet yokmuş kız anlamadımVideolarimi indiruyoruuuummm
Jillian 6w6p. Sixpacklerim olacak
Jillian 30 days 123 levelleri
1 mile happy walk
Burn bodyfat2 mile
Kendimi alistira alistira yapmaya calisacagom hadi hayirlisi
Kizlaar ya bayramda dyt yokmus ben catlarim heralde meraktan
Yazıyorum mademYaz kız ögrenelim neler yemişsin
Olur salatada ye aç kalmayedim valla
kaçamak yapmıycam dedim kendime verdiğim sözü tutamadım. akşam yemeğini hafif geçirirm bende çorbayla falan mesela
Şekerpare fazla olmuş fıstık ama sporla eritirsinYazıyorum madem
Ama ben 2 de kapattım başka yemicem bugün
Sabah 8de 1 yumurta 1 dilim ekmek 1 zeytin 1 dilim peynir
Akşam 2 de 7 kanat 1 porsiyon pilav 2 şekerpare
Spor da
45 dakika yürüyüş
45 dakika pilates
Neden böyle oldu ki kuzum regl mi yakın yoksa k.hidratla mı beslendin genelde
Allahım bana da bundan nasip et amiinnnnnValla beyaz ekmeğe nutella sürüp yiyordumabur cubur ekmek pilav herseyi yiyodum doğum yaptım eve geldim tartildim 68 yine canım ben hamileliklerimde ne yersem yiyim kilo almiyorum bebeğe gidiyo demekki ilkinde 61 ile hamile kaldım doğuma girecegim zaman 64 tum bırak kilo almayi ilkinde 4 5 kilo vermistim dogurdugumda
Yok canim karbonla beslenmedim.Anlamadım valla bir yerde hata var ama... reglime 4 5 gün varNeden böyle oldu ki kuzum regl mi yakın yoksa k.hidratla mı beslendin genelde
Günaydınnn canım gerçi geç gördüm ama sabahları suratım sirke satıyo benim
Ye canım bitter ya oranı yüksek olanlardan al olmaz mıKız ben kaçamak yapsam allahım kaçamaktan bile korkuyorum aslında Canım küçük bitter çekiyor kakao oranı yüksek aktardan acı kakao almayı düşünüyorum kahve ile içmeyi
teşekkürler canMiyav_su @puantiyeli_kelebek Vilma 37 kulkedisi30 Commadante- P PammukPrensess papatya1994 su321 hepinizi tebrik ediyorum kızlar geçmişi okudum ama başka kim vermişti acep
sağol canım jilyanın etkisi oldu bence birde geçen hafta kaçamaksız geçti. bayramı saymassak tam gaz devam inşallahMiyav_su maşallah kuzum sana bildirimin harika ötesi birde kaplumbağa der kendine hıhh
Süpersin süper
kulkedisi30 100 gr lar devri bitti maşallah sana da canım
Ama iyi ki sizler varsınızKisa zamanda atlatirsin inşallah en zoru da gonul kirginligi zaten.
Ooo süpersin canım tebrik ederimGunaydinn. Daha gecmisi okuyamadim. Gec kalmadan bildirim yapayim dedim.
Araniza katildigimda tam 72.0 cikmistim.
Bugun 70.9
Yasasinn.
Bu arada bayramda ben kayinvalidelerde olacagim. Tartilari yok sanirim. Gitmeden ve dönüste bildirsem olur mu?
13 eylulde gidip 16sinda donecegiz.
Olsun fark farktır sonuçta 200 gram almış olsan üzülecektin bunu düşün
Evet canım fazlaydı hakkaten hep o markette adam yüzünden yedim çok kilo vermişsiniz deyince oldu her şeyŞekerpare fazla olmuş fıstık ama sporla eritirsin
Şöyle bi şey olabilir bence her insanın takıldığı bi kilo vardır bende de 65ti mesela bu o sınırı kırmak için normalden farklı beslenme istiyor kuzum detoks gibi kısa süreli bi şeyYok canim karbonla beslenmedim.Anlamadım valla bir yerde hata var ama... reglime 4 5 gün var
Sen yaptın mi canım 65 de takıldığında detoksŞöyle bi şey olabilir bence her insanın takıldığı bi kilo vardır bende de 65ti mesela bu o sınırı kırmak için normalden farklı beslenme istiyor kuzum detoks gibi kısa süreli bi şey
Tabi tamamen alakasız da olabilir yazdıklarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?