Eğer takıldığım vermekten zorlandığım zamanlar olduğunda haşlanmış tavuk ve yoğurt yiyordum sadece o gün sadece ama ve ertesi güne illa ki -300 oluyordumSen yaptın mi canım 65 de takıldığında detoks
Kahvaltı pekiEğer takıldığım vermekten zorlandığım zamanlar olduğunda haşlanmış tavuk ve yoğurt yiyordum sadece o gün sadece ama ve ertesi güne illa ki -300 oluyordum
Hee kahvaltıda haşlanmış yumurta ve süt canımKahvaltı peki
Ben sana göndereyim tartımıVideolarimi indiruyoruuuummm
Jillian 6w6p. Sixpacklerim olacak
Jillian 30 days 123 levelleri
1 mile happy walk
Burn bodyfat2 mile
Kendimi alistira alistira yapmaya calisacagom hadi hayirlisi
Kizlaar ya bayramda dyt yokmus ben catlarim heralde meraktan
Reglin Canım birde tuzu fazla tükettiysen normal tuzlarda mineral yok oda yapar moral bozmak yok tamamYok canim karbonla beslenmedim.Anlamadım valla bir yerde hata var ama... reglime 4 5 gün var
Teşekkürler CanımMiyav_su @puantiyeli_kelebek @Vilma 37 @kulkedisi30 Commadante- @PammukPrensess @papatya1994 su321 hepinizi tebrik ediyorum kızlar geçmişi okudum ama başka kim vermişti acep
Aktarda baktım gercek %100 kakao bir dövmefiği kaldı ya sinir etti beni ama bulucam ben %100 kakako şunu yapıcam en büyük kaçamağımu yeşil çay demleyeceğim soğuttum içine nane ve limon sıkıp içmek istiyorum yada limonu sıkıp içine nane ve maden suyu ile içmek malum Yeşilçay tansiyonumu düşürüyor dengelerimYe canım bitter ya oranı yüksek olanlardan al olmaz mı
İnşallah bende bugün olursam cuma testi yaptırıcam ya of bayramda olursam önümüzdeki aya kalacak@didemdefne sende benim gibi 100 gr mi aldın hadi bayrama kadar verelim bir kilo inşallahdiyecem ama reglime 4 5 gün kaldı bayramı hasta karşılayacam maalesef
Evet canım fazlaydı hakkaten hep o markette adam yüzünden yedim çok kilo vermişsiniz deyince oldu her şey
Nasıl da başkasının üstüne attım suçumu ama
Yeşilçay mı kaçamakAktarda baktım gercek %100 kakao bir dövmefiği kaldı ya sinir etti beni ama bulucam ben %100 kakako şunu yapıcam en büyük kaçamağımu yeşil çay demleyeceğim soğuttum içine nane ve limon sıkıp içmek istiyorum yada limonu sıkıp içine nane ve maden suyu ile içmek malum Yeşilçay tansiyonumu düşürüyor dengelerim
Peki kuzumReglin Canım birde tuzu fazla tükettiysen normal tuzlarda mineral yok oda yapar moral bozmak yok tamam
Evet sadece protein dimi
Sadece bir günlük protein yapmış anladım
aynen oyle mesafe ıyıdır ne uzersın ne uzulursunAynen yada merhaba merhaba diyeceksin sadece dimi
Ayy leblebi tozunu kaçırmışım ya ben ilkokuldayken ağzımıza doldurup yusuf derdik bideGecmisi vok merak ediyorum ya suan leblebi tozu faln gordum su cok yemis ne yemis acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?