Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Süpermiş gerçekten.
İngilizce her yerde kullanıldığından en geçerli dil diye düşünürdüm.

Tabi benim kız öğrenicem diyor ancak zora gelemez küçük hanım , ilk günden pes edebilir.

Selam guzellikler
@puantiyeli_kelebek 200gr hic yoktan iyidir ve su321 in bakis acisi cok guzeldi. +200gr olsa uzulecektin -200ede sevinmelisin tebrikleeer
Miyav_su 1.1 kg diyorum bu yeterde artar guya kaplumbaga hanim
Vilma 37 bu hafta ikimizde -500üz sevindim ikimiz adina
tevafuk55 canim o 100 gr fazla takma siskinliginin bir yansimasi sadece . haftaya kalmaz kaybolurrr
kulkedisi30 kacamak gunu dedikde metronun ustune agir geldi magnum suan kiskandim

EGESRAYILMAZ harikkkaa

Maşallah herkes vermiş kiloları bir bdn verememişim neyse menü paylaşayım giremeyebilirim sonra oruçtum zaten sahurda bir türk kahvesi yanında üç tane yulaflı bisküvi sonrada yarım kase yayla çorbası
Akşamda geçen günden kalan yeşil fasulyem var bir kase ondan yicem makarna yapmıştım salçalı azıcıkta ondan yerim salata ve yoğurtla hadi bakalım herkese kolay gelsin kilolar çabuk gitsin

Süpermiş gerçekten.
İngilizce her yerde kullanıldığından en geçerli dil diye düşünürdüm.

Tabi benim kız öğrenicem diyor ancak zora gelemez küçük hanım , ilk günden pes edebilir.
Bence ya lehçe yada Çince öğrensin önü açık Ruslar Çinliler Polonyalılar asla İngilizce konuşmazlar biliyorlar ama asla cevap vermezler inşallah güzel bir yerlere gelir kızın

Ay ne güzel yazmışsın sen fındık kurdu seni

Miyav_su Commadante- @vilma_37 kulkedisi30 KUMKUM06 papatya1994
Kızlar harika kilolar verdiniz darisi haftaya tebrik ediyorum sizleri

tevafuk55 didem defne 100 gr artidaydiniz listeye yansımadı islem bir turlu.. yani düşünün excel bunu artidan bile saymadi bayram sonrasi cok guzel rakamlar bizi bekliyor

kremsokola +1 telafi edecegine eminim canim bize biraz daha zaman ayir hersey daha guzel olacak ondan sonra bak gör

Oh afiyet olsun yarın su321 ysptığı gibi olur mu Canım
Aynen kuzum yarın saf protein günü
E bu menulerle maşallah canım tabiki vereceksin avakadoyuda çok öneriyorlar yağ yakıyordu değil mi

Listede hata varmi bakar misiniz kizlar?
koza16 canim senin iznin devam etmiyor döndün diye biliyorum yanlis mi hatırlıyorum yoğun musun fıstık
Sağol tatlışko zahmet olmuş 14 eylülde hepimizi eksiyle görmek ümidiyle esen kalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…