Gerçekten bence öğrensin Canım Rus krizi olunca Rusça ve Almanca bilenler aç kaldı en son patlamada Alman öldü ya adamlar acentaları bile kapattılar şuan Çinliler çok gözde küçük paragraf çevirmeye kaç para istiyorlar biliyor musun yada kızın lehçe öğrensin bizim abi var Doğu ülkeleri Rusça -Polonyaca-Bulgarca-Romence İngilizce ve İspanyolca biliyor adaman günlük satışı 15 bindi tabi deri ve kuyum üzerine maaşı yoktu satıklarındab %20 alıyordu düşün
Benim tansiyon sorunun herşey var bende içtim Leyla gibi uyumuş kalkışım şimdi gözlerimi zor açtım ama değdi çarşı çok kalabalıktıYeşilçay mı kaçamak
O nasıl kaçamak kız
Görüşürüz Canım kendine iyi bakBugün pek giremedim siteye,
Yarın inşallah geçmiş mesajları okurum :)
Hayırlısı ile yarın görüşmek üzere
Aynen size yazarken yeşil çayımı içtim uyutmuş gözlerimi zor açıyorumSadece bir günlük protein yapmış anladım
Evet bende geçte olsa anladım şu lafıaynen oyle mesafe ıyıdır ne uzersın ne uzulursun
Ben yeşil çay sonrası uyudum ve halen daha uykum var bugün hiçbirşey yapmadım evde Nasıl gecti gitti ya ben çok tembel oldumBi uyku bastı beni yaa zor açıyorum gözlerimi
Gecmisi vok merak ediyorum ya suan leblebi tozu faln gordum su cok yemis ne yemis acep
Bence ya lehçe yada Çince öğrensin önü açık Ruslar Çinliler Polonyalılar asla İngilizce konuşmazlar biliyorlar ama asla cevap vermezler inşallah güzel bir yerlere gelir kızınSüpermiş gerçekten.
İngilizce her yerde kullanıldığından en geçerli dil diye düşünürdüm.
Tabi benim kız öğrenicem diyor ancak zora gelemez küçük hanım , ilk günden pes edebilir.
Ay ne güzel yazmışsın sen fındık kurdu seniSelam guzellikler
@puantiyeli_kelebek 200gr hic yoktan iyidir vesu321 in bakis acisi cok guzeldi. +200gr olsa uzulecektin -200ede sevinmelisin tebrikleeer
Miyav_su 1.1 kg diyorum bu yeterde artar guya kaplumbaga hanim
Vilma 37 bu hafta ikimizde -500üz sevindim ikimiz adina
tevafuk55 canim o 100 gr fazla takma siskinliginin bir yansimasi sadece . haftaya kalmaz kaybolurrr
kulkedisi30 kacamak gunu dedikde metronun ustune agir geldi magnum suan kiskandim
EGESRAYILMAZ harikkkaa
Aynen kuzum yarın saf protein günüOh afiyet olsun yarınsu321 ysptığı gibi olur mu Canım
E bu menulerle maşallah canım tabiki vereceksinBugünki menüm kahvaltımı geç yaptım yarım avakodolu domates ezmeli sumaklı ekşili ,yeşillik ,1 haşlanmış yumurta yanında adaçayı akşam ise dünden kalma zeytinyağlı börülce yanında bol yeşillikli nar ekşili salata herkese afiyet olsun su tüketimim gece kadar 4 litreyi bulur kızlar
Sağol tatlışko zahmet olmuş 14 eylülde hepimizi eksiyle görmek ümidiyle esen kalınListede hata varmi bakar misiniz kizlar?
koza16 canim senin iznin devam etmiyor döndün diye biliyorum yanlis mi hatırlıyorum yoğun musun fıstık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?