Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Kahvenin içine yagmi
Niye miden bulandık ki senki patlıcan kızartması ve o Müsli denen zımpırtıyı tüketen insansın baby. Benim yağım tamamen doğal köyden geliyor ve çok yararları var başka birisi Hindistan cevizi yağını yapıyor bende yapıcam miden hiç bulanmasın bunlar doğal ve sağlıklı gıdalar

Tereyagina bayilirim canım Hélède dogalsaSadece kahvenin İçinde Hiç duymamistim tuhafima gitti

Tereyagina bayilirim canım Hélède dogalsaSadece kahvenin İçinde Hiç duymamistim tuhafima gitti
Hiç tuhafına gitmesin alış ben yazmıyorum mesela buraya içtiğim kahveyi böyle tepki olucağı için ben hergün sade tereyağlı Türk kahvesi içerim 2 tane bugün içmedim süt be ürünleri yasak olduğu için onun yerine Hindistan cevizi yağını denemiş başka karataycı onu yapıcam

Bugün ku menum öğle ekmeksiz klasik kahvaltı ara eti karamödül yaptimda kendime akşam sarma ve mercimek çorba ve salata
Klasik kahvaltı hayatım açılımını yap ödülün iyimiş afiyet olsun sarmanın içinde ne vardı birde kaç tane yedin bu arada dün ki menünde yok Canım Onuda yazarsan pek Mutlu olucam

Canim valla sade kakaolu karışıkti ev keki
Limonlusu ise çok severdim ben çok da yapardım Alaçatıya tatile gittiğimizde kaldığımız otelde yapmışlardı çok hoşuma gitmişti evde de yapıyordum artık yapmıyorum birde o geldi aklıma alakasız oldu afiyet olsun hiç olmazsa paketli değil

Sağolasın kuzum ya arkadaş ozenmis karton şık kalıplarda yapmış bende yiyim ziyan olmasın dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…