- 25 Nisan 2015
- 525
- 1.400
- 33
Niye miden bulandık kiKahvenin içine yagmi
Anladım kitapda tariflerde o yağın adı ile geçiyorsa alma derim bir incele bende dr gidince bakarım ona göre alırsın Sanada özelden açıklarımMiyav_su bilemiyorum ki suanlik inceliyorum canim
Tereyagina bayilirim canım Hélède dogalsaNiye miden bulandık kisenki patlıcan kızartması ve o Müsli denen zımpırtıyı tüketen insansın baby. Benim yağım tamamen doğal köyden geliyor ve çok yararları var başka birisi Hindistan cevizi yağını yapıyor bende yapıcam miden hiç bulanmasın bunlar doğal ve sağlıklı gıdalar
Yoktur ya sanmam at bakalım merak ettimBukdumm isteyen olursa link paylasayim da acaba kk icin sakincasi varmidir linkin
Hiç tuhafına gitmesin alış ben yazmıyorum mesela buraya içtiğim kahveyi böyle tepki olucağı için ben hergün sade tereyağlı Türk kahvesi içerim 2 tane bugün içmedim süt be ürünleri yasak olduğu için onun yerine Hindistan cevizi yağını denemiş başka karataycı onu yapıcamTereyagina bayilirim canım Hélède dogalsaSadece kahvenin İçinde Hiç duymamistim tuhafima gitti
Klasik kahvaltı hayatım açılımınıBugün ku menum öğle ekmeksiz klasik kahvaltı ara eti karamödül yaptimda kendime akşam sarma ve mercimek çorba ve salata
Sağol Canım kitap 29 eylül kalp gününde piyasaya çıkacakhttp://www.kalbinidinlesen.com/tarif-videolari?CatId=2 kitap henuz cikmamis dedigin gibi
Muhtemelen burdaki tarifleri topladilar bir araya
Hosunuza giden olur belki arasinda
Gayet saglikli gorunuyor
Minik kuş şöyle bir baktım idare eder kızlara faydalı olur yanlız avakodolu pudinge bayıldım belki bir gün yaparımBen gecmisi okumaya basliyorum
Nasıl anlamak istiyorsan öyle anlıyorsun çikolata değil tereyağı hayatım ben yanlış cümle kurmuşum kayısıda ekmeğin yerinde
Canim valla sade kakaolu karışıkti ev kekiKekin çikolatalı mı yoksa limonlu muydu kız alakasız bir soru ama merak ettim
Limonlusu ise çok severdim ben çok da yapardım Alaçatıya tatile gittiğimizde kaldığımız otelde yapmışlardı çok hoşuma gitmişti evde de yapıyordum artık yapmıyorum birde o geldi aklıma alakasız oldu afiyet olsun hiç olmazsa paketli değilCanim valla sade kakaolu karışıkti ev keki
Tatlı yaramazım di mi miyavAh seni gidi seni gidi yaramaz hınzır
Sağolasın kuzumLimonlusu ise çok severdim ben çok da yapardım Alaçatıya tatile gittiğimizde kaldığımız otelde yapmışlardı çok hoşuma gitmişti evde de yapıyordum artık yapmıyorum birde o geldi aklıma alakasız oldu afiyet olsun hiç olmazsa paketli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?