Kesinlikle Canım kaçamağında abartılı değil belki vücudun şaşırır eksilere düşersinTatlı yaramazım di mi miyav
Yufkayla gözleme mi yoksaBugün Yeşilçay içtim kızlar tansiyonum küt dibe vurdu uyumuşum zaten gözlerimi açamadım Leyla gibiyim asıl bombam Bayram'ın birinci günürabbim nasip ederse görürsek
Vay be arkadaşın jest yapmışSağolasın kuzumya arkadaş ozenmis karton şık kalıplarda yapmış bende yiyim ziyan olmasın dedim
Inşallah balım ya dur bakalım duserim inşallahKesinlikle Canım kaçamağında abartılı değil belki vücudun şaşırır eksilere düşersin
Yufkanın içinde kavurma yanında domates soğan söğüş az yerim bakma sen bana böyle konuştuğuma kendim çekiyorum başkası değil rabbim korusun o durumdan beni anlatamam tarifi yok o anınYufkayla gözleme mi yoksavalla kuzum ne yersen ye yeter ki hastanelik olma
Hayatım ben bu hafta hep dışarıda yedim mecburen leptinin hesapladım bende bugün 9 saati bulmuş sanırım o yüzden ondan önceki artılarda hastanede 2 şişe serum yemem oldu sporda doğru düzgün yapamadım hatta ctesi gece İzmir dönüşünde yedim akşam yemeğimi saat 24.30 da işlerimizi bitirelim öyle olsun diyeInşallah balım ya dur bakalım duserim inşallahbu arada bu hafta kendinde farklı olan neydi kuzum daha çok mu evde yedin o yüzden olabilir mi bu güzel rakam
Aynen canım o yüzden diyorum zaten. Ama ev ekmeği zarar etmiyor değil mi yani umarımYufkanın içinde kavurma yanında domates soğan söğüş az yerim bakma sen bana böyle konuştuğuma kendim çekiyorum başkası değil rabbim korusun o durumdan beni anlatamam tarifi yok o anın
Haklısın canım hatırladım şimdiHayatım ben bu hafta hep dışarıda yedim mecburen leptinin hesapladım bende bugün 9 saati bulmuş sanırım o yüzden ondan önceki artılarda hastanede 2 şişe serum yemem oldu sporda doğru düzgün yapamadım hatta ctesi gece İzmir dönüşünde yedim akşam yemeğimi saat 24.30 da işlerimizi bitirelim öyle olsun diye
Fazla olmayınca zararlı değil yarım yufka yerim zaten oda Bayram'ın ilk günü çikolata tatlı zaten yemem aslaAynen canım o yüzden diyorum zaten. Ama ev ekmeği zarar etmiyor değil mi yani umarım
Birde şu var ben şişi çok seviyorum özellikle kuzu şiş yağlarınıda yerim yağlarda etkili olmuştur bugün Canım çarşıda kelle paça cekti ben hayatım boyunca hiç yememiştir zaten dışarda unlu yapıyorlar onu bayramda yemek istiyorum ben Karatay'dan önce asla balık ve et yemeyen bir insandım belki inanamazsın ama senede 1 balık yerdim şimdi yarım kiloyu yiyorum yanında salata ile herkes şaşkın ama vücudum bunları istiyor mesale spordan sonra sardalya kokusu geldi burnuma bir netten araştırdım spor öncesi yenirse çok fazla yağ yakıp kasları güçlendiriyormuş spordan sonra o akşam evde sardalya yedim eşim şaşkına döndüHaklısın canım hatırladım şimdi
O zaman şimdiden afiyet olsun kuzum :))Fazla olmayınca zararlı değil yarım yufka yerim zaten oda Bayram'ın ilk günü çikolata tatlı zaten yemem asla
Valla canım vücuduna faydali olan anahtari bulmuş kilidi acmissin. Ve yaklaşık 25 kilo yağı da kapı dışarı etmissinBirde şu var ben şişi çok seviyorum özellikle kuzu şiş yağlarınıda yerim yağlarda etkili olmuştur bugün Canım çarşıda kelle paça cekti ben hayatım boyunca hiç yememiştir zaten dışarda unlu yapıyorlar onu bayramda yemek istiyorum ben Karatay'dan önce asla balık ve et yemeyen bir insandım belki inanamazsın ama senede 1 balık yerdim şimdi yarım kiloyu yiyorum yanında salata ile herkes şaşkın ama vücudum bunları istiyor mesale spordan sonra sardalya kokusu geldi burnuma bir netten araştırdım spor öncesi yenirse çok fazla yağ yakıp kasları güçlendiriyormuş spordan sonra o akşam evde sardalya yedim eşim şaşkına döndü
Sagol balım dükkanda olucam zaten eşim işini bitirir beni alır eve geçince akşama yerim ben sonrada yürüyüşe çıkarız durmayız evde eşimle biliyor uyku tutmayacağınıO zaman şimdiden afiyet olsun kuzum :))
Aynen öyle bunu bana yol gösteren ki hep dua ediyorum @_saliha_bir kere değil bin kere razı olsun dualarımda çok kitap okudum araştırdım şuan glütensiz paketsiz hazır gıdasız et-balık-sebze ile mutluyumValla canım vücuduna faydali olan anahtari bulmuş kilidi acmissin. Ve yaklaşık 25 kilo yağı da kapı dışarı etmissin
Öğlen ki ve akşam ki menün süper tam Karataya uygun afiyet olsun spor yok muBugunku menum
Kahvaltida peynirli trabzon tereyagli tost
Cay
Oglede 1kase bol limonlu mercimek corbasi 2tane bol sebze ile lahmacun keske 1yeseydim rahatsiz etti beni 8ekadar bisey yiyemedim. Aksam 8de 1kase mercimek corbasi 2 dilim balik ve soğüş.
Su simdilik 1.5 litre geceye kadar 2.7 yaparim ben bu suyu
Gerçek mi öldürüyor mu veremiyorum çok az kilom kaldiKız benim yengem öldü ondan sana anlattım ya zaten senin sadece ufacık göbeğin var bir ara pilates yapıyordun bence devam et birde 2 doğum yaptın normal yani doktor adet söktürücü vermedi mi
Hatırlamıyor musun anlatmıştım ben sana bunu unutmuşsun sen sakın bulaşma demekki ideal kilon o Canım sen fit ve zarifsin seni ben Fahriye evcene benziyorum kilon tipinGerçek mi öldürüyor mu veremiyorum çok az kilom kaldi
O çok zayıf tsk ederim güzel düşüncelerin için mutlu oldum şimdi ben Kilo daha versem süper olacak sende çok zarifsin canım iyi tanimisim seni almıyorum o zaman herbife bir o kadar da pahalıHatırlamıyor musun anlatmıştım ben sana bunu unutmuşsun sen sakın bulaşma demekki ideal kilon o Canım sen fit ve zarifsin seni ben Fahriye evcene benziyorum kilon tipin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?